{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Trekking in Nepal


Michael Clarke Ydu 9K9mkni Unsplash (1) (1) (1)
Se som liste

Reiselengde

18 dager

Hvor?

Kathmandu, Thulo Syabru, Lama, Langtang Valley, Kyanjing Gompa, Syabru Besi, Padmasambhav

Hva kommer du til å lære?

Mindfulness og yoga

Anbefalt lommepenger

5000-7000NOK

Send forespørsel
Gå offline og søk ekte tilstedeværelse gjennom meditasjon og fotturer i nepalske Himalaya.

Røm fra hverdagen og få en dypere forståelse av deg selv og din verdi. Denne reisen vil ikke bare lære deg verdien av å koble av det digitale nettet, men vil gi deg noe bedre tilbake: verktøyene til å fokusere, konsentrere deg og håndtere dine innerste tanker.

Lær den sanne betydningen av å være i øyeblikket. Legg vekk telefonen og oppdag en helt ny verden av vidundere. Det finnes ikke noe bedre sted å fordype seg i nåtiden enn Nepal med vakre Himalaya som bakteppe.

Denne reisen vil gi deg tilbake evnen til å være tilstede i nuet. Ikke i går, i morgen eller på Instagram. Denne tilstedeværelsen med dine medreisende kan gi en helt annen forbindelse – en som er ekte og ikke bare digital. Du vil bli tvunget til å leve med den vanskelige stillheten uten noen telefon å flykte inn i, og det vil forvandle din sosiale interaksjon fremover – hvis du lar det!

 

Hva er inkludert?
 • All overnatting
 • Nødvendige turtillatelser
 • Guidede meditasjons- og yogaøkter
 • 1 time massasje
 • Måltider oppgitt i reiseruten
 • Transport mellom steder (angitt i reiseruten)
 • Engelsktalende guider og transportører der det trengs
 • Flyplasstransport ved ankomst og avreise
 • Community fasilitator
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Tilleggsaktiviteter
 • Tips til guider og transportører
 • Flyreise til/fra Nepal
 • Måltider som ikke er angitt i reiseruten
 • Tilgang til dusj og bad på trekkingtur (lokal avgift)

Dette sier kundene våre

Jeg visste at det kom til å bli en flott tur, men forventet aldri å bli så overrasket over Nepal, aktivitetene våre og mest av alt de fantastiske menneskene i gruppen vår. Jeg hadde den beste oppplevelsen!!

Nikki,

Nederland

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?


Lommepenger er svært individuelt. Det anbefales å beregne litt ekstra hvis du tenker å delta på en del ekstra aktiviteter eller shoppe mye på turen.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise.


Overnatting:


En stor del av det å reise rundt i verden, er å kunne overnatte på ulike steder og på forskjellige måter. På denne turen kommer du derfor til å bo på hostell, enkle hotell og enkle te-hytter. For overnatting på hostell/te-hytter vil det være delte sovesaler med blandede kjønn. For overnatting på hotell eller lignende vil rommet enten være et tomannsrom, tremannsrom eller firemannsrom. Du vil alltid dele rom med samme kjønn, men antall senger i rommet kan variere. Venner som reiser sammen er ikke garantert å dele rom.


Transport:


Denne reisen inkluderer en blanding av ulike transportmidler. Du kan derfor glede deg til en rekke ulike måter å reise rundt på! På denne turen kan du forvente transport i form av private minivans og lokale busser.


Vær:


Været i Nepal varierer en del avhengig av hvor i landet du befinner deg. Generelt er vår og høst de mest populære periodene å reise til Nepal for best mulig vær. Monsoon-sesongen er mellom Juni og August, hvor det er mye nedbør. Fra desember til februar er det vinter og kaldt i fjellområdene.


Guide:


Du vil ha forskjellige guider underveis i turen. De kan hjelpe deg underveis om du har noen spørsmål eller trenger noe tips om området.

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Dag 1: Ankomst Nepal

Velkommen til Kathmandu! Det er opp til deg om du vil ankomme tidligere, men i dag er dagen du vil møte alle menneskene du skal dele denne utrolige reisen med. Du vil bli ønsket velkommen med tradisjonell nepalesisk te før du får litt tid til å slå deg til ro. I kveld spiser vi velkomstmiddag sammen.

Dag 2: Buddhisme & Hinduisme i Nepal

I dag vil du bli introdusert til tradisjonene og stedene rundt de to store religionene i Nepal: buddhisme og hinduisme. Du starter dagen på Swayambhunath – et eldgammelt religiøst område som består av en stupa, en rekke helligdommer og templer omgitt av skog, hvilende på toppen av en ås. Etter det tar vi veien til Kathmandu og utforsker noen av de viktige buddhistiske og hinduistiske stedene rundt.

Dag 3: Introduksjon til meditasjon & yoga

Det er på tide med litt selvutvikling. I dag ser vi innover for en interaktiv introduksjon til verktøyene som ligger i meditasjon og yoga. Inne i deg ligger uendelige muligheter som venter på å bli oppdaget. Workshoppen er ment å gi deg en større innsikt i hvem du er for å kunne utnytte potensialet ditt for en større versjon av deg selv. Du vil bli introdusert for yogiske pusteøvelser for å hjelpe deg å slippe stress og angst og bringe tilbake klare og positive tanker. Du vil også lære noen enkle yogastillinger som du kan integrere i din daglige rutine for bedre helse, fokus og avslapning.

Dag 4: Tid til å reflektere & utforske

I dag vil du være fri til å utforske Kathmandu alene eller sammen med dine medreisende. Kathmandu har en unik blanding av kunst, kultur og historie. Benytt sjansen til å få kontakt med gruppa, øv på noe av det du lærte i går, og forbered deg på de kommende dagene i fjellet. Fyll på med snacks (og kontanter) og nyt en dag med avslapning i den fargerike byen Kathmandu.

Dag 5: Kjør til Dhunche

Bli komfortabel! Denne dagen vil hovedsakelig gå med til å kjøre opp åsene i Kathmandu til Dhunche. Kjøreturen bør ta rundt syv timer, så sørg for at du har lastet ned en fin podcast eller forberedt et spill du kan spille med medreisende mens du kjører. Du kan også bare nyte en rolig stund mens du passerer Himalaya-fjellene, terrasserte felt og rustikke landsbyer. Du vil avslutte dagen på 1960 meter høy og bo i et tehus for natten.

Dag 6: Første Fjelltur

Du starter dagen med en siste kjøretur mens du kan prøve å få et glimt av Langtang- og Tibetian-fjellene. Turen begynner i Bharkhu hvor du starter stigningen mot Thulo Syabru. Underveis passerer du eplefarmer, furuskog og noen få bosetninger. I dag er det mest en oppoverbakke, men den er ikke for bratt. Turen ender på 2250 moh. i Thulo Syabru, hvor du bor i et annet tehus.

Dag 7: Fottur langs Langtang River

Med omtrent seks timers vandring foran deg, er det en god idé å øve på noen av yogaøvelsene fra et par dager siden før du starter turen. I dag passerer du en hengebro som krysser Langtang-elven, og forbi den lille landsbyen Pairo Besi i tett nepalesisk skog. Vi tar en liten pause i landsbyen Bamboo mens vi forbereder oss på dagens siste etappe. Den siste biten av dagens vandring er også den vanskeligste med mange trapper mot målet for natten.

Dag 8: Tur til Langtang Valley

Forbered deg på nok en dag med trekking mot Langtang Village - kanskje den vanskeligste på denne turen. Når vi passerer steder som Ghore Tabela, kan du oppleve den fantastiske utsikten over Langtang Lirung. Vi går langs vannmøller, buddhistiske bønnehjul og chortens med hellige hauger av utskårne steiner, og forbi midlertidige bosetninger. Disse brukes av gjetere som bringer storfeet sitt hit for å beite i sommermånedene. Ruten i dag er for det meste stigende, men det er en svak stigning til du kommer til Langtang-dalen.

Dag 9: Halvdagstur & tid til å slappe av

Nok en dag med fotturer – men i dag er en kort dag for å gi deg tid til å restituere etter fire timers oppoverbakke. I dag får du sjansen til å oppleve bittesmå landsbyer, steinhus, bekker og morener. Vi avslutter turen i Kyanjin hvor du vil ha tid til å utforske omgivelsene, gi bena en nødvendig pause, eller bare ta inn de snødekte toppene som omgir deg i alle retninger. Det er også et kloster og en ostefabrikk hvis du foretrekker å utforske enda mer.

Dag 10: Valgfri fottur eller hviledag

Trenger du tid til å få journalen oppdatert og beina en sjanse til å hvile? Gode ​​nyheter! I dag kan du sette bena opp, lene deg tilbake og nyte den spektakulære utsikten rundt deg. Du kan også rusle rundt i landsbyen og kanskje få en ny venn?

Hvis du er klar for det, kan du også melde deg på en valgfri fottur til Tserko Ri. Det er definitivt verdt det hvis bena dine er klare for det, men det er også en hard heldagsvandring. Utsikten fra denne turen vil imidlertid hjelpe deg å se forbi utmattelse.

Dag 11: Starten på nedstigningen

Forbered knærne eller finn en grei turstokk: i dag starter vi nedstigningen! Det kan være lettere å puste, men vanskeligere for noen muskler du kanskje ikke engang visste at du hadde. I dag går du tilbake på ruten fra Kyanjin gjennom Langtang Village til Lama Hotel mens du nyter den utrolige fjellutsikten du kanskje gikk glipp av på vei opp. Avslutt dagen med noen sårt tiltrengte tøyeøvelser.

Dag 12: Siste dag med fjelltur

Når du fortsetter å gå nedover, kan du benytte anledningen til å få kontakt med dine medreisende på et dypere nivå. Det kan være vanskelig å gjøre på vei opp fordi det er et sterkere fokus på pust og indre tanker, men nå har du sjansen til å få noen 1-1 samtaler med folk som går i ditt tempo. Prøv å grave et lag dypere og dele en hemmelighet eller åpne opp om hvorfor du trengte å lade opp i Nepal.

Dag 13: Tilbake til Kathmandu

Stå opp tidlig og nyt morgenen i fjellet før vi starter kjøreturen tilbake til Kathmandu. Finn en kreativ måte å underholde dine medreisende på en del av reisen, gjør deg komfortabel og forbered deg på en lang lur eller nyt de naturskjønne turstiene som flyr forbi utenfor vinduet ditt. I natt skal du sove på hotell etter en lang, velfortjent dusj.

Dag 14: Tid for å slappe av

Etter en uke med fotturer trenger du litt velvære. Gi kroppen en givende massasje og prøv å øv på noen av pusteøvelsene du fikk på dag 3 hvis smertene når din komfortsone. Husk at du alltid kan fortelle massøren om det er for kraftig. Du kan også prøve å meditere for å gi kropp og sinn den ultimate opplevelsen av avslapning.

Dag 15: Første dag i et buddhistisk kloster

Slå av telefonen og gjør deg klar for en dypere connection med deg selv og verden rundt deg! De neste par dagene skal du bo i et buddhistisk kloster i det hellige området Padmasambhava. Her kan du komme nærmere harmoni, fred og tilfredshet hvis du overgir deg til prosessen. Dette inkluderer å la telefonen være avslått og gi etter for opplevelsen av yoga og meditasjon. Hvis du lykkes, kan du forvandle uønsket oppførsel til et lykkeligere liv.

Dag 16: Yoga & meditatasjon

Våkn opp til en hel dag med yoga, meditasjon og indre utforskning. Du vil få en dypere forståelse av Asana yoga, vi vil gjøre pusteøvelser og du vil lære forskjellige meditasjonsteknikker. Vi vil søke kunnskap om livets evige reise og livet utover. Disse dagene kan virke intense, men prøv å overgi deg til det du blir undervist. På denne måten kan du ta med deg ferdighetene med meditasjon, pust og yoga tilbake til livet ditt hjemme og integrere dem for en bedre og lykkeligere livsstil.

Dag 17: Siste dag i buddhist kloster

I dag står vi tidlig opp for å delta i bønn med munkene i klosteret og for morgenyoga. Etter frokost er vi klare for å ta en kort fottur til hulen der Ghuru Rinpoche mediterte og oppdaget opplysning. Etter at du nyter den siste lunsjen i klosteret, er det på tide å si farvel og dra tilbake til Kathmandu for den siste kvelden sammen. Vi feirer tiden vi har tilbrakt sammen med en avskjedsmiddag.

Dag 18: Avreise

Nå er tiden inne for å komme i kontakt med hverandre på sosiale medier eller utveksle kontaktinformasjon for de kommende gjenforeningene! Det er på tide å pakke sekken en siste gang og si farvel til vertene og medreisende.

Du kan velge å forlenge oppholdet – det er fortsatt mye å se og gjøre i Nepal. For de som må reise hjem er flyplasstransporten inkludert.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...