{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
el-calafate-argentina-car-view-mountains-cover
argentina-penguins-tierra-del-fuego-sidebar

Reiser til Argentina – Inngangen til Sør-Amerika!

For mange backpackere er Argentina et startsted for lengre reiser gjennom Sør-Amerika. Du kan enkelt ta deg til de mest utrolige steder, fra kraftfulle Iguazu Falls i nord til eventyrlige Patagonia i sør. Gjør deg klar for en reise med fantastiske opplevelser i et land som byr på spennende landskap med unike særpreg.

Spør oss om reiser til Argentina

Backpacking i Argentina

Hovedstaden Buenos Aires er en av Argentinas absolutt fineste byer. Byen er delt inn i barrios (bydeler), hvor hver bydel har sine unike kjennetegn. Buenos Aires har ikke spesielt mange severdigheter – her handler det om å oppleve livet, møte de lokale, nyte en god biff og utfordre seg selv til en runde tango! Buenos Aires er en sensuell by du garantert vil forelske deg i.

Reis nordover fra Buenos Aires og opplev de imponerende Iguazu Falls på grensen mot Brasil. Dette er virkelig et underverk, og selv om det er mange turister område er det definitivt et must på din reise til Argentina!

I vest ligger Salta-provinsen, perfekt for backpackere som vil oppleve den ville og vakre naturen i Argentina. Mulighetene er mange, bl.a. fotturer, sykling og rafting. I tillegg vil du også finne godt bevart koloniarkitektur, en interessant del av Argentinas historie! Videre bør du få med deg Saltas mest populære attraksjon, "The train to the clouds"". Denne togreisen bringer deg på kryss og tvers gjennom et enestående landskap!

Mendoza er inngangsporten til Andesfjellenes høye platåer og grenseovergangene til Chile. De fleste av Argentinas vingårder ligger i Mendoza, så vinelskere bør absolutt finne veien hit. Guidede vinturer finnes i flere varianter, fra dagsturer til lengre rundreiser i vindistriktene. Vin er det Mendoza er aller mest kjent for.

Reis videre sør fra Mendoza gjennom Bariloche. Bariloche er den nordlige delen av Patagonia og byr på de flotteste innsjøer og grønneste skoger i det fantastiske fjellområdet. Pust inn frisk luft, nyt landskapet og sleng deg med på en av de mange utendørsaktivitetene. Medoza er bare en times flytur fra Buenos Aires, perfekt hvis du bare ønsker et lite avbrekk fra storbylivet.

Øst for Bariloche, på Atlanterhavssiden av Argentina, ligger Peninsula Valdes. Dette området anses for å ha et av verdens mest verdifulle dyreliv, med arter som pingviner, sjøløver, seler og hvaler. Sørg for å planlegge reisen til Peninsula Valdes på riktig årstid, slik at du ikke går glipp av de store opplevelsene. Vi anbefaler at du reiser hit i oktober eller november for å oppleve mest av dyrelivet.

Reisetips til Argentina

Snøkledde fjelltopper, flotte isbreer og et grovt terreng - dette er sørlige Patagonia. En ekte opplevelse og en unik mulighet for backpackere som vil oppleve landet til fots. Landsbyen El Calafate er inngangen til flere Argentinske isbreer og innsjøer, i tillegg til nasjonalparker som Torres del Paine og Los Glaciers. Begge parkene ligger på UNESCOs verdensarvliste, og beskrives som noen av verdens mest uberørte steder. Ushuaia er ofte beskrevet som verdens ende, og det føles virkelig sånn også. Fra Ushuaia kan du reise videre til Tierra del Fuego. Her er det mange mulighetene for opplevelsesturer og eventyrere har nok av plass til å utfolde seg.

Et tips er at du lærer deg litt spansk. I et land som Argentina er det godt å kunne kommunisere med de lokale - bare et par enkle ord er nok til å fremkalle smil og gjør at de åpner seg for deg!

Klima i Argentina varierer stort på kryss og tvers av det landstrakte landet. Vinteren varer fra juni til august og er normalt mild i nord, kjølig i midten og kald i de sørlige delene, med hyppig frost og snø. Sommeren varer fra desember til februar og er den varmeste og våteste sesongen i det meste av landet. I det meste av Patagonia er sommeren derimot den tørreste sesongen i året.

Vil du reise til Argentina?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Argentina og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Argentina

Reiser du nord i Argentina må du ikke gå glipp av fantastiske Iguazu Falls. I sør finner du Patagonia, med gode trekkingmuligheter blant snøkledde fjelltopper og flotte isbreer. På Atlanterhavssiden kan du se pingviner, sjøløver, seler og hvaler; en opplevelse du sent vil glemme! Besøk nasjonalparkene Torres del Paine og Los Glaciers, som begge ligger på UNESCOs verdensarvliste og beskrives som noen av verdens mest uberørte steder.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ARGENTINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...