{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Dubrovnik sett ovenfra
Se som liste

Varighet

10 dager

Reisetype

Seiling

Husk å ta med

Store mengder solkrem og en caps

Inkludert

Flybilletter, airport transfer, overnatting og 10 dager på seilbåt

Pris fra*

27 350 NOK

Send forespørsel
På denne reisen får du oppleve det beste av Kroatia i løpet av 10 herlige dager. Du kommer til å få oppleve de eldgamle romerske røttene, svømme i skjulte laguner, kaste innpå med deilig sjømat, se fantastiske fossefall, se attraksjoner til fots, fra båt, på sykkel og i kajakk – det blir selvfølgelig også tid til masse cocktails og good vibes.

På denne seilturen får du oppleve kontrastene mellom de høye murene i Dubrovnik og det frodige grønne paradiset, Mljet. Det er bare å pakke sekken og ta med solkremen – dette er sommerens beste seiltur!

Noen av høydepunktene på turen er selvfølgelig å seile i Adriaterhavet på en premium båt, besøke verdensarvbyene Split & Dubrovnik, svømme, snorkle og padle rundt severdigheter, oppleve litt litt glitz & glam i Hvar og se de fantastiske fossefallene i Krka National Park!

Husk å ta med deg nok solkrem, en caps/hatt, sjøsyketabletter og myggspray ombord i båten ...

Se en liten video av seilturen her.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter fra Oslo til Split
 • Airport transfer
 • All lokal transport
 • 9 overnattinger (1 i Split og 8 på båt)
 • 16 måltider
 • Flere aktiviteter underveis i seilturen
 • Flybilletter fra Split til Oslo
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med)
 • Lommepenger

Se flere av stoppene på reisen

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Europa! Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Split & Makarska

Du lander i Split og møter gjengen du skal reise videre med. Du hopper inn i airport transfer som skal ta deg med til hostelet i gamlebyen. Fresh’n up og legg fra deg tingene dine. Dere skal ut å ta noen drinker og spise middag for å bli kjent. Neste dag legger dere ut på en gåtur i Split og får et innblikk i Kroatias turbulente historie. Utpå dagen drar ned til båten som skal være hjemme deres den neste uken. Båtlivet kaller! Senere på ettermiddagen ankommer dere Makarska, som er en vakker og sjarmerende liten by mellom fjell og strender.

Mljet National Park

Dere vender båten mot vakre Mljet, en avsidesliggende øy i hjertet av Adriaterhavet. Etter en god frokost så kaster kapteinen anker i en skjult lagune og dere får kjenne på feriefølelsen med rutinene: svøm, spis, slapp … og gjenta! Senere på dagen går dere i lang og får oppleve nasjonalparken fra sykkelsetet.

Dubrovnik

Mens dere sover så seiler dere sørover til Dubrovnik. Dubrovnik er så mye mer enn en Game of Thrones hotspot! Dere starter dagen med å padle kajakk rundt byen, slik at dere får se den vakre bymuren fra en annen vinkel for dere får tatt turen inn i gamlebyen og langs bymurene på en guidet tur. Når solen går ned, er det duket for en lokal middag i byen og deretter ut for å teste hva Dubrovnik’s nattklubber kan by på. Lyst til å feste i et slott kanskje?

Trstenik

Neste dag går turen videre. Dere seile fordi oliventrær og vingårder til dere kaster anker på den blåeste spotten i havet. Bruk dagen på å ligge flatt ut etter gårsdagen eller kast deg ut i vannet og se hva som skjuler seg. Senere på ettermiddagen legger dere til havn i den rolige fiskerlandsbyen Trstenik og får et innblikk i det autentiske Kroatia. I kveld tar dere på finklærne og gjør dere klare for Captains Dinner om bord.

Korčula

Etter enda en morgen seilende i paradis legger dere til havn i Korčula, en av Kroatias mest pittoreske byer. Dekt i brostein og bygd rundt en katedral fra 1500-tallet og kan minne litt om en mindre versjon av Dubrovnik, bare uten alle turistene. Etter å ha tatt turen innom severdighetene har du fritid til å oppleve på egenhånd.

Hvar

Rutinen er nok ganske innarbeidet på dette tidspunktet – svømme, sole seg og snorkle og nyte. Denne ettermiddagen drar dere inn til glamorøse Hvar. Dette er lekeplassen til de rike og berømte der du finner super-yachter liggende i havnen. Dere tar turen opp i høyden og går rundt det spanske fortet og får en vanvittig utsikt over byen før dere vender nesa mot strandklubben. Solen går ned, det er god musikk som spilles og det er cocktail tid

Til Split via Bol

Det er deres siste dag med seiling, men det er fortsatt mye som skal oppleves på land. PÅ vei til Split kaster dere anker ved Bol for å besøke den berømte stranden Zlatni Rat – en vakker strand med hvite steiner som glir ut i havet. På veien til Split får dere sett noen vakre bilder av rivieraen, kan shoppe litt etter bruke dagen akkurat som du vil.

Krka National Park, Skradin & Split

Etter en siste frokost ombord i båten vinker dere farvel til mannskapet og vender nesa mot Krka fossefallene. Dette er perfekte avslutningen på denne magiske seilturen. Etter å ha oppdaget Krka drar dere mot Split og stopper innom for å spise lunsj i den sjarmerende byen Skradin. På kvelden så tar dere en siste middag og noen drinker for runde av reisen. Neste dag er det utsjekk, men du kan utvide reisen din om du vil! Snakk med våre reisespesialister!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...