{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Multistopp - Asian Adventure


Reiser Jorden Rundt med KILROY - Asian Adventure
Se som liste

Anbefalt varighet

1-2 måneder

Antall land

4

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

40.000 - 50.000

Send forespørsel
Alltid hatt lyst til å reise til India eller Sørøst-Asia? Da har du hellet med deg, for vi har nemlig satt sammen en helt konge rute som tar deg rundt omkring i Asia!

Denne turen starter i New Delhi i India, en livlig by full av kultur og historie! Herfra er det relativt lett å reise rundt, og Taj Mahal i Agra ligger ikke lange veien unna. 

Neste stopp på reisen er Thiruvananthapuram i Kerala helt sør i India. Her finner du flotte strender og deilig mat, rik historie og en annerledes opplevelse enn de nordlige statene. Det er også mulig å fly til Sri Lanka dersom du skulle ønske det.

Fra Kerala bærer turen videre til Singapore, en storby favoritt blant backpackere. Book deg inn en dag på marina Bay Sands og nyt utsikten fra deres kjente infinity pool, vandre langs med havnen eller sjekk ut shopping mulighetene i byen - de er det mange av!

Fra en storby til en annen, neste stopp er Hanoi i Vietnam. En storby, men samtidig helt annerledes enn Singapore. Her kan du velge om du vil bruke tiden i Hanoi, reise til rismarkene i Sapa eller dra til verdenskjente Ha Long Bay.

Siste stopp på reisen er Bangkok, en by perfekt for backpackere! Her er det vanskelig å kjede seg, og byen har noe for enhver smak.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Multistopp billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i Afrika, eller planlegger å reise midt i regnsesongen? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – New Delhi (India) // Kerala (India) – Singapore – Hanoi (Vietnam) – Bangkok (Thailand) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

New Delhi India

Spennende markeder, fargerike gater, krydder i luften og fascinerende kultur! Delhi er en smeltedigel der du kan finne en bit av nesten hele India, alt på ett sted. Fordyp deg i indisk matlaging og kultur, eller reis til Agra for å få med deg Taj Mahal. Det er lett og komme seg rundt, ettersom New Delhi er et sentralt knutepunkt for transport.

Vær obs på at reisen fra Delhi til Thiruvananthapura (Kerala) gjøres på egenhånd. Om du er usikker på hvor du bør dra, eller hva du bør få med deg er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Kerala India

Velkommen til Thiruvananthapuram i Kerala (prøv å si det fort 3 ganger!). Her finner du alt fra historie og kunst, til gamle engelske kolonibygg. Kerala ligger fint plassert langs med den sørlige vestkysten av India, så om det heller frister å slenge seg langflat på stranda finnes det flere ypperlige muligheter til å gjøre dette. Det er også mulig å besøke forskjellige nasjonalparker, eller til og med slenge deg på et fly til Sri Lanka!

Singapore Asia

Fra India går reisen videre til Singapore - en klassiker blant backpackere. I Singapore er alt rent og pent, og det er vanskelig å ikke like denne byen. Nyt en drink i nabolagene ved elven; Clark Quay og Boat Quay, eller ta deg en tur i 'The Singapore Flyer' og la deg imponere over utsikten til Formel 1-banen og havnen. Dersom budsjettet tillater litt shopping bør du også legge turen til Orchard Road der hypermoderne kjøpesentre og butikker ligger på rad og rekke.

Hanoi Vietnam

Hanoi er en gammel fransk koloni, og det ser man tydelige spor av i både arkitektur og mat. Vandre langs med de mange markedene, sjekk ut den fantastiske gatematen, ta deg en dagstur til Ha Long Bay eller Sapa (eller kanskje begge to?), eller les deg opp på vietnamesisk historie på et av de mange museene.

Eller hvorfor ikke leie deg en scooter å dra på eventyr rundt omkring i landet?

Vær obs på at reisen fra Hanoi til Bangkok (Thailand) gjøres på egenhånd. Om du er usikker på hvor du bør dra, eller hva du bør få med deg er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Bangkok Thailand

Siste stopp på reisen er Bangkok - en storfavoritt blant backpackere. Her får du storbyliv, kultur, mat og historie alt på ett sted! Besøk verdenskjente Grand Palace og fordyp deg i thai og buddhistisk historie. Eller utforsk de ulike natt markedene som finner sted rundt omkring i byen. Kanskje er du mer interessert i å se de kjente flytende markedene? Bangkok har det meste!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...