{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Eventyr & Sport i Jordan & Egypt


jordan-dead-sea-seashore-mountain-background
Se som liste

Anbefalt varighet

Rundt 3 uker

Antall land

2

Reisemåte

Backpacking

Når bør du reise?

Februar til mai & august til oktober

Pris fra*

37 908 NOK

Send forespørsel
Denne reiseruten er litt annerledes enn noen av de andre vi tilbyr, både når det gjelder destinasjoner, men også når det gjelder hva du kommer til å oppleve underveis. Det er en veldig aktiv tur og du får se 2 av verdens 7 underverk. Leter du etter et ekte eventyr? Da kan dette være den rette turen!

Opplev 2 av verdens 7 underverk på denne reiseruten! Reise til vakre Jordan i Midtøsten etterfulgt av et besøk til travle Egypt. Selve turen består av mange fysiske utfordringer, så hvis du er en adrenalinjunkie kan denne turen være midt i blinken!

Du flyr først til Amman i Jordan det et 8 dagers eventyr venter. Dette er en gruppetur, så du reiser i en liten gruppe med andre backpackere, noe som gjør turen enda bedre. På veien kommer du til å oppleve Dødehavet og et av verdens 7 underverk: den gamle byen Petra. På ruten er det nok av aktive ting å gjøre, og du vil få sjansen til å gå noen ordentlig kule stier, i tillegg til å prøve deg på terrengsykling.

Når du først er tilbake i Amman, er det på tide å fly til Egypt! Her anbefaler vi at du tilbringer noen dager i Kairo. Her får du tid til å utforske på egenhånd, men hvis du vil krysse av enda et underverk på listen bør du sette av tid til å besøke pyramidene! 

Fly fra Kairo til Sharm El-Sheikh der vi har inkludert et 8 dagers dykkekurs. Rødehavet er hjem til flere fantastiske dykkesteder, så dette er et utmerket sted for å utforske livet under overflaten! 

Husk at dette bare er et reiseforslag, så du kan skreddersy dette ruteforslaget helt etter egne behov og ønsker! Kanskje du ønsker å korte ned antall dager? Kanskje du vil reise mer? Vi har mange alternativer, så det er bare å ta kontakt så hjelper vi deg!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Amman, Jordan
 • 8 dagers multisport eventyr i Jordan
 • Flybilletter fra Amman til Cairo
 • Flybilletter fra Cairo til Sharm El-Sheikh
 • 8 dagers dykkekurs i Sharm El-Sheikh
 • Flybilletter hjem fra Sharm El-Sheikh
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Eventyr & Sport i Jordan & Egypt

Reiserute: ✈️ Oslo - Amman - Ajloun - The Dead Sea - Petra - Wadi Rum - Cairo - Sharm El-Sheikh - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Jordan 8 dagers opplevelsesreise i Jordan

Eventyret kickstarter i Amman i Jordan! Du kan se frem til 8 dager med opplevelser rundt om i landet, sammen med andre backpackere. Opplev Dødehavet og Petra - et av verdens syv underverk - samt den fantastiske Wadi Rum ørkenen! Alt i alt er dette en ganske episk tur til noen av de aller beste destinasjonene i Jordan, et veldig undervurdert reisemål om du spør du oss! Forresten, ta med noen gode joggesko: det kommer du til å takke oss for senere.

Cairo Utforsk på egenhånd

Vi anbefaler at du tilbringer noen dager i Kairo. Ikke bare er byen i seg selv verdt et besøk med sin livlige atmosfære, utallige markedsplasser og ikoniske Nilen, men du bør selvfølgelig også ta turen innom pyramidene, enda et av verdens underverk. Vær oppmerksom på at byen kan virke litt kaotisk i begynnelsen, men omfavn forskjellen fra å være hjemme og gå med strømmen i en by som byr på massevis av kule kulturelle høydepunkter.

Sharm El-Sheikh Lær å dykke

Vi har inkludert et 8 dagers opphold i en dykkercamp, der du kan lære deg å dykke. Dette er et perfekt sted for dykking ettersom Rødehavet er fylt med flotte dykkesteder, inkludert et stort utvalg av marint liv, fantastiske vrak og relativt god sikt. På kort tid kommer du til å mestre kunsten å dykke. Hvis du allerede har et PADI-sertifikat kan du dykke på egen hånd i stedet: det er helt opp til deg. Den foreslåtte reiseruten slutter her der vi har inkludert fly hjem, men hvis du vil fortsette å reise så gi oss beskjed: vi fikser!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...