{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bli yogalærer på Bali


Praktiser yoga i vakre omgivelser på Bali
Se som liste

Reiselengde

21 dager

Hvor?

Ubud, Bali

Hva kommer du til å lære?

Du blir sertifisert yogainstruktør

Anbefalt lommepenger

Ca. 5.000kr

Send forespørsel
Ville det ikke vært fantastisk å undervise i yoga, enten som fulltidsjobb eller som en "side-hustle"? Reis til vakre Bali og fordyp deg i et 200-timers sertifisert yogalærerkurs. Du får yogalærer sertifisering og et klart sinn, og selvfølgelig en haug med nye bekjentskap!

Bali er et fantastisk sted, stappfull av jungler, fjell, elver, canyons og sandstrender! Og på toppen av det hele har øya et enestående yogamiljø, noe som gjør det til et utmerket valg for de som ønsker å bli yogalærere.

Bo blant frodige grønne rismarker og start dagen med en vakker soloppgang omringet av palmetrær. Treningsøktene dine er foregår i en oase av ro nær byen Ubud - Balis kulturelle og åndelige hovedstad og hjemmet til Balis yoga-, kunst- og helsemiljø. På denne måten kan du fordype deg i yogalæren din samtidig som du får en dyp kjennskap til den balinesiske kulturen.

Yogalærer utdanningen er et 21-dagers program delt inn i fire sykluser på 4 dager med en fridag mellom hver. Hver morgen starter fredelig med en rolig soloppgangs meditasjon med utsikt over rismarkene, pranayama og asana-trening. Deretter står en økologisk frokost på menyen sp kroppen får riktig næring før det bærer videre til de daglige leksjonene.

Du kommer til å lære om teori og helbredelsespraksis gjennom interaktive workshops, klasser og dynamiske gruppediskusjoner. Andre områder som kommer til å dekkes er livsstil, anatomi, meditasjon, renselse, ayurveda og mye mer. Yogiske tradisjoner som Hatha, Yin og Restorative kommer selvfølgelig også til å dekkes.

Kveldene avsluttes i en fellesskapssamling som kan inkludere meditasjon, kirtan, sang eller hellig sirkel for å koble sammen og frigjøre dagens utfordringer og triumfer.

På fritiden kan du utforske mer av Bali. Sjekk ut ulike fossefall eller besøk de nærliggende templene og rismarkene, utforsk stranden og surfemuligheter, eller ta en avslappende massasje og spa-dag. Det er mange ting å se og gjøre i og i nærheten av Ubud.

Du kan forbedre eller begynne din yogareise hos oss, siden programmet er tilgjengelig for både nybegynnere og viderekomne. Det viktigste er ikke yogaferdighetene dine, men heller ønsket ditt om å fordype deg fullt ut i kurset og tørre å gå på en reise i personlig utvikling.

Hva er inkludert?
 • Flyreiser tur-retur Bali
 • 20-dagers overnatting i delt bungalowsuite (du kan oppgradere til privat bungalow (ekstra 650 USD) eller nedgradere til en trippel delt bungalow (spar 200 USD)
 • 3 vegetariske måltider per dag
 • 200-timers yogalærerutdanning med erfarne, kunnskapsrike og dedikertetilretteleggere
 • Etter fullført kurs, undervisning og evaluering, mottar du fullført sertifisering som gjør at du kan registrere deg hos Yoga Alliance som registrert yogalærer (RYT-200)
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!) 
 • Tilleggsaktiviteter 
 • Transport fra flyplassen til yoga campen
 • Obligatorisk studiemateriell
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Bli yogalærer på Bali

Oslo - Ubud - Oslo

Fly til Denpasar og reis videre til Ubud hvor yogatreningen finner sted. Har du nok tid kan du velge å reise litt rundt og utforske Bali før selve kurset starter, men hvis ikke får du fritid under oppholdet til å begi deg ut på eventyr også. Hvis du trenger hjelp til å planlegge reisen, er vi alltid tilgjengelige og kan hjelpe deg.

Yoga kurs Det er på tide å slå til!

Kurset på Bali er en blanding av tradisjonell yogisk undervisning og spiritualitet designet for de med interesse for yoga, spiritualitet og meditasjon. Gjennom det tre uker lange kurset kommer du til å styrke din egen praksis og lære å undervise andre. Du vil få utforske historie og filosofi, anatomi, Ayurveda og yogisk kosthold, helbredende kunst og mye mer.

Yoga kurs Hva du kommer til å lære

Under oppholdet kommer du til å lære masse teknikker og praksiser, blant annet: meditasjon, Pranayama og Asana Practice. Du kommer også til å lære tradisjonell Hatha, Restorative, Yin og Prenatal yoga.

Du får opplæring innen 4 Elements Philosophy & Earth Medicine. Det vil være dybdegående yogaanatomi- og fysiologiopplæring med fokus på teknikker du kan inkorporere i din egen undervisning og praksis. Det blir også Yoga Sutraer og filosofi-trening samt Ayurveda og bruk av det yogiske kostholdet. Til slutt får du lære avansert Pranayama-praksis.

Yoga kurs Erfarne undervisere

I løpet av kurset får du opplæring og veiledning av erfarne lærere som du kan støtte deg på – enten du er fokusert på å utdype din egen praksis eller bli registrert yogalærer. Vi samarbeider med noen av de beste yogainstruktørene, og vi gleder oss på dine vegne til at du får oppleve det!

Ubud & området rundt Hverdagslivet

Alle deltakere vil bo i vakre bungalower midt i rismarkene som skaper en atmosfære av en liten, intim landsby – og gir deg en unik sjanse til å skape et fellesskap med de andre deltagerne. Tre vegetariske og økologiske måltider vil bli servert hver dag under hele oppholdet her. Stol på oss, dette kommer til å føles ut som om du er i himmelen!

Fritid Ikke glem å utforsk!

Bali er et magisk sted, og vi foreslår at du utnytter all fritiden du har på å utforske øya. Du finner små landsbyer, vakre fossefall, tonnevis av balinesiske templer, flotte strender og alt i mellom. På fritiden kan du gjøre hva du vil sammen med resten av gruppen, så hvorfor ikke omfavne at du befinner deg på en tropisk øy med mange muligheter?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...