{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Utforsk Mont Blanc


Utforsk Mont Blanc med KILROY
Se som liste

Reiselengde

8 dager

Land

2

Transport

Fottur & privat transport

Reisetype

Backpacking

Pris fra*

11 495 NOK

Send forespørsel
Franskmennene kaller henne "La Dame Blanche." For italienerne er hun "Il Bianco." Mont Blanc ruver over de allerede mektige alpene og gir entusiastiske turgåere et intimt møte med Europas "tak".

Denne turen gir deg sjarmerende alpelandsbyer, gode middager, avslappende spa-besøk og noen av de mest fantastiske fjellandskapene du noensinne vil se. Forbered deg på å bli utfordret og overrasket.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Spør oss om denne reisen

Hva er inkludert?
  • 7 overnattinger
  • Lokal transport
  • 7 frokoster
  • Opplevelsesreisen; Mont Blanc Explorer
  • Bestillingsomkostninger
  • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
  • Måltider (utenom måltider inkludert på turen)
  • Reiseforsikring
  • Flybillett

Dag 1 Chamonix

Ankom når som helst på dagen, for i dag er det ingen planlagte aktiviteter. Denne kvelden møter du CEO (Chief Experience Officer) og du kan også velge å delta på en valgfri middag på en lokal restaurant i byen. Du skal bo på et vakkert hotell i sentrum av Chamonix som har alt man trenger for å glede oss over området og få en god natts søvn før og etter fotturene. Hotellet har en veldig typisk alpin atmosfære og restauranten byr på noen lokale spesialiteter som ostefondue, tartiflette eller raclette.

Dag 2 Chamonix

Nyt en heldags fottur inn i Chamonix dalen og inn på L'Aiguillette des Posettes stien. Her får du en fantastisk utsikt over Chamonix-dalen og L'Aiguillette des Posettes stien tar dere gjennom et landskap som er spekket med imponerende fjellformasjoner. Underveis får du også se den majestetiske Mont Blanc.

Dag 3| Chamonix

På dag 3 står du fritt til å utforske på egenhånd. Det er flere ting å velge imellom som for eksempel en taubane-tur oppover den berømte Aiguille du Midi og over breene til Punta Helbronner i Italia. Vil du ha litt mer spenning, kan du bli med på en rafting-tur eller paragliding - disse aktivitetene er tilgjengelige og kan bookes lokalt. For en mer avslappende dag kan du velge å nyte noen lokale fotturer i området eller kanskje besøke det lokale fritidssenteret. Det er også på sin plass å prøve noen av de lokale spesialitetene som denne regionen er kjent for, i en av byens mange barer og restauranter!

Dag 4 Chamonix til Courmayeur

Morgenen starter med å reise gjennom Mont Blanc-tunnelen og dere krysser den italienske grensen til byen Courmayeur. Her vil dere legge fra dere sekkene og dra ut på en dagstur i Val Veny, med spektakulær utsikt oppover dalen. Hotellet i Courmayeur er koselig og stemningsfullt, i tradisjonell Aosta-dalsstruktur med utendørsterrasse og hage hvor du kan nyte fjellsolskinnet.

Dag 5 Courmayeur

På dag 5 står du fritt til å utforske Courmayeur. Kanksje du skal bruke dagen på å ta en spektakulær taubane til Pointe Helbronner eller nyte dagen med avslapning på Pre St. Didier spa. Det finnes også en haug av andre aktiviteter i byen som for eksempel terrengsykling, fotturer eller et dagsbesøk i byen Aosta.

Dag 6 Courmayeur

Dagens utflukt er en dagstur opp den bratte svingete stien inn i Val Ferret og deretter rundt flanken av fjellet hvor en fantastisk panoramautsikt over Mont Blanc venter på deg.

Dag 7 Courmayeur til Chamonix

Du reiser begynner reisen tilbake til Chamonix og starter i Les Praz hvor du skal legge ut på nok en dagstur. Denne dagen får du med deg en fantastisk utsikt over Glacier d'Argentiere, Pic du Midi, Grandes Jorasses, Dru, Mer de Glace isbreen og Mont Blanc. På kvelden er det tid for et besøk på et lokalt Chamonix-bryggeri med en avskjedsmiddag og en halvliter laget på isbreevann.

Dag 8 Chamonix

Dette er den siste dagen på reisen og du kan velge å vende nesa hjem mot Norge når som helst. Kanksje velger du å bli noen timer ekstra i Chamonix og se de attraksjonene du ikke rakk de andre dagene?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...