{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Opplevelser på reisen

usa-san-francisco-golden-gate-bridge-two-friends

Opplevelser på reisen

Som førstegangsreisende er du kanskje litt smånervøs for å farte rundt på egenhånd i ukjente land. For å unngå dette, og for å få en bra start på turen og litt ekstra erfaring, anbefaler vi å bli med på en av våre opplevelsesreiser.

Snakk med oss

Hva vil du oppleve?

Opplevelsesreiser er forhåndsbestilte turer med engelskspråklige guider der alt det praktiske er lagt opp på forhånd (aktiviteter, lokal transport, overnatting og måltider). En opplevelsesreise kan for eksempel være en 14 dagers rundreise i Vietnam, 8 dagers dykkekurs i Thailand, 3-4 ukers rundreise gjennom USA, 2 ukers safari i Afrika eller 4 dagers trekking på Inkastien i Peru. Mulighetene er uendelige.

Snarvei til de beste opplevelsene
Opplevelsesreiser garanterer deg spenning og er en fin introduksjon til de forskjellige landene, samtidig som de også forbereder deg på hvordan det vil være å reise videre på egenhånd. Mange backpackere er så glade i dette konseptet at de bestiller seg nye turer, rett og slett fordi opplevelsene du får på en slik tur er unike, du får mange nye venner og du reiser til steder du kanskje aldri ville funnet på egenhånd.

KILROY samarbeider med ledende turoperatører på alle verdens kontinenter og tilbyr over 4000 forskjellige opplevelsesreiser. Dette kan våre reisespesialister selvfølgelig fortelle deg masse mer om. Og husk, det er rimeligere å bestille slike turer før du reiser enn underveis.

Hvis du ønsker å oppleve verden på egenhånd, er det viktig med god planlegging slik at du vet hva du vil se og hvilke aktiviteter som er relevante for deg. De fleste backpackere benytter sjansen til å gjøre vågale ting underveis på reisen, fordi det kan være første og eneste gang man har mulighet til å legge ut på en slik reise. Det er på tide å virkeliggjøre drømmen du har om å f.eks. hoppe i strikk eller fallskjerm.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...