{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Multistopp - Amazing Africa


Reiser Jorden Rundt med KILROY - Amazing Africa
Se som liste

Anbefalt varighet

1-2 måneder

Antall land

2

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

50.000 - 70.000

Send forespørsel
Med denne multistopp billetten får du sjansen til å utforske Sør-Afrika og Thailand! Om så du vil oppfylle drømmen om å dra på safari, ta et dypdykk i sørafrikansk kultur eller spise deg mett på tradisjonell thaimat, så er dette ruten for deg.

Denne turen starter i Cape Town i Sør-Afrika, en vakker og fargerik storby omkranset av Atlanterhavet med Antarktis som nærmeste nabo! Du står fritt til å reise til Johannesburg slik du selv måtte ønske, og trenger du råd eller tips hjelper vi deg mer enn gjerne. The Garden Route er en av våre favoritt strekninger å kjøre med bil, og den tar deg langs med kysten fra Cape Town i retning Johannesburg.

Johannesburg ligger nærme Krüger Nasjonalpark, kjent for sine flotte safariturer! Du står fritt til å reise rundt på egenhånd, før turen tar deg videre til Bangkok i Thailand.

Bangkok har flere år på rad vunnet priser for å ha verdens beste "streetfood", så er er det bare å gafle nedpå! Thailand er et enkelt og og rimelig land å komme seg rundt i, så om du vil utforske på egenhånd er det nok av. steder å reise til og haugevis av ting å finne på. Om så du vil ha kultur, strand, jungel eller uteliv: Thailand kan by på det meste!

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å sette sammen den ultimate reisen.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Multistopp billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i Afrika, eller planlegger å reise midt i regnsesongen? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – Cape Town (Sør-Afrika) // Johannesburg (Sør-Afrika) – Bangkok (Thailand) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Cape Town Sør-Afrika

Cape Town er en av Sør-Afrikas (mange) perler! Her får du kultur, historie, storbyliv, strender, digg mat og avslapning: alt på ett sted. Ta deg en dagstur til Cape of Good Hope, eller sjekk ut de vakre blomstene i Stellenbosch. Kanskje er du mer gira på å slenge deg ut på et surfebrett i Muizenberg, eller sjekke ut pingvinene på Boulder Beach?

Vær obs på at reisen fra Cape Town til Johannesburg gjøres på egenhånd. Om du er usikker på hvor du bør dra, eller hva du bør få med deg er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Johannesburg Sør-Afrika

Johannesburg er en yrende storby, og det er mye å ta seg til! En populær ting å få med seg mens du er her, derimot, er en safaritur til Krüger Nasjonalpark. Se om ikke du klarer å spotte "The Big 5": løve, leopard, elefant, bøffel og nesehorn.

Bangkok Thailand

Denne multistop reisen slutter i Bangkok - en storfavoritt blant backpackere. Her får du storbyliv, kultur, mat og historie alt på ett sted! Besøk verdenskjente Grand Palace og fordyp deg i thai og buddhistisk historie. Eller utforsk de ulike natt markedene som finner sted rundt omkring i byen. Kanskje er du mer interessert i å se de kjente flytende markedene? Bangkok har det meste!

Dersom du vil forlenge turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...