Om KILROY

Om KILROY
KILROY spesialiserer seg på skreddersydde tjenester og kvalitetsprodukter med mål om å gi ungdom og studenter internasjonal forståelse og opplevelser for livet gjennom reise, utdanning og praktisk arbeid i utlandet.

KILROYs histore går helt tilbake til 1946 og vi er stolte av vår bakgrunn som et reisebyrå for ungdom og studenter. Les mer om historien vår her.

For finansiell informasjon om KILROY, se våre årsrapporter.

Ønsker du å jobbe i KILROY? Les mer her.

For kontaktinformasjon, se her.

 

Reise

Opplev verden med KILROY. Vi er spesialister på backpacking, Jorden Rundt-reiser og opplevelser litt utenom det vanlige for ungdom, studenter og andre eventyrlystne.

Tilgjengelig i:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY Poland KILROY in English 

 

Studier i utlandet

KILROY tilbyr gratis studieveiledning for deg som ønsker å studere eller ta et internship i utlandet. Bachelor, master eller et semester i utlandet.

Tilgjengelig i: 
KILROY education Iceland KILROY education The Netherlands KILROY Belgium KILROY education Finland KILROY education Norway KILROY education Sweden KILROY education Denmark KILROY education in English

 
 

 

Gruppereiser

Studieturer som tilbyr mer enn bare sightseeing. Opplev kulturen, møt de lokale og utforsk naturens krefter.

Tilgjengelig i: 
KILROY group travel Finland KILROY group travel Norway KILROY group travel Sweden KILROY group travel Denmark