{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Jorda Rundt reiser

Jorda Rundt reiser med KILROY

Få en opplevelse for livet - reis jorda rundt!

Å reise jorda rundt er en drøm for mange. Det finnes faktisk ikke noe bedre enn å legge ut på en spennende Jorda Rundt reise hvor opplevelsene står i kø, spør du oss! Du oppdager nye sider av deg selv, blir utfordret, får flere erfaringer og mer kunnskap og bedre forståelse for andre kulturer og tradisjoner. Det er viktig å se hva som skjuler seg der ute, uansett om legger ut på en reise rundt jorda - et par måneder eller et par år. Ikke bare får du lært deg fraser på andre språk og får flere nye venner og bekjentskaper som er godt å ta med seg videre, men du får også ekstremt kule historier å fortelle til familie og venner hjemme! Å reise jorda rundt er på mange måter 'livets skole' og den perfekte måten å forberede seg til voksenlivet og dets utfordringer.

Vi anbefaler at du starter med å velge 1-3 destinasjoner, så kan du heller legge til flere senere. Det positive med å velge færre destinasjoner er at du får mer tid til å virkelig bli kjent med stedene og kanskje kan besøke flere steder på destinasjonen som du eller ikke hadde tatt turen innom. 

Se heller disse reiseforslagene!

Hvorfor reise jorda rundt med oss?

Vi er spesialister på å skreddersy unike reiser jorda rundt - fulle av spennende opplevelser, som vil bidra til at du vokser som menneske. Ved å kombinere vår kunnskap med dine spesifikke ønsker og behov, hjelper vi deg med å reise ut i verden - enten det innbefatter uberørte strender, dype jungler, storbyer, støvete landsbyer eller hvite fjelltopper. Vi vet at alle har forskjellige ønsker, og at det som er "mekka" for en person kan være totalt uinteressant for en annen. Derfor kan du velge blant våre ruteforslag (klassiske reiseruter jorda rundt som vi vet at du vil digge) eller skreddersy din egen reise jorda rundt.

Våre reisespesialister er gale etter å reise og har vært de aller fleste steder verden over. De deler sine beste erfaringer, personlige råd og beste reisetips med deg, slik at du ender opp med en reiserute som er helt perfekt for deg. Scroller du litt lenger ned, ser du noen av våre mest populære reiser rundt jorden!

Vanlige spørsmål om Jorda Rundt reiser

Det er normalt å ha mange spørsmål når du starter planleggingen av din reise jorda rundt. Hvor lenge bør du være borte, hvor mye må du spare, hva bør du ha med deg eller hvilke steder passer best for det du ønsker deg ut av reisen? Få svar på ting du lurer på før din første jorda rundt reise her. Vi har også samlet 10 gode tips til planleggingen av en jorda rundt reise her som du kan dra nytte av! Om du fortsatt sitter med ubesvarte spørsmål så ikke nøl med å kontakte oss! 

Jorda Rundt eller Multistopp?

Vi tilbyr to ulike muligheter for å reise rundt omkring i verden: jorda rundt og multistop. Jorda Rundt billettene inkluderer som regel flere stopp og er for deg som planlegger å reise over en lengre periode. Multistop billettene inkluderer færre stopp, men kan enten brukes i kombinasjon med en opplevelsesreise eller for kortere reiser. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hva som passer best for deg!

Ta kontakt!

alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...