{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Gruppereiser med KILROY

Gruppereiser med KILROY

Hva slags gruppereiser kan vi i KILROY tilby deg?

Vi mener at verden bør oppleves sammen med andre mennesker. Våre gruppereiser er for de eventyrlystne og nysgjerrige som vil oppdage alt det fantastiske verden har å by på sammen med andre unge. Vi lager ikke de "tradisjonelle gruppereisene", men fokuserer heller på å bygge et "International Community" i små grupper med lokale guider og med mer fritid til å oppleve destinasjonene på egenhånd. 

Vi kan tilby deg 3 forskjellige typer gruppereiser (litt avhengig av hvor du er i livet):

Les mer om de ulike reisene nedenfor og ta kontakt med oss om du har spørsmål!

Spør oss om våre gruppereiser

group-travel-group-of-friends-on-beach-sunset
Tripmates - fellesreiser med andre unge
Skreddersydde reiser med andre unge fra Norge, Danmark, Sverige og Island mellom 18-26 år. Det er kun 12 plasser per reise som sikrer at det blir en fin og intim gruppe på tur. Les mer om fellesreisene ved å klikke på lenken nedenfor.
Se alle Tripmates turene her

Tripmates - Fellesreiser med andre unge

Disse turene er for deg som er mellom 18-26 år, som gjerne vil reise jorden rundt med andre unge backpackere. Vi kaller disse reisene for for "Tripmates" eller fellesreiser på norsk, da det er et begrenset antall plasser per tur med personer fra Norge, Danmark, Sverige & Island.

Disse turene er for deg som vil ha episke opplevelser, men som ikke ønsker å planlegge reisen selv. Vi har forskjellige typer fellesreiser, men felles for de alle er at du reiser i en gruppe, at vi arrangerer mer eller mindre alt på reisen, men at du også får tid og rom til å oppleve destinasjonen/destinasjonene på egenhånd.

Fordi fellesreisene er gruppereiser sammen med andre, så har vi valgt å ha et smalt aldersspenn, slik at du kan du være sikker på å reise sammen med andre likesinnede backpackere.

Litt om fellesreisene:

 • Skreddersydde reiser for unge folk som har lyst til å prøve backpackerlivsstilen, men som på samme tid ønsker litt komfort og  som vil finne andre likesinnede å dele disse opplevelsene med.
 • For alle mellom 18-26 år i Norge, Danmark, Sverige og Island.
 • Gjennomsnittsalderen er 20 år og 90 % melder seg på disse turene alene.
 • Fellesreisene har vanligvis en varighet mellom 2 uker og 3 måneder
 • Du får en god blanding av opplevelser, avslapning, kultur og morsomme kvelder på byen
 • Flyreiser, delt overnatting, aktiviteter, utvalgte måltider, lokale guider, en egen «community manager» og klimakompensasjon er inkludert i alle reiser.

 

Sjekk ut alle Tripmates reisene her

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl
re:discover
Bli med på en reise som lar deg lade batteriene, lære deg nye skills og møte likesinnede personer som er i samme livsfase som deg. Les mer om konseptet re:discover ved å klikke på lenken nedenfor.
Se alle re:discover reiser

re:discover

Våre re:discover reiser varer i 2-4 uker (med faste avganger) og er laget for deg som er mellom 25-35 år og som vil ta en pause fra hverdagens monotone klang. Disse reisene er laget for å gi deg tre ting: et nytt perspektiv, nye ferdigheter og venner for livet. Det du skal sitte igjen med etter en slik reise er en skikkelig boost og en følelse av å ha tatt kontroll over livet ditt igjen (for vi vet jo at hverdagen har en tendens til å ta overhånd). Er du sulten etter å skaffe deg noen nye ferdigheter og samtidig reise utenfor allfarvei? Ja, da er kanskje re:discover reisene våre noe for deg

Litt om re:discover:

 • Skreddersydde reiser for nysgjerrige eventyrere mellom 25-35 år som søker etter «noe nytt»
 • Gjennomsnittsalderen er 27 år og de reisene er hovedsakelig fra Nord-Europa.
 • Reisene varer mellom 2 og 4 uker.
 • Målet for disse reisene er å lære nye ferdigheter, møte nye mennesker og vokse som person
 • Overnatting, aktiviteter og lokale guider er inkludert i alle re:discover reisene

 

Sjekk ut alle re:discover reisene her

trekking-peru-muchu-picchu-getting-started-good-vibes
Små opplevelsesreiser sammen med andre
La oss hjelpe deg med å finne den perfekte gruppereisen for deg! Via våre samarbeidspartnere rundt om i verden garanterer vi at vi finner en tur som passer for deg. Ingen fastsatte avganger, vi skreddersyr reisen til å passe inn i din reiseplan. Vil du vite mer om små gruppereiser rundt om i verden? Klikk på lenken nedenfor.
Se alle oplevelsesreiser

Opplevelsesreiser i små grupper

Opplevelsesreiser i små internasjonale grupper er akkurat det det høres ut som.  Du skreddersyr rett og slett din reise akkurat slik du vil ha den og så finner vi de riktige gruppeturene sammen med andre backpackere som passer inn i din reiseplan. Vi jobber med veldig mange forskjellige leverandører rundt om i verden som noen vanvittig kule opplevelsesreiser - så vi er sikre på at vi finner den rette matchen for deg.

Disse opplevelsesreisene i små internasjonale grupper kan vare i alt fra noen dager til flere måneder. Her er det rett og slett opp til deg hva du vil delta på, hvor du vil reise og hvor lenge du vil være borte. Kanskje vil du reise litt på egenhånd først og så delta på en gruppereise, eller omvendt? Eller kanskje du bare vil krydre reisen din med å møte nye mennesker her og der mens du er på reisefot. Vi kan få (nesten) hva som helst til å skje, mer eller mindre hvor som helst i verden.

Kort om disse turene:

 • De er arrangert av våre samarbeidspartnere rundt om i verden
 • For alle over 18 år
 • Ingen fastsatte avganger
 • Internasjonalt fellesskap med mennesker fra hele verden
 • Stor variasjon mellom opplevelser og avslapning

Du kommer garantert til å kjenne igjen flere av disse reisene som en del av våre reiseforslag.

 

Sjekk ut alle opplevelsesreisene her

alt

Design din egen reise

Vil du designe din egen reise? Slik gjør du det:

 1. Skreddersy drømmereisen din
 2. Vi undersøker mulighetene for å få alt sammen til best mulig pris
 3. Du får personlig råd fra en av våre reisespesialister

Vi sørger for at reisen din matcher drømmene dine og hjelper deg med å få mest mulig ut av budsjettet – og du får selvfølgelig også våre beste reisetips inkludert. Alle råd er gratis!

Start å planlegge drømmereisen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...