{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Opplevelsesreiser

Opplevelsesreiser i hele verden | Opplevelsesreiser med KILROY

Opplevelsesreiser i hele verden

Er du klar for en fantastisk drømmereise, men har samtidig ikke muligheten til å sette av tid i flere måneder for å reise jorden rundt? Da kan kanskje disse kule opplevelsesreisene som vi har satt sammen være noe for deg!

I og med at endringer skjer så raskt rundt om i verden når det kommer til fly, innreiseregler og lokale restriksjoner anbefaler vi at du derfor planlegger å besøke maks 1-3 destinasjoner for å være sikker på at reisen din blir noe av. Det positive med å velge færre destinasjoner er at du får mer tid til å virkelig bli kjent med stedene og kanskje kan besøke flere steder på destinasjonen som du eller ikke hadde tatt turen innom. 

Spør oss om opplevelsesreiser under Covid

Hva er en Opplevelsesreise?

I KILROY definerer vi en opplevelsesreise som en tur hvor du besøker flere destinasjoner enten det er innen samme land eller i flere land på samme kontinent. Du kan eksempelvis dra på en 3 ukers opplevelsesreise i Thailand og dermed se mest mulig og bli kjent med Thailand på en helt annen måte enn du ellers ville ha gjort. Eller du kan dra på en opplevelsesreise i f.eks Thailand, Vietnam og Kambodsja. Du vil da se mindre av hvert enkelt land, men vil til gjengeld få oppleve flere land, kulturer og spennende attraksjoner i løpet av samme tidsperiode. Du velger helt selv hva som er beste løsning for deg - vi skreddersyr opplevelsesreisen etter dine behov!

Hvor kan du dra på en Opplevelsesreise?

Vi organiserer opplevelsesreise til alle kontinenter, og spesielt populære er våre i Asia, Mellom-Amerika og Sør-Amerika. Men vi har også kule opplevelsesreise i Nord-Amerika, Afrika og Karibien også!

Husk at våre opplevelsesreise kun er forslag på reiseruter, så ikke fortvil om du ikke finner den opplevelsesreise du hadde sett for deg. Da skal du bare ta kontakt med oss, så kommer vi opp med et ruteforslag på en opplevelsesreise skreddersydd for deg!

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...