{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Transport på reise

Transport på reise

I luften eller langs landeveien

Et av de store dilemmaene når man reiser jorden rundt er hvor mye man skal fly, og hvor mye man skal reise med lokal transport når man er på reise. Fly er enkelt, komfortabelt og raskt. På en annen side vil landeveien gi deg mange flotte opplevelser med landskapene, naturen og menneskene.

Snakk med oss om transport

Fordeler og ulemper med ulike transportmidler

Buss
Buss er ofte den rimeligste og beste måten å komme seg fra sted til sted på om du ikke skal fly, og dette regnes som backpackeres favoritt. Hvis du reiser med buss rundt omkring i f. eks Sør-Amerika, Asia og Afrika bør du være obs på at noen områder har dårlige veier, og ikke nødvendigvis verdens beste sjåfører.

I Australia, New Zealand, Sør-Afrika, USA, Canada og Mexico kan du kjøpe spesielle busspass. Med et busspass kan du reise over lengre avstander som et hop-on, hop-off konsept, og du betaler for et visst antall kilometer eller dager. Slike busser er ofte en glimrende måte å treffe andre mennesker på, samt at de ofte kjører litt utenfor allfarvei slik at du får sett mer enn man vanligvis ville gjort helt på egenhånd.

Tog vs. fly
Tog er ofte, ved siden av fly, den mest komfortable måten å reise på. Tog kan også være dyrere enn busser og har langt færre avganger. Ikke forvent noe TGV hastighet hele veien- noen tog snegler seg av gårde så snart du kommer utenfor Europa. Dette er likevel noe av sjarmen og det er bare å strekke ut beina og lene seg tilbake. Husk å holde øye med bagasjen din - spesielt på tog. Det kan skje tyverier på natt-tog, og det er vanskelig å holde øynene oppe hele tiden.

Bil
Å leie bil (eller kjøpe bil) blir en litt dyrere form for transport. MEN, denne løsningen gir deg en enorm frihet til selv å bestemme hvor du skal reise og hvor lenge du vil være akkurat der. I land som USA er veiene perfekt tilrettelagt for en herlig roadtrip. I andre land som Australia og New Zealand er det populært å leie campingbil, spesielt med tanke på Australia og landets enorme avstander mellom hvert enkelt sted.

Det er i grunn langt tryggere og enklere å leie enn å kjøpe bil. Når du leier slipper du alt styret med å finne en kjøper igjen når du skal hjem, pluss at du kan plukke opp å levere bilen som det passer deg. I tillegg har du alle nødvendig forsikringer inkludert og assistanse dersom bilen skulle bryte sammen.

Vi har unike leieavtaler for bil, og spesielt i USA og i Canada kan vi tilby de beste avtalene for ungdom og studenter dersom du bestiller før du reiser. Da slipper du å betale alderstillegg for unge sjåfører, samt at du får en gratis tank med bensin.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...