{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kommunikasjon

kommunikasjon på reise

Kommunikasjon på reise

Internett og smarttelefoner har gjort verden til et mye mindre sted. Nesten overalt hvor du reiser vil du finne nettilgang eller ha muligheten til å ringe hjem.

Våre kommunikasjonstips

En hardcore backpacker ønsker kanskje å legge igjen telefon og andre kommunikasjonsmidler hjemme, for å virkelig kjenne på følelsen av å være ute i verden på egenhånd. Et postkort i ny og ne gjør susen. Fordelene med en slik "null kontakt"-strategi er at du slipper stresset med å svare alle som undrer hvordan det går der ute i den store verden. På den andre siden gjør en smarttelefon det ufattelig enkelt og holde kontakten med familie og venner hjemme, uten at det trenger å koste deg noen ting. WiFi finner du nemlig på de aller fleste hosteller og hoteller på alle kontinenter. En smarttelefon er også kjekk å ha, da du kan laste ned mange nyttige apper som kan hjelpe deg med alt mulig.

Telefon

Hvis du ønsker å ringe hjem kan dette fort bli dyrt, litt avhengig av hvor du er i verden. Du bør undersøke prisene for internasjonale samtaler der du er hvis du har med deg en mobiltelefon. Det billigste alternativet er definitivt dersom du reiser med en smarttelefon, eller finner deg en internettkafé med Skype eller WhatsApp. Obs! Bruk kun smarttelefonen din når du er tilknyttet WiFi. Roaming utgiftene i utlandet vil ellers koste deg en formue.

PC

En laptop kan ofte være greit å ha med seg på reise slik at du enkelt kan koble deg til trådløse nettverk og komme i kontakt med folk hjemme. Det er dog et lite obs her også. En laptop kan fort bli litt mye å drasse på, og den kan også lett bli stjålet. Det er opp til den enkelte om de føler en laptop er nødvendig eller ikke, men kjekt er det i hvertfall! Bilder du tar underveis bør du sikkerhetskopiere til skyen, på en USB-minnebrikke eller en annen form for lagringsenhet.

Blogg

Opplevelsene, de nye stedene, menneskene og nye venner, moroa, eventyret, aktivitetene, naturen - kanskje skal du til og med reise for å "finne deg selv". Uansett hvor du skal, så er det helt sikkert at det blir et stort eventyr som mange hjemme ønsker å dele med deg. En enkel måte å bevare alle minnene på og samtidig oppdatere alle nysgjerrige på er å blogge! Da får du også selv et minne for livet, som du kan gå tilbake til å lese på for å mimre om den fantastiske reisen du hadde.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...