{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

2 uker gjennom Slovenia og Kroatia


Opplev fantastiske lake bled på reise i slovenia
Se som liste

Anbefalt reiselenge

2-3 uker

Land

2

Transport

Tog, buss og båt

Reisemåte

Backpacking

Pris fra*

13 400 NOK

Send forespørsel
Denne rå rundreisen tar deg gjennom noen av de mest fantastiske landskapene i Slovenia og Nord-Kroatia. Dra på en spennende togreise gjennom Europa, nyt Slovenias utrolige landskap før du utforsker noen av de vakreste stedene i Nord-Kroatia.

Dette er reisen for deg som digger natur og opplevelser. Start eventyret på interrail gjennom Europa, før du kommer til Slovenia og videre til Bled. Her starter en actionfylt opplevelsesreise med en gjeng backpackere fra hele verden. Bled er utgangspunktet for 2 dagsturer som inkluderer aktiviteter som rafting, fotturer, fjellsykling og SUP-boarding. På ettermiddagen kan du nyte Slovenias mest ikoniske innsjø sammen med de andre reisende.

Etter 4 dager i Slovenia, reiser du videre med tog til Opatija i Kroatia. Her venter en ny opplevelsesreise, på seiltur til noen av Kroatias vakreste øyer. Chill på båten mens du cruiser gjennom Adriaterhavet, svømmer i det krystallklare vannet og besøker sjarmerende byer på veien ned til vakre Zadar. 

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • 5 dagers Interrail-billett 
 • 2 netter på hostel i Ljubljana
 • 2 dager med aktiviteter ved Lake Bled
 • 8 dagers seiltur i Kroatia
 • Inngang til nasjonalparker
 • Utstyr til dagsaktiviteter
 • Overnatting mens du seiler (7 netter)
 • Transport på dagsturer
 • De fleste måltider på turene
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Lommepenger
 • Bussbillett fra Ljubljana til Bled og fra Bled til Split
 • Måltider (utenom måltider inkludert på turene)
 • Reiseforsikring
alt

Design din egen rundreise i Balkan

Design din egen rundreise i Balkan med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg med våre beste reisetips for din reise. Og vet du hva? Det er helt gratis.

 

Start creating

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Europa eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Interrail & Ljubljana Slapp av før eventyret starter

Reis gjennom det tyske landsbygden på Deutsche Bahns hurtige, moderne og komfortable tog ned til München. På alle Tysklands høyhastighetstog finnes det kafé og restaurant ombord. Her kan nyte en kopp kaffe mens toget suser avgårde i 300 km i timen imens det kribler litt i magen over eventyret du har i vente. Forbered deg på at toghastigheten vil dabbe litt av fra München av, for turen kommer til å bevege seg langsommere herfra. Ta enten et dagtog eller nattog til Ljubljana, se ut av vinduet og ta inn over deg det vakre landskapet mens toget slynger seg mellom fjellene, mens du slynger deg inn i Balkan. Nyt et par kvelder i Ljubljana på et hyggelig og sentralt hostel, som er det perfekte sted å møte andre backpackere.

Bled Slovenia

Ankom i Bled når som helst i løpet av dagen. Avhengig av når på dagen du kommer til Bled, har du ledig tid til å utforske den lille byen på egen hånd. Det absolutte og veldig åpenbare høydepunktet i Bled, er den vakre innsjøen. Hvis du føler deg eventyrlysten burde du gå oppover til Mala Osjinica for områdets garantert best utsikt!

Sava Slovenia

La moroa begynne! Du blir hentet om morgenen og fraktet til startpunktet ved elven Sava. Raftingen anslås å ta rundt 1,5 time, og du vil få alt nødvendig utstyr. Ingen grunn til bekymring hvis du er nybegynner, for dette raftingeventyret passer for alle. Når du har fått adrenalinboosten du trengte, vil du bli transportert tilbake til Bled, hvor du kan nyte innsjøen eller henge med de andre backpackerne i gruppen.

Bled Slovenia

Du kan velge om du vil være med på en hel dag med terrengsykling i de vakre omgivelsene i Bled eller leie et SUP-brett og utforske innsjøen mens du flyter på vannet. Begge alternativene er en perfekt måte å utforske området fra et helt nytt perspektiv enn du har gjort de siste par dagene.

Bled til Split Kroatia

Finn din egen vei fra Bled i Slovenia til Split i Kroatia. Reisen kan gjøres på forskjellige måter, og du kan velge å bli en natt på veien hvis du vil oppleve noen av de mindre landsbyene på ruten. Når du først er i Split har vi arrangert et hyggelig 8-dagers cruise i Adriaterhavet med andre unge backpackere.

Seiling Split, Kroatia

Ditt 8 dagers seileventyr starter i Split og tar deg forbi blant annet Hvar, Mljet og Dubrovnik. Nyt det morsomme livet ombord på et av de mest populære seileventyrene i Adriaterhavet for unge mennesker. Gruppestørrelsen vil være mellom 20 og 40 personer og er for 18-29 åringer som sørger for at stemningen på båten er full av sommerstemninger og energiske likesinnede.

Neste stopp? Reis på egenhånd eller dra hjemover

Din reise er nå over, og du kan velge å fortsette på egen hånd videre nedover Kroatia og resten av Balkan, eller du kan reise hjemover. Du har fortsatt et par dager igjen på Interrailbillettten din, så om du velger å peke snuten hjemover nå eller reise litt rundt på egenhånd, er helt opp til deg.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...