{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bli yogalærer i Costa Rica


Mennesker som praktiserer yoga i frodige omgivelser i Costa Rica
Se som liste

Reiselengde

21 dager

Hvor?

Mal Pais, Nicoya Peninsula

Hva kommer du til å lære??

Du blir sertifisert yogainstruktør

Anbefalt lommepenger

Ca. 5.000kr

Send forespørsel
Reis til Costa Rica i tre uker for å utdype deg i yoga og bli sertifisert yogalærer. Du kommer til å bo nær havet og få sjansen til å kombinere yogalærer utdanningen med surfing.

Costa Rica er kjent for sine vakre strender, vulkaner og biologisk mangfold. Her kommer du til å få oppleve det beste av den costaricanske 'pura vida' livsstilen, ettersom yogaprogrammet har fokus på rensing av sinn, kropp og ånd gjennom yogiske renseteknikker. Topp dette med en yogisk diett basert på lokale tropiske frukter og grønnsaker for å fullføre opplevelsen din. 

Du kommer til å bo i Mal Pais bare noen skritt unna Stillehavet, så surfetimer og strandtid er innebygd i timeplanen din. Men ikke bekymre deg – yoga er fortsatt hovedingrediensene i din 3 ukers indre reise. Du vil våkne opp hver morgen og starte yogatreningen med en fredelig morgenmeditasjon omgitt av frodige grønne palmer og tropiske blomster. Det vil være det perfekte stedet å slappe av og forbedre yoga posisjonene dine for å til slutt kunne kalle deg yogalærer.

Yogalærer utdanningen er et 21-dagers program delt inn i fire sykluser på 4 dager med en fridag mellom hver. Hver morgen starter fredelig med en rolig soloppgangs meditasjon med utsikt over rismarkene, pranayama og asana-trening. Deretter står en økologisk frokost på menyen sp kroppen får riktig næring før det bærer videre til de daglige leksjonene.

Du kommer til å lære om teori og helbredelsespraksis gjennom interaktive workshops, klasser og dynamiske gruppediskusjoner. Andre områder som kommer til å dekkes er livsstil, anatomi, meditasjon, renselse, ayurveda og mye mer. Yogiske tradisjoner som Hatha, Yin og Restorative kommer selvfølgelig også til å dekkes.

Kveldene avsluttes i en fellesskapssamling som kan inkludere meditasjon, kirtan, sang eller hellig sirkel for å koble sammen og frigjøre dagens utfordringer og triumfer.

På fritiden kan du utforske mer av Costa Rica. Sjekk ut ulike fossefall eller besøk de nærliggende templene og rismarkene, utforsk stranden og surfemuligheter, eller ta en avslappende massasje og spa-dag. Det er mange ting å se og gjøre i nærheten!

Du kan forbedre eller begynne din yogareise hos oss, siden programmet er tilgjengelig for både nybegynnere og viderekomne. Det viktigste er ikke yogaferdighetene dine, men heller ønsket ditt om å fordype deg fullt ut i kurset og tørre å gå på en reise i personlig utvikling.

Hva er inkludert?
 • Flybillett tur-retur San José
 • 20-dagers overnatting i delt trippelrom (du kan oppgradere hvis du vil)
 • 3 vegetariske måltider per dag
 • 200-timers yogalærerutdanning med erfarne, kunnskapsrike og dedikertetilretteleggere
 • Etter fullført kurs, undervisning og evaluering, mottar du fullført sertifisering som gjør at du kan registrere deg hos Yoga Alliance som registrert yogalærer (RYT-200)
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!) 
 • Tilleggsaktiviteter 
 • Transport fra flyplassen til yoga campen
 • Obligatorisk studiemateriell
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Bli yogalærer i Costa Rica

Oslo - San José - Oslo

Fly til San José og reis videre til Mal Pais på Nicoya-halvøya, hvor yogatreningen kommer til å finne sted. Har du nok tid kan du velge å reise litt rundt og utforske landet før treningen starter, men hvis ikke vil du ha fritid under oppholdet til å begi deg ut på eventyr også. Hvis du trenger hjelp til å planlegge reisen, er vi alltid tilgjengelige og kan hjelpe deg.

Yoga kurs Det er på tide å slå til!

Yogautdanningen i Costa Rica Bali er en blanding av tradisjonell yogisk undervisning og spiritualitet designet for de med interesse for yoga, spiritualitet og meditasjon. Gjennom det tre uker lange kurset vil du styrke din egen praksis og lære å undervise andre. Du vil få utforske yogahistorie og filosofi, anatomi, Ayurveda og yogisk kosthold, helbredende kunst og mye mer.

Yoga kurs Hva du kommer til å lære

Under oppholdet kommer du til å lære masse teknikker og praksiser, blant annet: meditasjon, Pranayama og Asana Practice. Du kommer også til å lære tradisjonell Hatha, Restorative, Yin og Prenatal yoga.

Du får opplæring innen 4 Elements Philosophy & Earth Medicine. Det vil være dybdegående yogaanatomi- og fysiologiopplæring med fokus på teknikker du kan inkorporere i din egen undervisning og praksis. Det blir også Yoga Sutraer og filosofi-trening samt Ayurveda og bruk av det yogiske kostholdet. Til slutt får du lære avansert Pranayama-praksis.

Yoga kurs Experienced facilitators

Gjennom kurset får du opplæring og veiledning av erfarne lærere som du kan støtte deg på – enten du er fokusert på å utdype din egen praksis eller bli registrert yogalærer. Vi samarbeider med noen av de beste yogainstruktørene, og vi gleder oss på dine vegne til at du får oppleve det!

Mal Pais & områdene rundt Hverdagslivet

Alle deltakere vil bo i vakre bungalower sør for Nicoya halvøya. Dette området gir deg en unik sjanse til å skape et fellesskap med de andre deltagerne. Tre vegetariske og økologiske måltider vil bli servert hver dag under hele oppholdet her. Stol på oss, dette kommer til å føles ut som om du er i himmelen!

Fritid Ikke glem å utforsk!

Costa Rica, og spesielt Nicoya-halvøya, er et flott sted å dra på korte lokale eventyr. Hvis du vil utforske området på fritiden, er det mye å se og gjøre. Sjekk ut den lille surfebyen Santa Teresa eller den avslappede hippielandsbyen Montezuma På fritiden kan du gjøre hva du vil sammen med resten av gruppen, så hvorfor ikke omfavne at du befinner deg i tropiske omgivelser med masse muligheter?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...