{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Balkan & Antikkens Hellas


Kotor Montenegro Seaside
Se som liste

Anbefalt varighet

4 uker

Når er det best å reise?

Mai til september

Reisemåte

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter, opplevelsesreiser og øyhoppingspass

Pris fra*

18 400 NOK

Send forespørsel
Gjør deg klar til å utforske vakre Balkan og antikkens Hellas på denne fantastiske reisen rundt om i Europa! Start i Dubrovnik, reis gjennom Balkan og end opp i Athen der du får muligheten til å utforske de greske øyene som du selv vil! Høres det spennende ut? Da bør du lese videre!

Denne reiseruten tar deg fra sør i Kroatia, gjennom Montenegro og Albania før du reiser til den historiske nordlige delen av Hellas. Herfra reiser du videre til Athen, for så å avslutte hele eventyret med å øyhoppe mellom fantastiske greske øyer!

De første 12 dagene er en gruppereise der du sammen med andre backpackere fra hele verden kommer til å utforske Balkan og Nord-Hellas. Dette er en super mulighet til å møte nye mennesker mens du utforsker noen av de kuleste stedene i området.

Gruppereisen avslutter i Athen, og herfra er det bare en kort busstur før du ankommer havnen i Pireus. Vi har inkludert et øyhoppingspass, så hvor du vil dra videre herfra er helt opp til deg. Det vi imidlertid kan si er at uansett hvilke øyer du velger å besøke, er du garantert en vakker fergetur og en autentisk opplevelse av den tradisjonelle greske øylivsstilen. Det blir bare ikke mye bedre enn det!

Husk at denne reiseruten kun er et forslag, så hvis du vil kan du skreddersy den akkurat som du vil. Bare si ifra når du bestiller, så hjelper vi deg!

*Fra pris per person, basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Dubrovnik
 • 12 dagers opplevelsesreise gjennom Balkan
 • Øyhoppingspass i Hellas
 • Flybilletter hjem fra Athen
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Måltider (utenom de som er inkludert på opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Balkans & antikkens Hellas

Reiserute: ✈️ Oslo - Dubrovnik - Kotorbukta - Tirana - Saranda - Corfu - Meteora - Delphi - Athens - øyhopping - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Dubrovnik til Athens Bli trollbundet av Balkan

Når du ankommer Dubrovnik, møter du resten av gruppen som du skal dele de kommende 12 dagene gjennom Balkan og Hellas med. Fra Dubrovnik drar du til Kotor i Montenegro - en UNESCO-beskyttet by som har helt fantastiske utsiktspunkter over den vakre bukten som byen ligger i. Herfra kommer du til å reise langs den montenegrinske kystlinjen før du ankommer i Tirana, hovedstaden i Albania. Neste opp videre er Saranda, en annen fascinerende kystby der du får oppleve hvor vakkert Balkan virkelig er. Fra Saranda seiler du videre til Korfu i noen dager før du reiser gjennom den nordlige delen av Hellas for å oppleve autentisk gresk kultur og antikk historie. Siste stopp er Athen, hvor ditt øyhoppeeventyr venter på å bli sparket i gang!

De greske øyene Øyhopp i ditt eget tempo

Det er på tide å hoppe på en ferge og begi deg ut på ditt øyhoppeeventyr. Hvilke øyer, i hvilket tempo og hvor lenge er helt opp til deg! Du har 4 reisedager inkludert i øyhoppepasset, og du kan enten velge å gå med strømmen når du har ankommet havnen i Pireus, eller så kan du gjøre litt research på forhånd om hvilke øyer du helst vil besøke. Vår foreslåtte reiserute slutter her, men du er alltid velkommen til å skreddersy eventyret ditt hvis du ikke er klar til å reise hjem ennå. Si ifra, så hjelper vi deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...