{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Multistopp - Island Vibes


Reiser Jorden Rundt med KILROY - Island Vibes
Se som liste

Anbefalt varighet

2-4 uker

Antall land

3

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

30.000 - 50.000

Send forespørsel
Har du behov for en skikkelig pause og vil legge deg langflat ut i en hengekøye? Les videre!

Reisen til Maldivene er lang, så vi har lagt inn et stopp i Doha i Qatar! Doha er en svær by med skyhøye bygninger og store kjøpesentre, men har også mye spennende å by på av små, lokale markeder. Tilbring noen dager her før reisen fortsetter til øyparadiset Maldivene! Spaser langs med kritthvite strender, og svøm i det krystallblå havet. Vi har lagt til 8 dagers øyhopping så du virkelig får utforsket dette vakre paradiset! Deretter er det bare å gjøre seg klar til å reise videre til Sri Lanka. Her kan du fortsette å leve det ultimate strandlivet, eller utforske Sri Lankas frodige jungler og vakre byer. Her har vi lagt til en 8 dagers surfcamp så du får prøvd deg ut i Sri Lankas kjente surfebølger!

 

*Denne reisen er i samarbeid med Qatar Airways.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • 8 dagers surfecamp på Sri Lanka
 • 8 dagers øyhopping på Maldivene
 • ISIC kort: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Tilleggsaktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Multistopp billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i Afrika, eller planlegger å reise midt i regnsesongen? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – Doha (Qatar) – Male (Maldivene) – Colombo (Sri Lanka) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Doha Qatar

Reisen fra Norge til Maldivene er lang, så for å bryte opp flyturene har vi lagt inn et stopp i Doha! Doha er en god blanding av hypermoderne bygninger og tradisjonelle markeder., så her får du "best of both worlds"!

Male Maldivene

Velkommen til paradis! Maldivene består av flere små øyer, så vi har inkludert 8 dagers øyhopping så du virkelig får sett og opplevd det beste av hva Maldivene har å by på. Vi kan nesten garantere at du ikke kommer til å ville reise hjem igjen!

Colombo Sri Lanka

Siste stopp er naboøya Sri Lanka! Her finner du ikke bare vakre strender og fantastisk surfing, men også spennende kultur og historie, vill og vakker jungel, og utrolig god mat. Om så du vil hoppe i strikk eller fortsette i full avslapningsmodus på stranda: på Sri Lanka kan du gjøre det meste! Sri Lanka er kjent for surfing, så vi har inkludert en 8 dagers surfecamp i Colombo så du får sett hva hypen dreier seg om.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...