{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Road trip i USA for NFL Entusiasten


Road trip i USA for NFL Entusiasten | KILROY
Se som liste

Antall byer

6

Antall kilometer

ca. 9.240

Anbefalt varighet

2 uker

Inkludert i prisen

Flybilletter t/r, bagasje, leiebil & bestillingsomkostninger

Send forespørsel
Glad i NFL & Super Bowl? Da har vi lagt opp den perfekte road trip ruten for deg!

Få med deg noen kamper, spis fettete mat, vift med foamfinger på den ene hånden og en kald pils i den andre! Denne ruten tar deg innom hjembyene til New York Giants, New York Jets, Philadelphia Eagles, Washington Commanders, Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns og Detroit Lions!

Hva er roadtrippin’ the KILROY Way?

Vel, vi oppfordrer alltid våre reisende til å være nysgjerrige og å omfavne det uventede. Stopp der du vil, ta de de smale sidegatene og tilbring minst mulig tid i bilen. Ikke kjør bare for å kjøre bil. Møt nye mennesker, opplev nye måter å gjøre ting på, utforsk og vær åpen for det uventede – det er der magien skjer.

 

*Prisen for leiebil er basert på at sjåføren er 25 år eller eldre. Er du yngre enn det, så fikser vi uansett leiebil! Prisen er basert på at to persone reiser sammen. I høysesong kan prisen være noe høyere.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til New York
 • Flybilletter hjem fra Detroit
 • Baggasje
 • Leiebil i 2 uker (Chevrolet Malibu eller tilsvarende)
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring
 • Enveisleie av leiebilen kommer i tillegg USD 250 + skatter betales lokalt
 • Vaksiner
 • Måltider
 • Tilleggsaktiviteter

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Ruteforslag: 🚙 New York - Philadelphia - Washington D.C. - Pittsburgh - Cleveland – Detroit

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

New York Se lagene New York Giants, New York Jets på MetLife Stadium

Start ditt USA eventyr i “the city that never sleeps”. Sightseeing, shopping, Frihetsgudinnen, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gatemusikanter på Times Square, donut-spisende politimenn og gjøglere i Central Park. New York har masser å by på, så pass på å sette av nok tid (minst 3 dager) til å utforske byen, før dere henter leiebilen og setter avgårde. Få med deg New York Giants eller New York Jets på MetLife Stadium mens du er her!

Philadelphia Se Philadelphia Eagles på Lincoln Financial Field

Det finnes mer enn bare Philadelphia Eagles å se i Philadelphia! Løp opp museumstrappene som Rocky Balboa, kast i deg en "Philly Cheesesteak", spaser langs Boathouse Row eller gå deg vill i et av Amerikas eldste "bondens marked"; Reading Terminal Market. Philadelphia har noe for en enhver smak!

Washington D.C. Se Washington Commanders på FedExField i Landover

Washington imponerer med alle sine monumenter! Få med deg Lincoln Memorial, Washington Monument og Det hvite hus. Ta deg en spasertur fra Lincoln Monument og hele veien ned til Capitol Hill. Rett utenfor Washington D.C. kan du også få med deg Washington Commanders på FedExField i Landover, Maryland!

Pittsburgh Se Pittsburgh Steelers på Heinz Field

Pittsburgh har rykte på seg for å være en av de beste «sportsbyene» i USA. Dette er med andre ord en god anledning til å få med seg en erkeamerikansk sportsopplevelse. Få med deg Pittsburgh Steelers på Heinz Field og husk å ta turen innom Duquesne Incline-jernbanelinjen før dere reiser videre.

Cleveland Se Cleveland Browns på FirstEnergy Stadium

Det kan fort bli guttastemning på byen i Cleveland! Kos deg med BBQ, en Cleveland Browns kamp på FirstEnergy Stadium, en tur innom Rock & Roll Hall of fame, spill retro spill på Punch Bowl Social eller smak deg gjennom all mikrobrygget øl på Barley House.

Detroit Se Detroit Lions på Ford Field

Ta noen rutikke cocktails på en av byens speakeasy's, se en Detroit Lions kamp på Ford Field og ta turen til Greektown på lørdag ettermiddag. Greektown er kjent for å være "stedet" der alt skjer i Detroit. her finner du Casino, masse utikker, restauranter og barer.

Etter å ha kjørt en god kilometer er det på tide å levere bilen og hoppe på flyet hjem!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...