{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Når skal jeg reise?

swing-bali-guy-planning-when-cover

Når skal jeg reise?

Når er det best å reise til Asia? Og hva med USA? Regn i øst - sol i vest? Det er ikke alltid like enkelt å vite hvilket tidspunkt det er best å reise til den destinasjonen man har sett seg ut. Og noen ganger er ikke destinasjonen så viktig, men nettopp det at du er garantert sol og varmt vær! For å finne ut når det er best å reise hvor, sjekk ut vår reisekalender eller snakk med en av våre reisespesialister.

La oss ta en prat?

Når er det best å dra?

Klimasonene er også grunnen til at det alltid er mulig å finne det været du er på utkikk etter et eller annet sted i verden. Uansett om du er avhengig av sol og strand, er en skiboms på jakt etter snø eller en surfer på jakt etter den perfekte bølgen, er det helt nødvendig å planlegge reisen ut i fra de forskjellige sesongene. Da kan du reise til de stedene du vil og gjøre de tingene du vil, uten å risikere vær som ikke tillater de aktivitetene du ønsker.

På den nordlige halvkulen er sommermånedene fra mai til oktober, mens på den sørlige halvkulen faller somrene motsatt - fra november til april. I tropiske områder på begge sider av ekvator må man ta hensyn til regnsesonger som kan skylle vekk hele ferien din om du ikke planlegger ut i fra dette. Som følge av de stadige klimaforandringene er det vanskeligere å kunne forberede seg mot naturen helt optimalt på lengre reiser, men det hjelper så klart å planlegge så godt som mulig.

India og Sørøst-Asia har som regel ekstremt varme og regnfulle somre, men er flotte steder å besøke i våre vintermåneder. I de sørligste områdene av verden, som New Zealand og Argentina, kan været bli svært kaldt gjennom våre sommermåneder. Andre destinasjoner som Australia og flere øyer i Stillehavet er generelt heldige med godt vær året rundt. Våre reisespesialister kan fortelle deg om hvilke områder som er best å besøke til hvilke tider med tanke på klimaet.

Reis om vinteren - kom hjem til sommeren. Er du lei av lange, kalde vintre, kan det være lurt å starte Jorden Rundt-reisen din på høstparten og være borte gjennom vintersesongen. Da kan du sende julekort fra varme strender, mens alle vennene dine fryser og hutrer her hjemme.

En tommelfingerregel er å starte planleggingen av reisen din opptil 6-10 måneder i forveien, selv om kortere tid enn dette også lar seg gjøre. Når du planlegger reisen din lang tid i forveien har du rett og slett lenger tid til å spare opp penger og tenke over alt det praktiske forbundet med reisen. Det er også enklere for deg å få tak i de rimeligste flybillettene og dermed få reist til de stedene du aller helst vil innom.

Hvis du vil ha konkrete tips om hvor du bør reise i de forskjellige månedene av året kan du se vår reisekalender her.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...