{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Coding camp i Thailand


Studying In Data Science Camp In Thailand
Se som liste

Lengde

3 uker

Hvor?

Bangkok til Koh Phangan

Hva kommer du til å lære?

Coding & Datavitenskap

Anbefalt lommepenger

3000-4000 kr

Pris fra*

27 050 NOK

Send forespørsel
Lær deg å kode mens du nyter Thailands sandstrender og tropiske klima - en perfekt kombinasjon om du vil ta dine første skritt inn i datavitenskapens verden, omgitt av nydelige omgivelser. Du kan Upskill bare for moro skyld eller bruke det til å bygge opp CV-en og booste karrieren din. Da man tidligere rynket på nesen når man hørte om koding, er dette nå blitt en av de mest ettertraktede ferdighetene på arbeidsmarkedet.

Dette eventyret starter i hovedstaden i Thailand, Bangkok. Vi har laget en 6 dagers tur som tar deg hele veien fra den travle hovedstaden, gjennom Sai Yok nasjonalpark og til Koh Phangan – og det aller beste? Du får utforske alt!

Etter noen spennende dager på farten, ankommer du der din to ukers lange kodeleir ligger - på en av Koh Phangan vakre strender. Her vil du gå gjennom et av de mest populære online datavitenskap-kursene innen maskinlæring, samtidig som du får profesjonell veiledning av en instruktør. Du kommer til å gå i dybden av maskinlæring, datamining og statistisk mønstergjenkjenning. Og ikke bekymre deg hvis disse ordene er fremmede for deg - dette kurset krever ingen tidligere utdanning eller matematiske/kodeferdigheter.

Under oppholdet kommer du til å bo på et hostell med tilgang til et co-working space med likesinnede - entrepenører, gründere og lærere - som er med på å skape et produktivt og balansert fellesskap som bidrar til å holde deg motivert og inspirert. Ved siden av campen vil du ha god tid til å nyte det solfylte livet i Thailand – du kan dra på kitesurfing, dykke, spille sandvolleyball, oppleve kultur og mye mer – alt kan arrangeres fra der du bor.

Å lære å kode kan gjøre en stor forskjell i livet ditt. Profesjonelt vil det forbedre lønnspotensialet ditt og øke karrierefleksibiliteten – noe som gir deg muligheten til å jobbe fra hvor som helst i verden. Disse nye teknologiske ferdighetene kan hjelpe deg med å utvide ditt nåværende firma eller være starten på en ny karriere. Personlig vil du også ha nytte av å få nye perspektiver innen problemløsning.

Når campen er fullført og du har fått sertifikatet ditt fra Stanford University, står du fritt til å reise hjem eller fortsette eventyret i Thailand. Vi kan enkelt hjelpe deg med å utforske det populære landet. Vi har inkludert fly tur/retur fra Koh Samui i prisen, men om du ønsker noe annet hjelper vi deg med det også.

*Pris fra, per person (dersom 2 personer reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Bangkok
 • Flybilletter hjem fra Koh Samui
 • 6 dagers tur fra Bangkok til Koh Phangan
 • 6 overnattinger
 • 12 netter i et hostell på stranda med tilgang på co-working områder
 • 17 x frokost, 1 x lunsj, 2 x middager
 • Profesjonell mentor
 • Online kurs: Introduksjon til Maskinlæring
 • Personlig instruktør gjennom hele online kurset 
 • Din egen reisespesialist 
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Transport fra Koh Phangan til Koh Samui
 • Lunsj, middag, snacks, og drikke annet enn det som er oppgitt
 • Fritidsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag

Hjem - Bangkok - Sai Yok National Park - Koh Phangan - Koh Samui - Hjem

Du ankommer Bangkok og møter resten av gruppen. Herfra reiser dere gjennom Sai Yok nasjonalpark og ned til østkysten av Thailand hvor du drar til coding campen i Koh Phangan. Avslutt eventyret på naboøya Koh Samui før du flyr hjem.

6 dager fra Bangkok til Koh Phangan

Vi har arrangert transport ved ankomst som frakter deg rett til sengs den første natten i Bangkok. De første dagene vil bli brukt til å utforske Bangkoks mange trange sidegater, de travle dagene i Chinatown, templer og den utrolige hverdagen i landsbyene bygget oppå byens elver. Fra Bangkok kjører du til vakre Sai Yok nasjonalpark hvor du får sjansen til å overnatte i en flytende bungalow kun omgitt av lyden av eksotisk dyreliv. Fra Sai Yok nasjonalpark fortsetter du til Koh Phangan hvor coding campen ligger.

Mer enn bare datavitenskap

Campen går utover kun det å lære tekniske ferdigheter, og du kommer derfor også til å lære å utøve kritiske refleksjoner over effektene digitalisering og teknologi har på samfunnet. Gjennom eksterne foredragsholdere vil du få innsikt fra virkeligheten og muligheten til å sette det du lærer i perspektiv.

Å være sammen er mer motiverende og gøy

Du kjenner deg sikkert igjen i dette – det er mye mer motiverende, morsomt og inspirerende å lære med andre som er interessert i det samme som deg. I motsetning til å sitte alene og gjøre jobben halvveis, vil du på campen være en del av et fellesskap - andre deltakere som kan heie på deg og dele oppturene dine, eller hjelpe deg når det trengs.

Når jeg ikke lærer koding

Nyt den avslappende atmosfæren der du bor eller utforsk øya med aktive opplevelser på fritiden. Hvis du liker fiske, snorkling, dykking eller andre vannsporter er det mange turer å velge mellom. Du kan også ta en dagstur for å utforske øya og dens nasjonale marinepark.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...