Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Jorden Rundt


Opplev verden med KILROY
kart over reiserute jorden rundt med KILROY

Tripmates: Jorden Rundt

Reiserute: ✈️ Oslo - Colombo (Sri Lanka) - Maldivene - Bangkok (Thailand) - Honolulu (Hawaii) - Los Angeles - Cancun (Mexico) - New York City - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Opplev Sri Lanka med KILROY

Sri Lanka Dag 1-15

Reisen starter i Colombo på Sri Lanka der du møter resten av gruppa som du skal tilbringe de neste 70 dagene med.

I løpet av de neste 2 ukene kommer dere til å reise til noen av de flotteste stedene på øya. Høydepunktene kommer til å bli frodig jungel i Minneriya National Park, shopping og historie i Kandy, rafting i Kitulgala, togturen til Ella, ville elefanter i Yala National Park, og de vakre strendene i Mirissa.

Den perfekte kombinasjonen av total avslapning og fete opplevelser!

Opplev Maldivene med KILROY

Maldivene Dag 15-23

I løpet av den neste uken får du tid til å utforske paradiset i Det Indiske Hav: Maldivene! Her er det flust med muligheter til å begi seg ut på snorkling i i krystallblått hav - kanskje får du til og med muligheten til å svømme sammen med en manta ray. Du kan også prøve lykken på fisking, eller rett og slett bare slappe av mellom palmene: valget er ditt!

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Opplev Thailand med KILROY

Thailand Dag 23-44

De neste 3 ukene kommer du til å tilbringe i backpackernes favoritt destinasjon: Thailand! De første dagene går med på å utforske Bangkok der du blant annet får muligheten til å spise gatemat i verdensklasse, se bebyggelsen langs med klongen (elva), og kom tett på lokalbefolkningen på privat tuktuk tour rundt Bangkoks mange nabolag. Du kommer også til å oppleve Thailands fjellandsbyer og natur: kom tett på naturen i Umphang Wildlife Sanctuary og lær deg å lage ordentlig thaimat av lokale kokker i Chiang Mai. Deretter reiser du videre til sørlige Thailand. Her kommer du til å få oppleve Thailands verdenskjente strender i Krabi, Phuket og Phi Phi Islands. Nyt late dager på stranda med snorkling, kokosnøtter og nydelig natur! Inneholder v...

Opplev Hawaii med KILROY

Hawaii Dag 44-51

Hawaii er neste stopp på reisen! Kjent som en paradisøy, her står du fritt til å begi deg ut på utallige opplevelser: meld deg på surfekurs, hopp i fallskjerm på North Shore, spis deg lei på Poke Bowls, præv deg på en av de utallige toppturene utenfor Honolulu eller nyt snorkling i verdensklasse i Hanauma Bay!

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Opplev Los Angeles med KILROY

Los Angeles Dag 51-56

De neste 5 dagene går med til å utforske alt det Los Angeles har å by på! Vi kan anbefale en tur langs Hollywood Boulevard, vandre langs Santa Monica Piers, besøk Universal Studios (heldagstur), eller opplev stjernenes nabolag i Beverly Hills.

Opplev Mexico med KILROY

Mexico Dag 56-68

Fra Los Angeles bærer turen videre til Mexico! Her flyr dere først til ferieparadiset Cancun der dere får noen dager til å oppleve de kritthvite strendene og få en smak på det yrende utelivet i byen.

Turen går deretter videre til øya Isla Mujeres, kjent for sine fantastiske dykke- og snorklemuligheter. Kanskje får du muligheten til å dykke med hvalhai?

Etter 5 dager på Isla Mujeres reiser dere videre til enda et ferieparadis: Playa del Carmen er kjent for sine langstrakte, hvite strender dekket av palmetrær! Her kan du også prøve deg på dykking, eller nyt late dager under palmene.


Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Opplev New York City med KILROY

New York City 68-72

Siste stopp på reisen går til New York City, byen som aldri sover! Opplev storbydrømmen: fly i helikopter over Manhattan, besøk noen av verdens beste cocktailbarer, vandre rundt på fantastiske museer, eller gå gatelangs omringet av skyhøye skyskrapere mens "Empire State of Mind" spiller på full guffe. Her er det bare fantasien som kan sette en stopper for hva du kan finne på!


Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Hjemreise

Hjemreise Dag 72

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med gruppa og de nye vennene dine. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg gjerne!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

30.000 - 40.000 NOK

Pris fra*

95 995 NOK

Send forespørsel
Det kan være vanskelig å finne noen å dra på tur med, ihvertfall når du vil reise mer enn bare noen uker. Vi tilbyr derfor fellesreiser jorden rundt sammen med andre unge backpackere! I nesten 3 måneder kommer du til å være på reisefot der du blant annet kommer til å få sjansen til å oppleve storbyene Los Angeles og New York, snorkling og surfing i verdensklasse på Hawaii, fantastisk mat i Mexico, ville elefanter på Sri Lanka, og krystallblått hav på Maldivene. Sleng deg med og skap uforglemmelige minner!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige og Danmark jorden rundt. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alt av flybilletter
 • All overnatting
 • En del lokal transport
 • 42x frokost, 7x lunsj, 12x middag
 • 16 dagers opplevelsesreise i Sri Lanka
 • 8 dagers øyhopping på Maldivene
 • 21 dagers opplevelsesreise i Thailand
 • 7 dager på Hawaii
 • 6 dager i Los Angeles
 • 13 dager i Mexico
 • 5 dager i  New York
 • Klimakompensasjon (MyClimate)
 • Gratis ISIC-kort
 • Egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Tilknytningsbilletter i Norge til Gardermoen, Oslo
 • Måltider som ikke er oppgitt
 • Valgfrie aktiviteter 
 • Utstyr til turen 
 • Vaksinasjoner
 • Visum
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!) 

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Kommende events

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Vår reisespesialist Stephanie kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med fly til og fra. Gi beskjed ved bestilling.


Snakk med Stephanie om denne reisen


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med mellom 30.000 og 40.000 NOK i lommepenger. På hvert av stedene i denne fellesreisen kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Tripmates: Jorden Rundt

Reiserute: ✈️ Oslo - Colombo (Sri Lanka) - Maldivene - Bangkok (Thailand) - Honolulu (Hawaii) - Los Angeles - Cancun (Mexico) - New York City - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Sri Lanka Dag 1-15

Reisen starter i Colombo på Sri Lanka der du møter resten av gruppa som du skal tilbringe de neste 70 dagene med.

I løpet av de neste 2 ukene kommer dere til å reise til noen av de flotteste stedene på øya. Høydepunktene kommer til å bli frodig jungel i Minneriya National Park, shopping og historie i Kandy, rafting i Kitulgala, togturen til Ella, ville elefanter i Yala National Park, og de vakre strendene i Mirissa.

Den perfekte kombinasjonen av total avslapning og fete opplevelser!

Maldivene Dag 15-23

I løpet av den neste uken får du tid til å utforske paradiset i Det Indiske Hav: Maldivene! Her er det flust med muligheter til å begi seg ut på snorkling i i krystallblått hav - kanskje får du til og med muligheten til å svømme sammen med en manta ray. Du kan også prøve lykken på fisking, eller rett og slett bare slappe av mellom palmene: valget er ditt!

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Thailand Dag 23-44

De neste 3 ukene kommer du til å tilbringe i backpackernes favoritt destinasjon: Thailand! De første dagene går med på å utforske Bangkok der du blant annet får muligheten til å spise gatemat i verdensklasse, se bebyggelsen langs med klongen (elva), og kom tett på lokalbefolkningen på privat tuktuk tour rundt Bangkoks mange nabolag.

Du kommer også til å oppleve Thailands fjellandsbyer og natur: kom tett på naturen i Umphang Wildlife Sanctuary og lær deg å lage ordentlig thaimat av lokale kokker i Chiang Mai.

Deretter reiser du videre til sørlige Thailand. Her kommer du til å få oppleve Thailands verdenskjente strender i Krabi, Phuket og Phi Phi Islands. Nyt late dager på stranda med snorkling, kokosnøtter og nydelig natur!


Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Hawaii Dag 44-51

Hawaii er neste stopp på reisen! Kjent som en paradisøy, her står du fritt til å begi deg ut på utallige opplevelser: meld deg på surfekurs, hopp i fallskjerm på North Shore, spis deg lei på Poke Bowls, præv deg på en av de utallige toppturene utenfor Honolulu eller nyt snorkling i verdensklasse i Hanauma Bay!

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Los Angeles Dag 51-56

De neste 5 dagene går med til å utforske alt det Los Angeles har å by på! Vi kan anbefale en tur langs Hollywood Boulevard, vandre langs Santa Monica Piers, besøk Universal Studios (heldagstur), eller opplev stjernenes nabolag i Beverly Hills.

Mexico Dag 56-68

Fra Los Angeles bærer turen videre til Mexico! Her flyr dere først til ferieparadiset Cancun der dere får noen dager til å oppleve de kritthvite strendene og få en smak på det yrende utelivet i byen.

Turen går deretter videre til øya Isla Mujeres, kjent for sine fantastiske dykke- og snorklemuligheter. Kanskje får du muligheten til å dykke med hvalhai?

Etter 5 dager på Isla Mujeres reiser dere videre til enda et ferieparadis: Playa del Carmen er kjent for sine langstrakte, hvite strender dekket av palmetrær! Her kan du også prøve deg på dykking, eller nyt late dager under palmene.


Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

New York City 68-72

Siste stopp på reisen går til New York City, byen som aldri sover! Opplev storbydrømmen: fly i helikopter over Manhattan, besøk noen av verdens beste cocktailbarer, vandre rundt på fantastiske museer, eller gå gatelangs omringet av skyhøye skyskrapere mens "Empire State of Mind" spiller på full guffe. Her er det bare fantasien som kan sette en stopper for hva du kan finne på!


Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Hjemreise Dag 72

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med gruppa og de nye vennene dine. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg gjerne!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...