{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Uforglemmelige Sør-Korea


Opplev Sør-Korea på denne opplevelsesreisen
Se som liste

Anbefalt varighet

12 dager

Antall byer

5

Reisetype

Backpacking

Inkludert

Flybilletter & opplevelsesreise

Send forespørsel
Bli med på en uforglemmelig reise og dykk ned i Sør-Koreas unike historie, rike natur og la deg friste av landets mange kulinariske opplevelser på vår 12-dagers opplevelsesreise!

Fra pulserende metropoler badet i neonlys til varierende landskap, lange sandstrender og templer gjemt unna i fjellene, og ikke minst et besøk til den historiske demilitariserte sonen - denne opplevelsesreisen tar deg utenfor allfarvei for å virkelig oppleve Sør-Korea.

Nysgjerrig? Ta kontakt med en av våre reisespesialister for å lære mer - eller for å sikre deg din plass på dette fantastiske Sør-Korea eventyret!

Du kan gjøre denne reisen til en del av en lengre backpacking-tur eller som en egen reise.

 

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter fra Oslo til Seoul
 • 12 dagers opplevelsesreise i Sør-Korea
 • Flybilletter hjem fra Jeju Island
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist!
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (som ikke er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter utenom opplevelsesreisen
alt

Design din egen reise

Vil du reise rundt i verden på en reise du selv har satt sammen? Sånn gjør du:

 1. Lag din drømmereise
 2. Vi sjekker de beste alternativene og priser
 3. Din personlige reisespesialist sender deg en tilbakemelding og et reiseforlag 

Vi sørger for å sjekke reiseplanen din, slik at du får mest mulig ut av budsjettet ditt og vi deler våre beste reisetips. Vår hjelp er gratis - ingen kostnader, ingen forpliktelser.

Ruteforslag i Sør-Korea

Reiserute: ✈️ Oslo - Seoul - DMZ - Sokcho - Seoul - Gyeongju - Busan – Jeju Island - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Asia, eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Dag 1-4 Utforsk alt det Seoul har å by på

Dag 1 i Seoul sparkes i gang med et møte med guiden og gruppen på hostelet. Etter en kjapp briefing er det satt av tid til p bli kjent, samt en middag med koreansk BBQ. Kvelden avsluttes med en tur til Namsanfjellet for en fantastisk utsikt over byens lys, og muligheten til å henge opp en kjærlighetslås ved Seoul N-tårnet. Tilbake i Hongdae-distriktet kan du utforske på egenhånd eller ta en tidlig kveld.

Dag 2 og 3 byr på varierte opplevelser i Seoul, fra den demilitariserte sonen i Nord der du får sjansen til å møte en nordkoreansk avhopper, til antikkens sjarm ved Gyeongbokgungpalasset og Bukchon Hanok-landsbyen. Du får også muligheten til å vandre langs Cheonggyecheon-strømmen og oppleve Insadong kunstgate.

Siste dag i Seoul går med på å reise på en dagstur til Sokcho, og reisen dit tar deg gjennom naturskjønne Seoraksan nasjonalpark, en haug med andre opplevelser, og avsluttes med en autentisk overnatting i et jjimjilbang - et tradisjonelt koreansk bad- og sovehus.

Dag 5-7 Kultur og historie i Gyeongju

Dag 5 i Gyeongju vekker deg med fornyet energi. Etter frokost på Seoul stasjon går turen med tog til Singyeongju, nær Gyeongju. Innsjekking på vandrerhjemmet etterfølges av lunsj på Seongdong Tradisjonelle Marked. Så venter en ettermiddag med sykkeltur rundt i Gyeongju, inkludert besøk til Cheonmachong Gamle Graver og Cheomseongdae observatoriet. En tur gjennom Gyerim-skogen og et besøk til Hyanggyo Konfucius-skolen, toppet med en te i et 300 år gammelt tehus, setter en autentisk ramme rundt dagen. Middagen nytes på Dosol Maeul med tradisjonelle koreanske retter før kvelden avsluttes ved Anapji-dammen med sitt spektakulære lys.

Dag 6 starter tidlig med valget mellom å besøke Bulguksa-tempelet, et verdenskulturarvsted, eller sove litt lengre. Etter lunsj i byen venter en overnatting i Golgulsa-tempelet, fylt med meditasjonsklasser, tradisjonell kunst, Sunmudo-demonstrasjoner og deltakelse i tempelarbeidet. Kvelden byr på et enkelt buddhistisk måltid og kveldsseremonier. Dag 7 begynner med soloppgang, morgenmeditasjon og en samtale over te med en munk, før en siste Sunmudo-trening. Etter lunsj bærer det tilbake til byen og videre mot Busan.

Dag 7-9 Utforsk pulserende Busan

På dag 8 våkner du opp til livlige Busan og dykker ned i det summende sjømatmarkedet Jagalchi, hvor du kan velge ut ferske delikatesser til lunsj. Ettermiddagen er fylt med virtuelle opplevelser og en smak av Busans kjente hotteok, etterfulgt av en tur med kabelbanen for panoramautsikt over byen. Middagen nytes ved populære Gwangan Beach, og natten lyses opp av Gwangan-bruas spektakulære lys.

Neste dag har du friheten til å utforske byen på egenhånd - bli kjent med byens skjulte perler eller bli med på aktiviteter som matlagingskurs. Et besøk til det billedskjønne Haedong Yonggungsa-tempelet eller å vandre langs i Gamcheon Culture Village kan også være på agendaen. Avslutt dagen med å slappe av i de luksuriøse badene på Spa Land før du tar ferjen til Jeju, mens du tar inn byens silhuett fra dekk.

Dag 10-12 Velkommen til Jeju Island!

På dag 10 våkner du til Jejus kystlinje og blir med på Haenyeo Dykkeropplevelse, en opplevelse der du får bli med på - og lære om - tradisjonelle fiskemetoder - en kulturarv som befinner seg på UNESCOs verdensarvsliste. Etter lunsj venter en innføring i tradisjonell likørproduksjon, etterfulgt av en tur til Seongsan Ilchulbong, et UNESCO-verdensarvsted. Dagen avsluttes med et dykkeroppvisning ved stranden og muligheten til å nyte solnedgangen ved Seopjikoji utsiktspunkt.

Dag 11 starter med et besøk til Jeongbang-vannfallet som munner ut i havet, unikt i Asia. Deretter går du langs Jeju Olle-stien, med en pause for lunsj i Seogwipo City, før du fortsetter til Oedolgae-klippen. Nydelig natur, fra vulkanske klipper til gule rapsmarker, følger deg tilbake til vandrerhjemmet for hvile. Kvelden feires med strandbarbecue og selskap av dine medreisende.

Dag 12 markerer slutten på ditt sørkoreanske eventyr. Ta farvel med Jeju og reis tilbake til Seoul eller fortsett dine reiser til nye destinasjoner.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...