{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Påvirkning, avslapning & frihet i Portugal


Portugal Porto Woman Laughing
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 uker

Antall land

1

Transport

Tog & Campervan

Reisestil

Backpacking

Pris fra*

13 387 NOK

Send forespørsel
Portugal er ikke bare ”Portugal”. Denne reisen lar deg utforske noen av de kuleste stedene landet har å tilby. Fra de trange gatene i Lisboa til de fantastiske omgivelsene i Cascais hvor du kan nyte naturen i din favoritt yogastilling. Du legger ut på en episk road trip med full frihet før du avslutter turen i Porto. Denne reisen inneholder noe av det aller beste Portugal har å tilby.

Gjør deg klar for en reise som vil utfordre måten du tenker om Portugal på. Det er bare å glede seg til en minneverdig reise - du vet, den du forteller om i mange år fremover …

Alle ombord! Du hopper på toget og starter reisen allerede fra Norge. I dette reiseforslaget er det inkludert en Interrail-billett som lar deg reise i 5 dager på det europeiske tog nettet. Hvor du vil stoppe på vei ned til Lisboa, det er helt opp til deg.

Selve reiseforslaget starter i Lisboa, hvor vi har lagt inn de første nettene på et hostel som ligger sentralt i byen og som også er moderne, har en chill vibe og har bærekraft som en av sine viktigste punkter. Bli kjent med hvert hjørne av byen og bli med andre unge backpackere for et minneverdig opphold i den portugisiske hovedstaden. Hostellet har flere kule fasiliteter som gjør at du virkelig får oppleve det autentiske livet i Lisboa.

Fra Lisboa finner du veien nedover til Cascais som ligger langs kysten. Her har du en 4-dagers yoga camp som venter på deg. I løpet av disse dagene handler det om å lade batteriene dine og kanskje oppdage deg selv på nytt?

Etter en avslappende tid i Cascais drar du tilbake til Lisboa for å hente campervanen din. Det er på tide med en episk road trip! Du velger tempo og destinasjoner, det er tross alt din road trip! Det er viktig med frihet, er det ikke? Vi har inkludert 7 dagers leie i prisen, men hvis du vil ha mer så er det bare gi oss beskjed.

Sist, men ikke minst er det på tide å levere campervanen i Porto og nyte de 3 nettene vi har arrangert for deg. Kos deg med den deilige maten og sørg for å smake på den lokale vinen!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • 5 dager Interrail-billett for å komme deg til Lisboa
 • 3 overnattinger i Lisboa
 • 4 dagers Yoga-retreat i Cascais
 • 7 dagers leie av en Campervan
 • 3 overnattinger i Porto
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Måltider
 • Transport fra Lisboa til Cascais og tilbake
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kart over reiseruten & Road Trippin' The KILROY Way

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Husk at dette kun er et reiseforslag og at du selv kan designe reisen din akkurat sånn som du vil ha den.

Hva er road trippin ’the KILROY Way? Vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige, åpne og omfavne det uventede. Stopp der du vil, gå nedover den smale sidegaten og ikke bare kjør for å kjøre. Møt nye mennesker, gjøre noe annerledes og vær åpen for uforutsette ting - det er der magien skjer.

Interrail ned til Lisboa

Finn setet ditt på toget, sett på favoritt spillelisten din og len deg tilbake og la den den vakre naturen gli forbi på vei nedover i Europa. Bare nyt alle inntrykkene fra de dype skogene, de massive fjellene og de sjarmerende små landsbyene. Interrail er den perfekte måten å starte dette eventyret på, spesielt om du vil prøve deg på «slow travel» trenden! Dette er en ganske episk kombinasjon av interrail og road trip.

Vi har lagt inn dine første overnattinger når du ankommer Lisboa. Du bor på et sjarmerende og bærekraftig hostell i sentrum av byen som vi mener et den beste måten å starte Portugal-eventyret ditt på!

I denne byen handler det om å gå eller ta trikken og det kan jo være ganske positivt for både kropp og sjel! Ved å gå oppover åsene i Lisboa får du med deg noen helt fantastiske severdigheter og maten her kan man heller ikke klage på …

Yoga i Cascais

I Cascais får du oppleve 4 dager med velvære for både kropp og sjel. Inkludert er en «yoga-retreat», slik at du kan lade opp batteriene, finne din indre zen og nyte tiden din sammen med andre unge backpackere fra hele verden. Yogacampen ligger bare en kort spasertur fra stranden i Cascais og omgivelsene her kommer til å få deg til å smile bredt!

Når yoga oppholdet ditt er over, er det på tide å dra tilbake til Lisboa hvor du henter campervanen din og legger ut på en episk road traip gjennom det vakre landskapet i Portugal.

Road trip gjennom Portugal

Hva du gjør den neste uken er helt opp til deg: hvor du vil, ruten, tempoet, opplevelsene underveis. Road trip er frihet rett og slett. Vi har inkludert en ukes leie av campervan, men hvis du vil ha flere dager så kan du bare gi oss beskjed.

Solen skinner, Spotify-spillelisten er allerede klar, vinduene er nede og volumet er skudd opp. Det er bare å dra av sted! Bølgene knuser inn mot klippene langs kysten og det er egentlig er det bare deg og campervanen din de neste kilometerne. Neste stopp? Det er helt opp til deg!

Sjarmerende Porto

Etter å ha road trip’et gjennom landet leverer du campervanen i Porto. Byen er delt av Duoro-elven hvor du finner mange koselige steder langs bredden av elven hvor du kan nyte morgenkaffen eller en liten cocktail. Byen kan skryte av en imponerende kunstscene og i tillegg er det også et heftig natteliv her.

Vi har lagt inn et opphold i Porto på et av våre hosteller i Portugal. Her finner du mange andre backpackere og hostellet har en utrolig kul vibe. Her er det mye musikk, aktiviteter og cocktails som venter på deg!

Interrail hjem til Norge

Som nevnt tidligere så er det inkludert en 5 dagers Interrail-billett og du burde fortsatt ha reisedager igjen til hjemveien. Sett deg på toget og de siste ukenes opplevelser synke inn. Forhåpentligvis så ga denne turen deg et annet syn på Portugal enn det du forventet før du reiste.

Hvis du vil gjøre reisen kortere så kan du alltid velge en flybillett i stedet. Vi hjelper deg med å planlegge hjemreisen - uansett hvilket alternativ du velger!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...