Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: New Zealand & Australia


Opplev New Zealand med KILROY
Kart over reiserute til New Zealand og Australia med KILROY

Tripmates: New Zealand & Australia

Reiserute: ✈️ Oslo - Auckland - Sydney - Brisbane - Oslo

Tripmates turene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Opplev Auckland, New Zealand

Auckland Dag 1-2

Haere mai: velkommen til New Zealand! Bruk først dag til å strekke på kroppen etter den lange flyturen, og utforsk alt det spennende Auckland har å by på.

Cape Reinga, New Zealand

Bay of Islands og Cape Reinga tour Dag 2-5

De første dagene går med på å utforske nordøyas Bay of Islands: over 140 tropiske øyer med uberørte strender og dyptvannsfiske i verdensklasse! Du får også være med på en guidet tur til Cape Reinga, en av New Zealands mange kjente fyrtårn.

Waitomo Glow Worm Caves, New Zealand

Hot Water Beach og Waitomo Glow Worm Caves Dag 5-7

Etter noen avslappende dager, går turen videre til Hot Water Beach og Waitomo Caves. Hot Water Beach er kjent for sin gylne sand og varme undervannskilder. Her er vannet alltid deilig og varmt - det varmes nemlig opp fra dypt under jordas overflate!

Videre bærer turen til Waitomo, og da selvfølgelig de verdenskjente Waitomo Glow Worm Caves! Her padler dere innover mørke huler som lyses opp av vakre selvlysende larver: en naturopplevelse for livet.

Hobbiton, New Zealand

Rotorua og Tongariro National Park Dag 7-10

Neste stopp på reisen er Rotorua som er aller best kjent for å huse Hobbiton, landsbyen fra Ringenes Herre. Her får dere også tid til å utforske andre deler av området: nyt rensende gjørmebad, opplev geysirer på nært hold og slapp av i de varme kildene.

Turen bærer så videre til Tongariro National Park, New Zealands eldste nasjonalpark. Her er det mye å ta seg til av ville naturopplevelser, og vi har også inkludert et besøk til Spa Park, et spa med varme kilder og naturlige rock pools.

River Valley, New Zealand

River Valley og Wellington Dag 10-12

Etter noen ville dager i Tongariro fortsetter eventyret i River Valley! Har har du muligheten til å begi deg ut på rafting, gå turer i vakker natur eller ri på hest i utrolige omgivelser: eller bruk dagene til å slappe helt av i River Valley Lodge!

Vi sier hade til vill natur for noen dager, og vender nesa mot Wellington. Selv om dette er New Zealands hovedstad er det fortsatt mulig å begi seg ut på en aldri så liten fjelltur til nærliggende Mt. Victoria. Og er føttene slitne kan du heller utforske noen av byens mange restauranter og barer.

Christchurch, New Zealand

Kaikoura og Christchurch Dag 12-14

Veien fra Wellington til Kaikora tar deg over en av verdens vakreste fergeturer: Cook Strait tar reisende fra New Zealands nordlige øy til sørøya. På vei ned til Kaikora kommer dere også til å stoppe i den vakre Marlborough regionen, kjent for å produsere vin. Bli med på vinsmaking, da vel!

Christchurch er neste stopp på reisen, og her velger du selv om du vil utforske byen eller bli med på en hav ekspedisjon for å spotte alt fra delfiner til hvaler.

Lake Teakpo og Mt. Cook, New Zealand

Lake Tekapo og Mt. Cook Dag 14-16

Lake Tekapo og Mt. Cook er verdenskjent for sine fargerike lupinblomster og turkise vann. Ikke bare kan du utforske den flotte naturen, vi kommer også til å ta deg med til UNESCOs Dark Sky Reserve. The Dark Sky Project er et av verdens beste steder til å oppleve en uforstyrret stjernehimmel!

Queenstown, New Zealand

Queenstown Dag 16-18

Queenstown er alle adrenalinjunkies sitt mekka! Rafting, strikkhopp, klatring, jetboating, husking i klipper: her er det et mangfold av fete aktiviteter å ta seg til.

Sydney, Australia

Sydney Dag 18-22

Vi legger New Zealand bak oss, og vender snutene mot Australia og Sydney! Før vi begir oss ut på en 7 dagers surfetur fra Sydney til Byron Bay, får du 4 dager til å utforske Sydney. Besøk verdenskjente Bondi Beach, legg ut på svøm ved Manly, vandre gatelangs ved Operaen eller nyt late dager i sola i en av Sydneys mange parker!

Surfing i Australia

Spot X Dag 22-28

I løpet av de neste 7 dagene kommer du til å få muligheten til å surfe til beina faller sammen! Her får du muligheten til å lære å surfe av en instruktør, så sug til deg alt du kan av informasjon og teknikk før du begir deg ut på bølgene alene. Kurset er tilrettelagt nybegynnere.


OBS! Vær oppmerksom på at surfeturen har delt avgang med andre reisende.

Byron Bay, Australia

Byron Bay Dag 28-33

Etter en uke med surfing, venter det 4 avslappende dager i Byron Bay. Dette er et av verdens beste backpacker og surfespots: med sitt yrende uteliv og avslappende stemning er dette et perfekt sted for backpackere!

Brisbane, Australia

Brisbane Dag 33-35

Fra Byron Bay tar du og gruppa bussen opp til Brisbane for å nyte deres siste dager Down Under! Brisbane er en spennende studentby med masse å by på fra strender til uteliv.

Hjemreise

Hjemreise

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med gruppa og de nye vennene dine. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg gjerne!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

Ca. 15.000 kr

Pris fra*

61 395 NOK

Send forespørsel
Australia og New Zealand - to av backpackernes favoritt destinasjoner - er endelig åpnet opp igjen for besøkende. Vi har derfor satt sammen en opplevelsesrik reise som dekker begge landende! I over en måned kommer du og gruppen du reiser med til å få oppleve noe av det kuleste Australia og New Zealand har å by på: surfing, ville naturopplevelser, kultur, storbyliv: her er det kun fantasien som setter grenser.

Fellesreisene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til spennende New Zealand og Australia. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • Klimakompensasjon (MyClimate)
 • Gratis ISIC-kort
 • Din egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger

 

New Zealand

 • 17 dagers opplevelsesreise
 • 17 overnattinger
 • 17x frokost, 1x middag 
 • Ulike naturopplevelser
 • Cape Regina tur
 • Utflukt til Whangarei Falls
 • Te Puia guidet tur
 • Waitomo Glowworm Caves
 • Spa Park
 • Vinsmaking i Marlborough
 • Omvisning på Hobbiton Movie Set
 • Street Art-tur i Christchuch
 • Heldagstur til Glenorchy og Lake Wakatipu
 • Trek til Karangahaka Gorge
 • Besøk Cathedral Cove, Coromandel
 • Raukuri-vandring i Waitomo
 • Besøk Huka Falls
 • Gå langs Kaikoura-halvøya
 • Besøk Mt John-stien, Lake Tekapo
 • Tur til Hooker Valley, Mt Cook nasjonalpark
 • Lokal transport
 • Ulike naturopplevelser
 • Vinsmaking i Marlborough
 • Guidet tur til Hobbiton Movie Set
 • Waitomo Glowworm Caves
 • Spa Park

 

Australia

 • 16 overnattinger
 • 6x frokost, 5x lunsj, 5x middag
 • 7 dagers surfetur fra Sydney til Byron Bay
 • Transport fra Byron Bay til Brisbane
Hva er ikke inkludert?
 • Tilknytningsbilletter i Norge til Gardermoen
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen
 • Vaksiner
 • Reiseutstyr
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Kommende events

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Vår reisespesialist Stephanie kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med fly til og fra. Gi beskjed ved bestilling.


Snakk med Stephanie om denne reisen


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 15.000 NOK i lommepenger. På hvert av stedene i denne fellesreisen kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Tripmates: New Zealand & Australia

Reiserute: ✈️ Oslo - Auckland - Sydney - Brisbane - Oslo

Tripmates turene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Auckland Dag 1-2

Haere mai: velkommen til New Zealand! Bruk først dag til å strekke på kroppen etter den lange flyturen, og utforsk alt det spennende Auckland har å by på.

Bay of Islands og Cape Reinga tour Dag 2-5

De første dagene går med på å utforske nordøyas Bay of Islands: over 140 tropiske øyer med uberørte strender og dyptvannsfiske i verdensklasse! Du får også være med på en guidet tur til Cape Reinga, en av New Zealands mange kjente fyrtårn.

Hot Water Beach og Waitomo Glow Worm Caves Dag 5-7

Etter noen avslappende dager, går turen videre til Hot Water Beach og Waitomo Caves. Hot Water Beach er kjent for sin gylne sand og varme undervannskilder. Her er vannet alltid deilig og varmt - det varmes nemlig opp fra dypt under jordas overflate!

Videre bærer turen til Waitomo, og da selvfølgelig de verdenskjente Waitomo Glow Worm Caves! Her padler dere innover mørke huler som lyses opp av vakre selvlysende larver: en naturopplevelse for livet.

Rotorua og Tongariro National Park Dag 7-10

Neste stopp på reisen er Rotorua som er aller best kjent for å huse Hobbiton, landsbyen fra Ringenes Herre. Her får dere også tid til å utforske andre deler av området: nyt rensende gjørmebad, opplev geysirer på nært hold og slapp av i de varme kildene.

Turen bærer så videre til Tongariro National Park, New Zealands eldste nasjonalpark. Her er det mye å ta seg til av ville naturopplevelser, og vi har også inkludert et besøk til Spa Park, et spa med varme kilder og naturlige rock pools.

River Valley og Wellington Dag 10-12

Etter noen ville dager i Tongariro fortsetter eventyret i River Valley! Har har du muligheten til å begi deg ut på rafting, gå turer i vakker natur eller ri på hest i utrolige omgivelser: eller bruk dagene til å slappe helt av i River Valley Lodge!

Vi sier hade til vill natur for noen dager, og vender nesa mot Wellington. Selv om dette er New Zealands hovedstad er det fortsatt mulig å begi seg ut på en aldri så liten fjelltur til nærliggende Mt. Victoria. Og er føttene slitne kan du heller utforske noen av byens mange restauranter og barer.

Kaikoura og Christchurch Dag 12-14

Veien fra Wellington til Kaikora tar deg over en av verdens vakreste fergeturer: Cook Strait tar reisende fra New Zealands nordlige øy til sørøya. På vei ned til Kaikora kommer dere også til å stoppe i den vakre Marlborough regionen, kjent for å produsere vin. Bli med på vinsmaking, da vel!

Christchurch er neste stopp på reisen, og her velger du selv om du vil utforske byen eller bli med på en hav ekspedisjon for å spotte alt fra delfiner til hvaler.

Lake Tekapo og Mt. Cook Dag 14-16

Lake Tekapo og Mt. Cook er verdenskjent for sine fargerike lupinblomster og turkise vann. Ikke bare kan du utforske den flotte naturen, vi kommer også til å ta deg med til UNESCOs Dark Sky Reserve. The Dark Sky Project er et av verdens beste steder til å oppleve en uforstyrret stjernehimmel!

Queenstown Dag 16-18

Queenstown er alle adrenalinjunkies sitt mekka! Rafting, strikkhopp, klatring, jetboating, husking i klipper: her er det et mangfold av fete aktiviteter å ta seg til.

Sydney Dag 18-22

Vi legger New Zealand bak oss, og vender snutene mot Australia og Sydney! Før vi begir oss ut på en 7 dagers surfetur fra Sydney til Byron Bay, får du 4 dager til å utforske Sydney. Besøk verdenskjente Bondi Beach, legg ut på svøm ved Manly, vandre gatelangs ved Operaen eller nyt late dager i sola i en av Sydneys mange parker!

Spot X Dag 22-28

I løpet av de neste 7 dagene kommer du til å få muligheten til å surfe til beina faller sammen! Her får du muligheten til å lære å surfe av en instruktør, så sug til deg alt du kan av informasjon og teknikk før du begir deg ut på bølgene alene. Kurset er tilrettelagt nybegynnere.


OBS! Vær oppmerksom på at surfeturen har delt avgang med andre reisende.

Byron Bay Dag 28-33

Etter en uke med surfing, venter det 4 avslappende dager i Byron Bay. Dette er et av verdens beste backpacker og surfespots: med sitt yrende uteliv og avslappende stemning er dette et perfekt sted for backpackere!

Brisbane Dag 33-35

Fra Byron Bay tar du og gruppa bussen opp til Brisbane for å nyte deres siste dager Down Under! Brisbane er en spennende studentby med masse å by på fra strender til uteliv.

Hjemreise

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med gruppa og de nye vennene dine. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg gjerne!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...