{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Reiselengde

city-girl-planning-how-long-cover

Hvor lenge skal jeg reise?

Jorden rundt på 80 dager? Det kan være utfordrende å bestemme seg for passende reiselengde, da det ofte avhenger av faktorer som tiden du har til rådighet, budsjettet ditt og hva du ønsker å se og oppleve. 

Snakk med våre reisespesialister

Hvor langt rekker budsjettet?

På slutten av 1900-tallet var det mest utfordrende veddemålet å reise jorden rundt på 80 dager. I dag kan du reise Jorden Rundt uten en gang å gå av flyet. Men 80 dager høres fortsatt fornuftig ut hvis du vil ha en tilfredsstillende og opplevelsesrik reise rundt jorden. Man kan naturligvis gjøre det raskere enn dette, men det vil gå utover innholdet i reisen din. De fleste setter av mellom 3 måneder og 1 år for en reise rundt jorden. Det kommer selvfølgelig an på hvor mye tid du bruker på å reise på landeveien, om du jobber deg fra sted til sted etc.

2 måneder er et minimum! Generelt vil man si at det tar ca. 2 måneder å få et ordentlig inntrykk av et kontinent fra innsiden. Reiser du for eksempel gjennom Asia, fra Hong Kong i nord, gjennom Vietnam, Kambodsja, Thailand, Malaysia og Indonesia hele veien til Bali i sør, bør du sette av et par måneder. Du klarer det nok raskere også, men da ender du opp med å suse av gårde fra sted til sted, kanskje for raskt til at du klarer å få noe ordentlig inntrykk fra hvert sted. På 2 måneder er det også mulig å reise Australia på kryss og tvers, Route 66 fra øst til vest i USA eller en motorsykkeltur fra Argentina i sør til Ecuador i nord. Hvis det er et spesielt område eller land du ønsker å se, så klarer du det selvsagt på under 2 måneder også.

Det er en god idé å fly så mye som mulig om du skal ut på en lengre reise og har et relativt stramt tidsbudsjett, ellers kan du bruke mer tid på transport enn ønsket. Hvis du har god tid kan du vurdere å reise mest mulig over landeveien (og ikke bare sitte i et fly). På den måten kommer du nærmere folkene og kulturen i det landet du besøker.

Hvor lenge du kan reise er også avhengig av hvilket budsjett du har.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...