{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrips i USA

Road Trip USA (1)

Roadtrip i USA

USA er den ultimate destinasjonen for en roadtrip! Lei en bil eller en campervan sammen med vennegjengen og legg ut på en uforglemmelig tur gjennom landet der alt er mulig. Enten du drømmer om å oppleve sørstatene, østkysten, Hawaii eller California, så kan vi hjelpe deg med både ruteforslag og gode råd til din roadtrip i USA.

Når du leier en bil eller campervan og reiser avgårde på egen hånd kan du nyte friheten av å stoppe akkurat der du vil, når du vil! Hva med å oppleve USA's sørstater, Route 66, solfylte California, pulserende New York eller noen av USA's fantastiske nasjonalparker?

Spør oss om roadtrip i USA

Roadtrip i USA

Avstandene i USA er enorme, og opplevelsene står i kø. Opplev majestetiske Grand Canyon, dra på jazz-festival i New Orleans, besøke en ranch i Texas eller gamble i Las Vegas. USA har virkelig alt, og på en roadtrip får du en unik mulighet til å se mange ulike deler av landet - i akkurat det tempo som passer deg. 

Hva drømmer du om å oppleve på din roadtrip i USA?

Avstandene i USA er enorme, og opplevelsene står i kø. Opplev majestetiske Grand Canyon, dra på jazz-festival i New Orleans, besøke en ranch i Texas eller gamble i Las Vegas. USA har virkelig alt, og på en roadtrip får du en unik mulighet til å se mange ulike deler av landet - i akkurat det tempo som passer deg. USA er som sagt et stort land, og du velger selv hva du gjerne vil oppleve på roadtrip i USA. Det er utrolig variert avhengig av hvor du er. Det er f.eks. en spesiell atmosfære i California, laidback stemning, surfere og skatere preger bybildet i de små kystbyene langs Stillehavskysten i San Diego. Og spesielt langs Long Beach, Venice Beach og Santa Monica Beach i Los Angeles. Hvis du legger turen innom New York når du er på roadtrip i USA, vil du oppdage at metropolen er en helt annerledes enn Los Angeles for eksempel. Sørstatene er også unike på hvert sitt vis, opplev jazzkultur i New Orleans, feststemning i Miami og ekte cowboy-følelse i Texas.

Vi anbefaler at du enten undersøker de forskjellige statene og byene, eller kontakter oss hvis du er i tvil om hvor du får oppfylt det du ønsker på roadtrip i USA.

Ting å overveie før du bestemmer deg for ruten

Det er mange gode grunner til å få styr på noe av det praktiske ved din roadtrip i USA før du reiser. Du kan nemlig spare tusenvis av dollar på å være godt forberedt. Men det betyr ikke at det ikke er rom for å være spontanitet på eventyret ditt. Akkurat den digge friheten som man skal ha når man er på roadtrip i USA!

For det andre kan du spare mye penger ved å bestille leiebil eller campervan i god tid. Mange overser dette og velger kanskje å bestille i siste øyeblikk eller når de har kommet til USA, og det kan fort bli en dyr lærdom. Hvis du vil ha mer penger til alt det andre, ikke vent for lenge. Du kan også spare endel penger ved å undersøke hvor du skal parkere bilen når du overnatter. Noen steder i USA koster det opptil 50-60 dollar per dag å parkere, men gjør du litt research, kan du parkere helt gratis bare noen hundre meter lenger unna.

Og så er det selvfølgelig overnatting. Spesielt hvis du legger ut på roadtrip i USA i høysesongen, kan det være mye penger å spare ved å bestille på forhånd, og ikke når du kommer på dagen. Hvis du vil besøke noen av de mest populære nasjonalparkene, er det også en god idé å være ute i god tid - ganske enkelt fordi de blir fullbooket. Yosemite er et godt eksempel på dette.

Forslag til roadtrips i USA

Hva bør du se og oppleve på en roadtrip i USA? Det finnes mange spennende ruter å velge mellom, og det er kun fantasien som setter grenser. Det er likevel noen høydepunkter som vi kan anbefale at du vurderer. På denne siden kan du finne inspirasjon til din roadtrip i USA. Du vil finne både klassiske ruter som roadtrip langs Highway 1 eller Route 66, og litt mer oppfinnsomme ruter som vi har satt sammen selv. 

 Book gratis reiserådgiving!

alt

Design din egen roadtrip i USA

Design din egen roadtrip i USA med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...