{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Flybilletter

flights-girl-cover-planning-flighttickets-cover

Flybilletter

Du har flere muligheter når du skal velge flybilletter til den store reisen din. Hos oss kan du få ulike typer flybilletter billig!

Snakk med våre reisespesialister

Standardbilletter

Standardbilletter er flybilletter for reisende som trenger en enkel tur/retur billett for eksempel fra Oslo til New York og tilbake. På disse billettene er det ingen aldersbegrensning og man trenger heller ikke IYTC (internasjonalt digitalt ungdomsbevis) eller ISIC(internasjonalt digitalt studentbevis) for å kunne reise. En standardbillett er ikke refunderbar og kan ikke endres etter at den er kjøpt.

KILROY billetter

KILROY billetter er for unge mennesker opp til 26 år og fulltidsstuderende opp til 33 år. For å kunne kjøpe en KILROY billett må du ha et gyldig IYTC digitalt ungdomsbevis eller ISIC digitalt studentbevis. KILROY billetter er fleksible og passer godt for deg som ønsker frihet og fleksibilitet til å kunne endre på billetten underveis på reisen, som for eksempel dato. Noen KILROY billetter tillater også å endre på reiseruten både før og etter avreise fra Norge. KILROY billettene inkluderer ofte gratis stopover muligheter og passer derfor bra til backpacker-reiser, Jorden Rundt-reiser, utenlandsstudier og Working Holiday opphold etc. Vær oppmerksom på at hvis man skal endre på dato eller reiserute så er det avhengig av at det er ledige plasser på flyet. KILROY billettene har ofte omtrent samme pris som standardbillettene, men de kan også være billigere.

Vi anbefaler alltid å kjøpe en KILROY billett hvis du planlegger å være borte i en lengre periode, og/eller skal reise til mange destinasjoner. På denne måten kan du endre på billettene underveis, og du slipper å kjøpe nye og ofte dyre billetter. Skal du på backpacking kan en KILROY billett være ekstra gunstig. Som backpacker er sannsynligheten stor for at du møter andre mennesker du vil fortsette reisen med, eller kommer over steder som er så fantastiske at du har lyst til å bli lengre. Det kan også være fint å ha muligheten til å fly videre (eller hjem) tidligere enn det man i utgangspunktet hadde planlagt.

Andre type billetter

Hvis du planlegger å besøke flere destinasjoner i et spesifikt område, region eller kontinent, kan det være lurt å kjøpe et flypass. Mange selskaper og allianser tilbyr denne type billetter, og med et flyplass trenger du kun å kjøpe produktet en gang. Våre reisespesialister hjelper deg gjerne med å finne ut om et flypass er lønnsomt for deg og den reisen du skal ut på.

Husk å kjøpe avbestillingsforsikring når du kjøper flybillettene dine (må kjøpes samtidig som billettene). Vilkårene på avbestillingsforsikring varierer fra land til land så det er viktig at du undersøker hva som gjelder for deg. Som regel koster avbestillingsforsikring rundt 5-6% av det flybillettene koster, men det varierer avhengig av hva slags type billetter du har kjøpt.

Vi gjør alltid vårt beste for å finne billigst mulige flybilletter til våre kunder. Dersom du ønsker å reise med et spesifikt flyselskap eller har noen andre spesielle ønsker er du velkommen til å ta kontakt med en av våre reisespesialister. Vi hjelper deg gjerne!

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...