{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mat og drikke

Nettside Reiseguide Mat På Reisen

Mat og drikke i utlandet

Å spise seg Jorden Rundt kan være litt av et eventyr. Du vil garantert bli overasket over alle de spennende smakene som finnes der ute i verden!

Våre tips til mat og drikke på reisen

I de aller fleste regioner vil du ikke ha noe problem med å finne et stort utvalg av både lokale og internasjonale retter. Du kan også spørre andre backpackere, de lokale eller sjekke din guidebok etter de beste og rimeligste spisestedene. Hvis du liker eller vil prøve lokale retter, spis der de lokale spiser.

Når man reiser på et budsjett vil du sannsynligvis prøve å unngå de dyreste spisestedene, men en gang i blant bør du unne deg selv et festmåltid. Når du hele tiden spiser billig kan det også fort stokke seg for magen din - noe som er en del av det å reise. De aller fleste vil oppleve en eller annen form for mageproblemer. Ta derfor forhåndsregler og sørg for å få i deg nok vann og vitaminer.

I mange områder vil du ofte møte uforståelige menyer på spisesteder - kanskje finnes det ikke engang en meny, og du må peke, smile og håpe på det beste. Selv om dette kan være vel så spennende er ofte greit å lære seg navnet på noen av de lokale rettene så du vet hva som ligger på tallerkenen din.

Selv i utviklede deler av verden er det ikke alltid så bra å drikke vann fra springen. For å unngå risiko anbefaler vi at du alltid drikker vann som er kokt, eller at du kjøper vann på flaske. Om dette ikke er tilgjengelig så sørg for å benytte en form for tabletter eller sugerør som renser eller filtrerer vannet. Det samme gjelder vann fra elver, sjøer eller andre vannkilder. Dette får du blant annet kjøpt hos Chillout Travel Centre.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...