{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Finansiering av reisen din

working-holiday-planner-savings-loans-work-cover

Finansiering av reisen din

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men det er ikke gratis å reise rundt i verden flere måneder i strekk. Så lenge du ikke får hele turen sponset hjemmefra eller av andre, er sparing nøkkelen til alle gode opplevelser knyttet til en reise.

Hvordan få råd til å reise?

De fleste backpackere jobber knallhardt for å spare nok penger til den store reisen. Noen jobber 45-60 timer per uke i 4-6 måneder, mens andre planlegger et par år i forveien og jobber mindre over lengre tid. Uansett hvordan du velger å gjøre det så kan det være greit å kutte ned på ting som shopping, restaurantbesøk og heftig festing. Dette får du uansett tatt igjen når du er ute og reiser.

Det finnes andre muligheter også. En mulighet er å låne penger av slektninger eller i banken, men det kan være greit å tenke seg om to ganger før man eventuelt gjør dette. Vil man virkelig starte en reise ved å skylde masse penger?

En annen løsning er å jobbe seg jorden rundt. Hvis du er god på å beregne inntekter og utgifter når du er ute på reise, kan dette være løsningen for deg. Et populært konsept for backpackere som har mye tid til overs er å melde seg på et Working Holiday-program, vanligvis i Australia, New Zealand eller Canada. Dette gir deg rett til et Working Holiday-visum som gir deg mulighet til å jobbe lovlig inntil seks måneder i løpet av et år. Utenom å tjener penger, så er det en fin mulighet til å utforske lokal kultur og komme i kontakt med andre reisende og lokalbefolkningen.

Sjekk ut Working Holiday

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...