{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip gjennom nordlige USA


yellowstone national park
Se som liste

Anbefalt varighet

6 uker

Starter i

Chicago

Slutter i

Los Angeles

Når bør du reise?

April til oktober

Send forespørsel
Dette ruteforslaget er den perfekte kombinasjon av storbyliv og noen av USAs største naturattraksjoner. Du burde sette av ca. 6 uker på gjøre denne ruten "skikkelig"! Det er lenge, vi vet - men du får noen ganske episke opplevelser.

Du starter road trippen i "the Windy City", Chicago, og fortsetter vestover gjennom den nordlige delen av landet helt til du kommer til Los Angeles. Denne ruten er for deg som elsker å komme tett på naturen! Du kan glede deg til Yellowstone National Park, Grand Canyon, Monument Valley og mange andre vakre steder i den nordlige delen av USA.

Når man kombinerer naturens undre med flere storbyer som Chicago, Las Vegas og Los Angeles så har du den perfekte kombinasjonen om du spør oss!

Du kan velge mellom å leie Hertz sin FCAR modell eller bytte den ut med en campervan - valget er ditt! Det kan også være lurt å nevne at når du leier bil i utlandet, så må du ha reiseforsikringen i orden. Har du ikke reiseforsikring enda? No worries - Vi kan fikse det for deg! 

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Chicago
 • 3 overnattinger i Chicago
 • Leiebil i 5 uker (Hertz FCAR model) 
 • 3 overnattinger i Los Angeles
 • Flybilletter hjem fra Los Angeles
 • Bestillinsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen Northern Cross Country

Hjem - Chicago - Chamberlain, SD - Mount Rushmore - Devils Tower - Yellowstone NP - Salt Lake City - Moab & Arches NP - Monument Valley - Grand Canyon - Las Vegas - Los Angeles - Hjem

Den beste tiden å kjøre denne ruten er mellom april og oktober.

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Chicago, Illinois

Chicago er starten på denne spennende road trippen i den nordlige delen av USA. Når du besøker Chicago så MÅ du sørge for å få med deg en basketball kamp med Chicago Bulls. Husk også å besøke en av byens mange retro blues barer før du pakker bilen din full og legger ut på den åpne veien. Pro tip: Sørg for å krysse Mississippi elven akkurat på grensen mellom Illinois og Iowa for å få se «The Real West».

Chamberlain, South Dakota

Chamberlain i South Dakota er et bra sted for å lære mer om den amerikanske urbefolkningen. Litt utenfor byen finner du statuen "dignity" som er en av de mange symbolene på den mektige Sioux stammens fortid. Bruk et par adger her på besøke et reservat og lær mer!

Mount Rushmore, South Dakota

Fra Chamberlain fortsetter du gjennom South Daktotas landskap. Du kommer til slutt til Black Hills og Mount Rushmore National Memorial (de ikoniske skulpturene som er risset inn i fjellsiden) men før du kommer hit så bør du stoppe innom Badlands National Park!

Devils Tower, Wyoming

Fra Black Hills og Mount Rushmore fortsetter du vestover. Men du kan ikke kjøre igjennom Wyoming uten å ta turen innom Devils Tower. dette er (enda ett) ikonisk monument. Faktisk så er Devils Tower det første nasjonale monumentet i USA, tilbake i 1906. Devils Tower ligger i Crook County, Wyoming og det er på vei til enste stopp som er Yellowstone National Park!

Yellowstone National Park, Wyoming

Vi anbefaler at du drar inn i Yellowstone National Park via "Beartooth Highway" som er en av de vakreste rutene i USA. Du reiser litt nord fra Wyoming inn i Montana og fortsetter nedover US Highway 212 fra Red Lodge i Sør-Montana og ender opp i Yellowstone National Park. bruk noen dager på å oppleve denne fantastiske parken - vi garanterer at du får noen naturopplevelser som er "ute av denne verden".

Salt Lake City, Utah

Neste stopp er Salt Lake City som er kjent det du kanksje allerede har gjettet: saltsjøen... Sjekk ut selve byen, men sørg for å ha en natt på Antelope Island. Her får du campet rett ved Salt Lake i vakre omgivelser.

Moab & Arches National Park, Utah

Moab er en liten by i Utah. det er ikke akkurat en by du kommer til å bruke lang tid i, men det er noen utrolig fine områder rundt byen som du bør sjekke ut. Ta turen innom Arches National Park hvor du kan kaste deg på en mountainbike eller gå fine fjellturer!

Monument Valley, Arizona

Fra en fantastisk naturopplevelse til en annen, du fortsetter videre til Monument Valley i Arizona. Dette er et tørt og sandete sted - men absolutt verdt et bilde eller to på Instagram! Fra Monument Valley fortsetter du videre til Grand Canyon. Vi anbefaler at du kommer til Grand Canyon National Park fra Flagstaff - det er mindre trafikk og ruten er mye finere fra bilvinduet.

Grand Canyon, Arizona

Du kjenner nok til neste stopp allerede, men Grand Canyon burde fortsatt være på "must-see" listen din på denne road trippen. Stedet er rett og slett spektakulært og er et av "mother natures miracles". Fra Grand Canyon er det på tide å vende nesa mot Sin City, Las Vegas, og du bør legge inn litt tid til å dra innom Zion National Park på veien!

Las Vegas, Nevada

Før du avslutter turen din i LA, så anbefaler vi at du stopper innom Las Vegas en tur. Kjør ned I-15 til Las Vegas fra Nord og helst når det er mørkt. Det er virkelig et syn! Etter å ha opplevd selve byen bør du også ta deg en tur innom Hoover Dam kun 40 minutes fra Las Vegas. Stedet er en fantastisk kombinasjon av natur, historie og fysikk!

Los Angeles, California

Avslutt road trippen med kjendis-titting i Hollywood, besøk Universal Studios og Six Flags Magic Mountain, og avslapping på stranden i Santa Monica. Vi har inkludert 3 netter på et av våre favoritt-hostel på Venice Beach, så det eneste du trenger å bry deg om er å velge om du skal oppleve byen til fots, på sykkel eller en elektrisk scooter!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...