{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fargerike Marokko


Africa Marocco Tinghir
Se som liste

Anbefalt varighet

3 uker

Antall land

1

Reisemåte

Backpacking

Når bør du reise?

September til november & mars til april

Send forespørsel
Denne reiseruten sørger for at du får opplevd alle de beste høydepunktene Marokko har å tilby. Det kommer til å bli 3 uker spekket med kule aktiviteter, og du vil få muligheten til å fordype deg i Marokkansk kultur, virkelig oppleve den lokale gjestfriheten, fantastisk natur og marokkansk mat, proppfull av deilige smaker!

Hvis du vil oppleve det autentiske Marokko, så er dette din sjanse! På denne turen får du 3 uker til å utforske den fantastiske naturen og den deilige lokale maten mens du reiser rundt i Marokko.

Reisen starter i Casablanca, der du kommer til å begi deg ut på en 8 dagers opplevelsesreise med andre backpackere helt ned til Marrakech. Om du ønsker å tilbringe mer til i Casablanca før du hopper på opplevelsesreisen, anbefaler vi at du ankommer et par dager før avreise. 

Opplevelsesreisen tar deg gjennom flere mindre marokkanske byer, gjennom Atlasfjellene og på kanten av den majestetiske Sahara-ørkenen før du ender opp i Marrakech. Det kommer til å være fullt av vanvittige naturlige severdigheter, inkludert det fantastiske Todra-juvet og Ait Ben Haddou Kasbah, et UNESCOs verdensarvsted.

Tilbring noen dager i Marrakech før du legger ut på en 7 dagers tur til toppen av Mount Toubkal på rundt 4170 meter over havet.

Vel tilbake i Marrakech anbefaler vi at du finner veien til kystbyen Essaouira, hvor du kan tilbringe noen dager ved stranden. Her får du tid til å nyte Marokko for deg selv, og hvor lenge du blir her er helt opp til deg.

Husk at dette bare er et reiseforslag og at du kan skreddersy ruten helt etter dine behov og ønsker! Kanskje du ønsker å korte ned antall dager? Kanskje du vil reise mer? Vi har mange alternativer, så det er bare å ta kontakt så hjelper vi deg!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Casablanca
 • 8 dagers opplevelsesreise fra Casablanca til Marrakech
 • 7 dagers trekking i Mount Toubal
 • Flybilletter hjem fra Marrakech
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Fargerike Marokko

Reiserute: ✈️ Oslo - Casablanca - Volubilis - Fez - Merzouga - Todra Gorge - Ait Ben Haddou - Marrakech - Mount Toubkal - Essaouira - Marrekech - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Casablanca til Marrakech 8 dagers opplevelsesreise

Kickstart turen med en 8 dagers opplevelsesreise fra Casablanca og ned til Marrakech. Du vil besøke Volubilis, Fez, Merzouga, Todra Gorge og UNESCOs kulturarv Ait Ben Haddou på veien. Reisen er en gruppetur sammen med andre backpackere, så her får du en perfekt mulighet til å bli kjent med andre reisende. Det blir ikke mye bedre enn det! Turen slutter i Marrakech og her anbefaler vi at du tilbringer noen dager på egen hånd for å utforske byen.

Mount Toubkal 8 dagers trekking

Etter noen dager på egen hånd i Marrakech, er det på tide å legge ut på nok en opplevelsesreise: denne gangen er det Mount Toukbal som står på agendaen! Dette er den høyeste toppen i Atlasfjellene, og vi lover deg at turen er verdt det når du har utsikt over dalene fra 4167 meter over havet. Husk å ta med gode tursko, da du kommer til å bruke føttene en god del hver dag.

Essaouira På tide å slappe av

Etter en ganske utmattende tur til Mount Toubkal, er det på tide å slappe av litt. Vi anbefaler å reise fra Marrakech til Essaouira, en koselig liten kystby. Slapp av ved stranden, spis deilig sjømat og sjekk ut noen av de fargerike standene i den lokale souken. Når du er klar til å vende snuten hjem igjen, hopp på en buss til Marrakech og fly hjem. Hvis du ikke er klar for å reise hjem allerede, gi oss beskjed så skal vi hjelpe deg å skreddersy drømmereisen din!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...