{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den ultimate road trip i Vest-Balkan


bli med på legendarisk road trip i vest-balkan med KILROY
togreise til slovenia på road trip i balkan med KILROY

Road trippin' The KILROY Way"

Selv om dette er en road trip så starter reisen på togskinnene. Hopp på toget i hjembyen din og ta turen sørøstover. Endemålet er Bled i Slovenia hvor selve road trippen starter. Men før du kommer fram dit, sørg for at du får fullt utbytte av interrailbilletten din og nyt togturen til det fulle, for utsikten fra en togkupé på vei gjennom Europa kan være ganske så forbløffende. Vi har valgt en interrailbillett som er gyldig i 5 reisedager innenfor en måned, men hvis du vil booste turen din med enda mer interrailing, så gjør absolutt gjør det! Frihet er selve essensen for denne reisen! Hva er road trippin ’the KILROY Way? Vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige, åpne og omfavne det uventede. Stopp der du vil, gå nedover den...

besøk triglav nasjonalpark på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 1-2 (Slovenia): Gorenjska-regionen

I Gorenjska-regionen finner du et spektakulært fjellandskap med rik historie, og regionen er den mest besøkte regionen i Slovenia. De imponerende fjellene inkluderer Kravanke, Kamnik-Sanvinj-alpene og Julian-Alpene. Og sist men ikke minst, Triglav nasjonalpark, den eneste nasjonalparken i Slovenia. Ikke gå glipp av de vakre fossene Kozjak og Peričnik. Innsjøene, Bohinj og Bled, med den legendariske øya midt i innsjøen, er også to steder du virkelig burde få med deg på denne strekningen på reisen. Denne delen av road trippen er et skikkelig høydepunkt for de som elsker natur og sport! Fotturer, klatring, sykling, svømming og ski er bare noen av de spennende aktivitetene du kan prøve. Er du mer interessert i kultur, kan du sjekke ut middelal...

opplev vakker natur på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 3 (Slovenia): Goriška-regionen

I Goriška vil du stå ansikt til ansikt med både de fantastiske underverkene i naturen og de sjokkerende minnene fra grufulle kamper fra første verdenskrig. Mens du er i området, er Soča-dalen et must. Her kan du teste mange typer vannsport, alt fra kajakk og kano til rafting og juving. Vil du ha enda høyere puls, så kan du også oppleve dalen med fra fallskjerm, hangglider eller terrengsykkel. Hallo alle vinelskere der ute! Goriška Brda ser ut som et postkortmotiv og er et vindyrkningsområde kjent for noen av Slovenias fineste viner. Den østlige Vipava-dalen er et annet vakkert område, hvor vingårdene ligger omsluttet av høye fjellsider som paraglidere og fallskjermhoppere fra hele verden kommer for å spre vingene fra. Et annet trekkplaster...

nyt solnedgangen over rovinj på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 4-5 (Kroatia): Istria-regionen

Nå er det på tide å krysse grensen mot Kroatia! Regionen, Istrien er en hjerteformet halvøy på 3600 kvadratkilometer, beliggende i landets nordvestlige hjørne, rett nedenfor vestlige Slovenia. Istria tiltrekker seg mat- og kulturentusiaster fra hele verden. Det kan særlig merkes i de små landsbyene langs fjellsidene, de landlige hotellene og gårdsrestauranter. Istrias snirklete kystlinje er utrolig populær blandt strandentusiaster! Selv om det meste av steinstrendene på kystlinjen er okkupert av hoteller, har området ikke Kroatias beste strender. Men mulighetene er flere, havet er rent og det er fortsatt mange bortgjemte badbukter. Mens du er i Istria burde du sjekke ut dagens fangst med rå fisk, “Middelhavs sashimi”, eller annen fersk sj...

 utallige badeturer på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 6-7 (Kroatia): Kvarner-regionen

Kroatias kystlinje er nesten 2000 kilometer lang og har 1200 øyer. I utgangspunktet er hele området åpent for alle, noe som betyr at dette er himmelen for øyhoppere. Frodige øyer, nakne stein-øyer, naturist-øyer, øyer med cocktailbarer som tiltrekker seg fiffen i yacht, øyer for vindsurfere og øyer for skulptører. I Kroatia finner du en øy som passer for alle.

Når du er i Nord-Kroatia, kan du besøke øya Cres. Her er det rundt 100 kilometer med markerte turstier perfekt for alle naturelskere. Hvis du er gira på dykking, kajakk, klatring eller bare vannsport generelt, er øya Krk noe for deg.

besøk dubrovnik på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 8-12 (Kroatia): Dalmatia-kysten

Mytiske huler og mystiske øyer. Kroatia er mye mer enn et filmsett fra Game of Thrones. Det er opplyst og vedtatt at sommeren langs Adriaterhavskysten i Kroatia byr på krystallklart vann med bading og snorkling, fantastiske solnedganger, middelaldersk arkitektur og lekre strender.

Omgitt av fem nasjonale og to naturparker, er Zadar-området på midtre del av Kroatias kystlinje, kjent for sitt mangfold av aktiviteter. Bli med på olivenplukking, hjelp bønder med osteproduksjon eller få førstehåndserfaring med hvordan prosciutto tørkes.

I Dalmatias sørligste fylke, ligger Dubrovnik-regionen med sine mange skjulte steder og eventyr av alle slag. En by rik på kultur, historie, natur og gastronomi.

opplev mostar broen på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 13 (Bosnia-Hercegovina): Hercegovina-region

Det er på tide med road trip i Bosnia – Hercegovina! Hercegovina-regionens kulturarv, kombinert med de imponerende vakre ferskvannskildene, krystallklare elver og en flora og fauna som er unik for området, gjør det til et virkelig mangfoldig område å besøke.

Områdene rundt Jablanica, Prozor og Konjic har tette grønne skoger og vakre blikkstille innsjøer. Det meste av Hercegovina har et varmt middelhavsklima som skaper et helt annet biosystem enn det du finner i Bosnias sentrale og nordlige regioner. Fiken, granatepler, druer, kiwi, nyper og mandariner gror i denne solfylte regionen. Mange av de fineste vinene i Sør-Europa produseres faktisk av de små vingårdene i vestlige og sørlige Hercegovina.

dra på basar i sarajevo, bosnia–herzegovina

Dag 14 (Bosnia–Hercegovina): Sarajevo og sentrale Bosnia-regionen

Den enorme arven fra naturen, kulturen og historien her, er absolutt blant de mest fascinerende på hele Balkan. Det er her de sterke kreftene fra øst og vest møttes, og satte tydelig preg på dette, for det meste, uoppdagede hjørnet av verden.

Sarajevo og den sentrale del av Bosnia er gjemt i et av de mest fjellrike områdene i Bosnia-Hercegovina. På en måte skaper fjellene en isolerede følelse men samtidig en varm og innbydende stemning i de små samfunnene i og rundt hovedstaden Sarajevo.

banja luka in Bosnia–Herzegovina på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 15 (Bosnia–Hercegovina): Republika Srpska-regionen

Republica Srpska er en av de nyeste og mest spennende turistmålene i Sørøst-Europa. Hvis du vil på fjellet, kan du oppleve et av de vakreste fjellene i Europa, Jahorina.

Banjaluka er den største byen i Republic of Srpska, og er kjent som byen for ungdom og sport på grunn av mange de mange grønne områdene som preger bybildet, med parker og alleer.

Besøk zagreb på road trip i vest-balkan med KILROY

Dag 16 (Kroatia): Sentrale Kroatia-regionen

Det er nok en gang på tide å si hei til Kroatia. Mens Zagreb er den mest folkerike byen i landet og tiltrekker seg mest besøkende med sitt vell av historiske severdigheter, kulturelle landemerker og den majestetiske middelalder gamlebyen, er det vel verdt å utvide horisonten litt, for det sentrale Kroatia har masse mer å by på. De små, vakre småbyene, som Sisak, tiltrekker langt mindre turister enn Zagreb. Med gamle smuldrende festninger og eldgamle kirker, er ikke Sizak bare en koselig by, men også et populært musikalsk område, og har en av Europas beste jazzklubber som huser de største jazz-, blues- og swingmusikerne i verden. Derfor gir den sentrale delen av Kroatia et mer autentisk bilde av dagligdagen i Kroatia, langt unna de store t...

road trip i vest-balkan med KILROY

Ta toget hjem eller fortsett reisen

Etter oppholdet i Zagreb er det på tide å vende nesa hjemover. Kjør campervanen tilbake til Slovenia og slipp den av der. Vi anbefaler at du bruker Interrail-billetten din for resten av turen hjem. Dette er selvfølgelig bare et forslag! Hvis du ikke er klar til å reise hjem helt enda, så gi fantasien frie tøyler og skab din egen oppfølger til denne legendariske road trippen!

Se som liste

Anbefalt reiselengde

20 dager (16 dager på road trip)

Kilometer

1720 km

Hvor?

Slovenia, Kroatia and Bosnia

Transport

Campervan og tog

Pris fra*

16 021 NOK

Send forespørsel
Denne road trippen tar deg på reise gjennom et mangfoldig Balkan. Fra rik til fattig. Fra trygge og velkjente steder til ville og urørte steder. Fra fjellet til havet, og tilbake ut i villmarken igjen. Reisen tar deg gjennom tre land som virker så nære, men som likevel er så ulike. Slovenia. Kroatia og Bosnia-Hercegovina. Denne road trippen tar deg til de mest utrolige delene av det vestlige Balkan.

Denne road trippen er skreddersydd til deg som har drømt om å utforske de vestlige delene av Balkan. Fra Slovenias vakre fjell, Kroatias paradisaktige strandlinje og videre til livlige Bosnia-Herzegovnia.

 

Hva er inkludert?
  • Leie av campervan: 16 dager
  • Interrail-billett: 5 reisedager innenfor en måned
  • Personlig reisespesialist: Du får din egen reisespesialist som hjelper deg med å planlegge din road trip!
Høydepunker på din road trip
  • Triglav nasjonalpark og det utrolige underjordiske grottenettverket i Slovenia 
  • Øyhopping i Kroatia
  • Den fantastiske stillheten i Bosnia-Hercegovina

Road trip i Vest- Balkan


Følg en sidevei som slynger seg inn i en dyp dal, fører deg gjennom en gammel frukthage med den saftigste frukten du noen gang har smakt. Reis inn i det ukjente. Kjør sørover hvor du har det store blå havet på din høyre side. Ta en pause og hopp i havet, akkurat når det passer deg. Gå ombord på en båt med kurs mot øyene du kan skimte langt der ute i horisonten. Unn deg en duggfrisk drink ved solnedgang, mens du venter på at den dagsferske fisken blir grillet til perfeksjon. Dette her er simpelten frihet på sitt beste.


Kjør østover gjennom fortidens landsbyer, og uten planer for morgendagen. Langs veien står en moske revet i fillebiter av krigen. Heng siden om side med de lokale på byens torg mens røverhistorien fra svunne tider hviskes rundt ørene på deg. Slå av en prat med lastebilsjåførene som står værfast.  Stopp for natten når du har utsikt over fjelltoppene, under en gammelt eik eller rett ved havet.


Reiseforslag road trip i Slovenia


Hjem 🚄 Gorenjska-regionen (den Slovenske strekningen) 🚐 Goriška-regionen 🚐 Istria-regionen (den Kroatisk strekningen) 🚐 Kvarner-regionen 🚐 Dalmatia-regionen 🚐 Hercegovina-regionen(Bosnia–Hercegovina-strekningen) 🚐 Sarajevo og sentral Bosnia-regionen 🚐 Republika Srpska-regionen 🚐 Sentral Kroatia-regionen (Kroatia) 🚐 Zagreb (Kroatia) 🚄 Hjem


Husk at denne road trippen er et reiseforslag og til inspirasjon. Hvis du gjerne vil besøke andre steder eller kjøre gjennom andre områder, kan du alltids endre reiseruten din. 


Høres road trip i Vest-Balkan ut som noe for deg?


Hvis ja, så book et gratis møte, i en av våre butikker eller over telefon, og vi hjelper deg med å planlegge drømmereisen din. Klikk på knappen, fyll ut feltene, og om litt hører du fra oss med våre beste reisetips.


Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?


Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Road trippin' The KILROY Way"

Selv om dette er en road trip så starter reisen på togskinnene. Hopp på toget i hjembyen din og ta turen sørøstover. Endemålet er Bled i Slovenia hvor selve road trippen starter. Men før du kommer fram dit, sørg for at du får fullt utbytte av interrailbilletten din og nyt togturen til det fulle, for utsikten fra en togkupé på vei gjennom Europa kan være ganske så forbløffende. Vi har valgt en interrailbillett som er gyldig i 5 reisedager innenfor en måned, men hvis du vil booste turen din med enda mer interrailing, så gjør absolutt gjør det! Frihet er selve essensen for denne reisen!

Hva er road trippin ’the KILROY Way? Vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige, åpne og omfavne det uventede. Stopp der du vil, gå nedover den smale sidegaten og ikke bare kjør for å kjøre. Møt nye mennesker, gjøre noe annerledes og vær åpen for uforutsette ting - det er der magien skjer.

Dag 1-2 (Slovenia): Gorenjska-regionen

I Gorenjska-regionen finner du et spektakulært fjellandskap med rik historie, og regionen er den mest besøkte regionen i Slovenia. De imponerende fjellene inkluderer Kravanke, Kamnik-Sanvinj-alpene og Julian-Alpene. Og sist men ikke minst, Triglav nasjonalpark, den eneste nasjonalparken i Slovenia. Ikke gå glipp av de vakre fossene Kozjak og Peričnik. Innsjøene, Bohinj og Bled, med den legendariske øya midt i innsjøen, er også to steder du virkelig burde få med deg på denne strekningen på reisen.

Denne delen av road trippen er et skikkelig høydepunkt for de som elsker natur og sport! Fotturer, klatring, sykling, svømming og ski er bare noen av de spennende aktivitetene du kan prøve. Er du mer interessert i kultur, kan du sjekke ut middelalderbyen i Škofja Loka, Kranj i sentrum av Gorenjska og gamlebyen i Radovljic.

Dag 3 (Slovenia): Goriška-regionen

I Goriška vil du stå ansikt til ansikt med både de fantastiske underverkene i naturen og de sjokkerende minnene fra grufulle kamper fra første verdenskrig. Mens du er i området, er Soča-dalen et must. Her kan du teste mange typer vannsport, alt fra kajakk og kano til rafting og juving. Vil du ha enda høyere puls, så kan du også oppleve dalen med fra fallskjerm, hangglider eller terrengsykkel.

Hallo alle vinelskere der ute! Goriška Brda ser ut som et postkortmotiv og er et vindyrkningsområde kjent for noen av Slovenias fineste viner. Den østlige Vipava-dalen er et annet vakkert område, hvor vingårdene ligger omsluttet av høye fjellsider som paraglidere og fallskjermhoppere fra hele verden kommer for å spre vingene fra. Et annet trekkplaster for Goriška, er lekker mat tungt inspirert av det Italienske kjøkken. Ikke gå glipp av žlikrofi, en tradisjonell slovensk dumpling.

Dag 4-5 (Kroatia): Istria-regionen

Nå er det på tide å krysse grensen mot Kroatia! Regionen, Istrien er en hjerteformet halvøy på 3600 kvadratkilometer, beliggende i landets nordvestlige hjørne, rett nedenfor vestlige Slovenia. Istria tiltrekker seg mat- og kulturentusiaster fra hele verden. Det kan særlig merkes i de små landsbyene langs fjellsidene, de landlige hotellene og gårdsrestauranter.

Istrias snirklete kystlinje er utrolig populær blandt strandentusiaster! Selv om det meste av steinstrendene på kystlinjen er okkupert av hoteller, har området ikke Kroatias beste strender. Men mulighetene er flere, havet er rent og det er fortsatt mange bortgjemte badbukter.

Mens du er i Istria burde du sjekke ut dagens fangst med rå fisk, “Middelhavs sashimi”, eller annen fersk sjømat.

Dag 6-7 (Kroatia): Kvarner-regionen

Kroatias kystlinje er nesten 2000 kilometer lang og har 1200 øyer. I utgangspunktet er hele området åpent for alle, noe som betyr at dette er himmelen for øyhoppere. Frodige øyer, nakne stein-øyer, naturist-øyer, øyer med cocktailbarer som tiltrekker seg fiffen i yacht, øyer for vindsurfere og øyer for skulptører. I Kroatia finner du en øy som passer for alle.

Når du er i Nord-Kroatia, kan du besøke øya Cres. Her er det rundt 100 kilometer med markerte turstier perfekt for alle naturelskere. Hvis du er gira på dykking, kajakk, klatring eller bare vannsport generelt, er øya Krk noe for deg.

Dag 8-12 (Kroatia): Dalmatia-kysten

Mytiske huler og mystiske øyer. Kroatia er mye mer enn et filmsett fra Game of Thrones. Det er opplyst og vedtatt at sommeren langs Adriaterhavskysten i Kroatia byr på krystallklart vann med bading og snorkling, fantastiske solnedganger, middelaldersk arkitektur og lekre strender.

Omgitt av fem nasjonale og to naturparker, er Zadar-området på midtre del av Kroatias kystlinje, kjent for sitt mangfold av aktiviteter. Bli med på olivenplukking, hjelp bønder med osteproduksjon eller få førstehåndserfaring med hvordan prosciutto tørkes.

I Dalmatias sørligste fylke, ligger Dubrovnik-regionen med sine mange skjulte steder og eventyr av alle slag. En by rik på kultur, historie, natur og gastronomi.

Dag 13 (Bosnia-Hercegovina): Hercegovina-region

Det er på tide med road trip i Bosnia – Hercegovina! Hercegovina-regionens kulturarv, kombinert med de imponerende vakre ferskvannskildene, krystallklare elver og en flora og fauna som er unik for området, gjør det til et virkelig mangfoldig område å besøke.

Områdene rundt Jablanica, Prozor og Konjic har tette grønne skoger og vakre blikkstille innsjøer. Det meste av Hercegovina har et varmt middelhavsklima som skaper et helt annet biosystem enn det du finner i Bosnias sentrale og nordlige regioner. Fiken, granatepler, druer, kiwi, nyper og mandariner gror i denne solfylte regionen. Mange av de fineste vinene i Sør-Europa produseres faktisk av de små vingårdene i vestlige og sørlige Hercegovina.

Dag 14 (Bosnia–Hercegovina): Sarajevo og sentrale Bosnia-regionen

Den enorme arven fra naturen, kulturen og historien her, er absolutt blant de mest fascinerende på hele Balkan. Det er her de sterke kreftene fra øst og vest møttes, og satte tydelig preg på dette, for det meste, uoppdagede hjørnet av verden.

Sarajevo og den sentrale del av Bosnia er gjemt i et av de mest fjellrike områdene i Bosnia-Hercegovina. På en måte skaper fjellene en isolerede følelse men samtidig en varm og innbydende stemning i de små samfunnene i og rundt hovedstaden Sarajevo.

Dag 15 (Bosnia–Hercegovina): Republika Srpska-regionen

Republica Srpska er en av de nyeste og mest spennende turistmålene i Sørøst-Europa. Hvis du vil på fjellet, kan du oppleve et av de vakreste fjellene i Europa, Jahorina.

Banjaluka er den største byen i Republic of Srpska, og er kjent som byen for ungdom og sport på grunn av mange de mange grønne områdene som preger bybildet, med parker og alleer.

Dag 16 (Kroatia): Sentrale Kroatia-regionen

Det er nok en gang på tide å si hei til Kroatia. Mens Zagreb er den mest folkerike byen i landet og tiltrekker seg mest besøkende med sitt vell av historiske severdigheter, kulturelle landemerker og den majestetiske middelalder gamlebyen, er det vel verdt å utvide horisonten litt, for det sentrale Kroatia har masse mer å by på.

De små, vakre småbyene, som Sisak, tiltrekker langt mindre turister enn Zagreb. Med gamle smuldrende festninger og eldgamle kirker, er ikke Sizak bare en koselig by, men også et populært musikalsk område, og har en av Europas beste jazzklubber som huser de største jazz-, blues- og swingmusikerne i verden.

Derfor gir den sentrale delen av Kroatia et mer autentisk bilde av dagligdagen i Kroatia, langt unna de store turistmengdene.

Ta toget hjem eller fortsett reisen

Etter oppholdet i Zagreb er det på tide å vende nesa hjemover. Kjør campervanen tilbake til Slovenia og slipp den av der. Vi anbefaler at du bruker Interrail-billetten din for resten av turen hjem. Dette er selvfølgelig bare et forslag! Hvis du ikke er klar til å reise hjem helt enda, så gi fantasien frie tøyler og skab din egen oppfølger til denne legendariske road trippen!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...