{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
colombia-palmtrees-valle-del-cocora-cover
cartagena-colombia-girl-in-front-of-orange-wall-sidebar

Reiser til Colombia - Rått og lidenskapelig!

På reise i Colombia får du det beste fra den karibiske kyst til Stillehavet og store kontraster imellom. Her kan du oppleve hetebølger, dyp snø, frodige palmer, ville elvestryk, små landsbyer, travle storbyer, Mayaindianernes mystiske ruiner, spansk koloniarkitektur, fattigdom, rikdom, små salsabarer og store technoklubber – for å nevne noen. Kort beskrevet? Rått, lidenskapelig og ekstremt ekte.

Spør oss om reiser til Colombia

Rundreise i Colombia

Ferien i Colombia starter i hovedstaden Bogota, et gnistrende midtpunkt i Latin-Amerika og en storby av det ekstreme slaget uten noen begrensninger. Kjører du fra nord til sør gjennom denne storbyen med sine 9 millioner innbyggere beveger du deg fra ekstrem fattigdom, til middelklasse, til endeløs rikdom på bare en times tid. Spis lunsj for 1 euro, få lekre plagg skreddersydd av gamle sydamer eller besøk et av de luksuriøse kjøpesentrene. Lyst å prøve noe annet? Stig ut av heisen i 43. etasje og inn på en av de aller beste technobarene hvor du kan beskue Bogotas natteliv i gatene nedenfor – Byen ligger for dine føtter.

Colombias nest største by, Medellin, er kjent som byen for plastisk kirurgi. Hostellene for backpackere ligger rundt utelivsdistriktet og de er både rimelige og holder høy standard. Vi anbefaler å prøve ut paragliding over dalen og nyte utsikten av byen fra et helt annet perspektiv.

Hopp på bussen fra Bogota til San Augustin og opplev sørlige Colombia. Ta turen innom et av de små hostellene i landsbyen og nyt frokost med hjemmelaget brødbakst, stig opp på en hest og ri gjennom dalen forbi vakre, antikke statuer. Her kan du få fødselsdatoen din forklart etter gammel Mayatro, etterfulgt av en formiddagstur med ellevill rafting.

Reise i Amazonas

Lar du deg friste av enkel livsstil i frisk luft og overnatting i små hytter? Da bør du ta turen til den colombianske delen av Amazonas. Fly fra Bogota til Leticia i den sørøstlige delen av landet og opplev hvor vakker verden kan være. Herfra kan du gå til Brasil eller la de innfødte padle deg i kajakk innover i Amazonas. Lek med apekatter, prøv å få en piraja på kroken og dra på seiltur i det eneste området i verden hvor du kan finne rosa delfiner. Besøk landsbygder der de innfødte snakker sine egne språk og hogg din vei gjennom jungelen med machetekniv. Du kan oppleve alt i Amazonas!

Reisetips til Colombia

Enda ikke fått nok av Colombia? Ta første lokalbuss gjennom ingenmannsland tilbake til nord. Når du våkner har du ankommet Cartagena, Latin-Amerikas største koloniby. Gamlebyen er en turistattraksjon i seg selv – Her kjører de fortsatt rundt med hestevogner og husene er malt i vakre farger. Etter den kulturelle biten er det på tide å komme seg til Santa Martha hvor du kan ta minibuss videre til backpackernes himmelrike Taganga. Her får du Latin-Amerikas aller rimeligste dykkekurs. Få også med deg den vakre naturparken Tayrona. La stranden bli ditt nye hjemsted, sleng deg i en hengekøye og nyt ekte natur.

Selv om landet enda ikke har blitt offer for masseturisme finnes det likevel mange hosteller der du vil møte backpackere fra hele verden. Prisnivået er lavt, noe du raskt oppdager ved første innsjekk. På den karibiske kysten ligger det mange små herberger og i Taganga kan du overnatte på hotell til samme pris som på hostellene!

Vil du reise til Colombia?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Colombia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Colombia

I Colombia kan du oppleve hetebølger, dyp snø, frodige palmer, ville elvestryk, små landsbyer, travle storbyer, Mayaindianernes mystiske ruiner, spansk koloniarkitektur, fattigdom, rikdom, små salsabarer og store technoklubber. Med andre ord, det aller meste! Besøk hovedstaden Bogota og landets nest største by Medellin, og trekkes du mot naturopplevelser bør du ta turen til den colombianske delen av Amazonas.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL COLOMBIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...