{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrips

På roadtrip i utlandet

Opplev friheten på roadtrip i utlandet

Roadtrip er en klassisk reisemåte og selve essensen av frihet og uavhengighet på en reise. På roadtrip er du din egen sjef og styrer selv hvor du skal dra, hvor lenge du skal være der, og hvilke opplevelser du vil få med deg underveis. Det er nettopp derfor roadtrip er så populært, det gir deg akkurat den friheten du trenger! Det er en fantastisk følelse å sette seg i bilen og vite at veien ligger foran deg, selv om du kanskje ikke alltid vet hva som blir ditt neste stopp.

Roadtrip i utlandet - Hvor vil du reise? 

Kanskje du allerede vet akkurat hvilke steder du vil utforske på roadtrip, eller kanskje du rett og slett ikke klarer å bestemme deg for om Canada eller kanskje Sør-Afrika er perfekt for ditt neste eventyr? Her får du nyttig informasjon og inspirasjonen du ser etter for å finne den ultimate roadtrippen for deg! Roadtrip er en skikkelig kul måte å reise på, så det er bare å glede seg! 

Bil eller campervan på din neste roadtrip? 

Kanskje du alltid har drømt om å cruise ned Highway 1 i en cabriolet med vind i håret, eller våkne til fantastisk natur og en god hjemmelaget frokost fra bagasjerommet på en campervan i Canadas villmark? Mulighetene er mange, og det er du selv som velger hva du er mest gira på. Det finnes mange fete måter å reise på roadtrip på, og vi hjelper deg gjerne med å finne bilen eller campervanen som matcher ditt fete image og behov. 

På roadtrip med bil kommer du deg enkelt frem og har muligheten til å overnatte på ulike hosteller, B&B's og hoteller underveis. Du har alle tingene dine med deg til enhver tid og kanskje til og med plass til et par ekstra kompiser som du møter underveis på reisen. 

Med en campervan får du muligheten til å kjenne på den ultimate frihetsfølelsen på roadtrip. Her har du soverommet og kjøkkenet med deg overalt, og bestemmer selv hvilken utsikt du vil våkne til dagen etter. Dersom du drømmer om 'a simple life on the road' er campervan den perfekte løsningen for deg. Fyll opp bilen med god mat og snacks og gjør deg klar for tidenes eventyr! 

Ruteforslag til roadtrips i utlandet

Reisespesialistene våre har samlet sine beste forslag for roadtrips i USA, Canada, Australia, New Zealand og Sør-Afrika. Finn inspirasjon til din neste roadtrip eller la oss hjelpe deg med å planlegge hele reisen. 

 

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...