{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Dyreliv i Uganda & late dager på Zanzibar


sunset over the serengeti in tanzania
Se som liste

Anbefalt varighet

ca. 4 uker

Starter i

Kampala

Slutter i

Stone Town

Inkludert i prisen

Flybilletter, overnatting & overlanding

Send forespørsel
Dette reiseforslaget gir deg "det beste av begge verdener" - frodige jungler og tropiske strender. Denne 19-dagers reisen gjennom Øst-Afrika vil ta pusten fra deg og gi deg den "once in a lifetime-opplevelsen" du leter etter. Her skal du spore fjellgorillaer gjennom avsidesliggende skoger og se «the big 5» på den åpne Savannen. Denne fantastiske reisen ender opp på de solfylte strendene på Zanzibar, det høres vel ikke feil ut?

Du skal overlande (som betyr å kjøre i en tilpasset bil) gjennom Øst-Afrika og besøke Uganda, Kenya og Tanzania. Noen av høydepunktene på denne reisen inkluderer Lake Bunyonyi, Gorilla-trekking (!) Kalinzu Forest Reserve, Lake Mburo National Park, Serengeti National Park, Ngorongoro-krateret og Stone Town på den tropiske øya Zanzibar!

Husk at dette bare er et eksempel og at du kan skreddersy dette ruteforslaget til dine behov og ønsker! Kanskje du ønsker å korte ned antall dager? Vi har flere alternativer for deg, bare ta kontakt med oss!

*Prisen er en fra-pris per person og basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Entebbe
 • Airport transfer til Kampala
 • 19-dagers overland tur gjennom Øst-Afrika
 • Flybilletter hjem fra Zanzibar
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Dyreliv i Uganda & late dager på Zanzibar

Hjem - Entebbe - Kampala - Zanzibar - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Afrika eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Uganda, Overlanding & nasjonalparker

Du starter i Kampala, hovedstaden i Uganda og møter de nye reisekameratene dine som du skal henge med de neste par ukene!

Fra Kampala drar du til Bunyonyi-sjøen i overlandbilen (eller lando') og krysser ekvator! Innsjøen er utvilsomt den vakreste innsjøen i Uganda og den er fri for krokodiller og flodhester (så du kan svømme i det krystallklare vannet så mye du vil). Neste opp er en guidet fjellgorillavandring i Bwindi Impenetrable National Park (så sinnsykt kult!).
PS. Siden gorillaene er i sitt naturlige element, vet du aldri hvor lenge turen kommer til å vare og hvor lenge det vil ta før du finner dem - så sørg for å ta med komfortable sko! Når du kommer til gorillaene, har du bare én time på deg. Så da kan du få knipset noen bilder, men legg fra deg kameraet og bare sitt der og nyt øyeblikket også! Å være oppe i fjellene i Uganda, ha en gorillafamilie i naturen foran deg, er en «once in a lifetime»-mulighet som du ikke ønsker å oppleve gjennom en linse.

Fra Lake Bunyonyi er du på vei nordover til Kalinzu Forest Reserve som er en del av Queen Elizabeth National Park. Her blir du med på en tidlig morgenvandring for å se sjimpansene og besøke en te plantasje før du reiser videre til Lake Mburo.

Ditt neste stopp er Jinja, eventyrhovedstaden i Uganda. Utforsk på egen hånd eller sammen med reisekameratene dine, det er opp til deg! Prøv rafting, terrengsykling eller gjør noe mer avslappende som å sjekke ut markedene og kanskje se noen aper?

Kenya, Gjennom Maasai området

Du forlater Uganda og drar videre til Kenya for neste etappe av denne turen. Du kommer til Eldoret og overnatter før du neste dag reiser til Nairobi. Her skal du få tilbringe en natt på den kenyanske landsbygda. Men du blir ikke lenge i Nairobi, du fortsetter gjennom landet til Masai-folket på vei til Arusha, Tanzania. Her ser du Mount Kilimanjaro i det fjerne!

Tanzania, Safari!

Det er på tide å finne frem kameraet ditt! Det neste på listen er safari i en av de mest kjente nasjonalparkene i Afrika, Serengeti. Dette er en opplevelse du vil huske når du er gammel og grå! Dyrelivet her er rikt, og naturen er fantastisk. Du blir med på en 3-dagers ekskursjon til parken, som også inkluderer et besøk til det store Ngorongoro-krateret. Ngorongoro Conservation Area, er kjent for å være Afrikas beste sted for å spotte dyrene og kraterbunnen kalles faktisk ofte for "Africa's Garden of Eden – Så gjør deg klar til å se litt magi.

Du reiser tilbake til Arusha før du drar videre til Dar Es Salaam. Du overnatter her før du reiser videre til de hvite øy strendene på Zanzibar.

Zanzibar, Avslappende dager på stranden

Etter alle opplevelsene, alle severdighetene, dyrene og all spenningen er en avslappende strandferie sannsynligvis akkurat det du trenger! Utforsk hjertet av Zanzibar, Stone Town. Hva med å sjekke ut den tropiske oasen Jambiani i noen dager! Dra ut for å dykke, snorkle, hopp ombord på en seilbåt eller bare slapp av på stranden. Det kan hende du ikke vil forlate vakre Jambiani, men denne reisen ender tilbake i Stone Town, så reis til den andre siden av øya og utforske gatene i Stone Town før du reiser hjem igjen.

PS. Ikke glem å ha en "sundowner" (ta en drink i solnedgang). De mest klassiske drinkene er Gin & Tonic eller Amarula. Et bra sted på Zanzibar er på takterrassen på African House Hotel!

Det er opp til deg om du ønsker å forlenge oppholdet eller legge til noen destinasjoner – vi er her for å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...