{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Reiseforsikring

worldmap-planning-preparing-your-trip-cover

Reiseforsikring

La det være helt klart: du bør virkelig ALDRI dra på tur uten å ha reiseforsikringen i orden. Lar du være å kjøpe reiseforsikring står du selv med det økonomiske ansvaret dersom noe skulle gå galt, og det kan komme til å koste deg dyrt.

Uansett om du skal på din første, største, lengste eller mest spennende reise i livet gir det ekstra trygghet og frihet å ha med seg reiseforsikring i bagasjen. KILROY samarbeider med våre venner i Gouda for å tilby deg en av de aller beste reiseforsikringene som finnes. Reiseforsikring er kanskje ikke så sexy, men det er den ene tingen du absolutt ikke vil reise uten – i tillegg til passet selvfølgelig!

Spør oss om reiseforsikring

Her er noen av godbitene man får med reiseforsikring fra Gouda:

  • Risikoaktiviteter og ekstremsport inkludert
  • Karantenedekning i enkeltreiseforsikringen
  • Eyr Online lege inkludert
  • Kompensasjon for tapte feriedager ved sykdom/sengeleie
  • Ingen egenandel ved skade
  • Ubegrenset dekning ved akutt og uventet sykdom/ulykke
  • Ubegrenset hjemtransport ved alvorlig sykdom/ulykke

Hvorfor velge reiseforsikring hos KILROY & Gouda?

Som sagt så har vi slått oss sammen med Gouda som tilbyr god dekning, spesielt for deg som er ung, nysgjerrig og eventyrlysten. Gouda har ikke bare god dekning på punktene ovenfor men de har også «klassens beste» dekning for COVID19 (dessverre trengs den fortsatt...). God dekning for dine mange utenlandsopplevelser uansett hva du planlegger å gjøre – ekstremsport, jobbe mens du reiser, langtidsreiser, frivillig arbeid osv. Denne typen dekning er ikke vanlig for alle reiseforsikringer!  Uansett om du velger Gouda Reiseforsikring eller ikke, så er det veldig viktig at du ser over planene dine og sjekker de opp mot din nåværende forsikring for å sikre at du er dekket på riktig måte.

Ønsker du å reise bekymringsløs rundt i verden? Ja, da er det viktig å kjøpe deg en god reiseforsikring. Om noe skulle gå galt underveis så vil du få en veldig mye bedre opplevelse.  Gouda er spesialisert på reiseforsikring og vet hva de skal gjøre når en hendelse inntreffer – enten det er i Los Angeles, outbacken i Australia eller i jungelen på Borneo.

Snakk med en Norsk lege gjennom appen
Tid er avgjørende når du er ute og reiser og vi vet at du ikke har lyst til å sitte i lange telefonkøer eller sitte hos en lokal lege et sted midt i ingenmannsland når alt du vil gjøre er å fortsette reisen din så fort som mulig – med Gouda reiseforsikring trenger du ikke det! Gouda tilbyr 24-7-365 lokal språkhjelp hvis du trenger dette og hjelper deg gjennom det du måtte trenge. Det er enkelt, lett og veldig praktisk.

Trenger jeg i det hele tatt en reiseforsikring?
Det korte svaret er ja! Slik verden er i dag, kan vi garantere deg at du ikke ønsker å reise uten en reiseforsikring. Ting er, som du sikkert vet, ekstremt uforutsigbare. Det kan selvfølgelig være uforutsigbart generelt, men spesielt i disse «corona-dager». Med en god reiseforsikring kan du ta det med ro og slippe å stresse hvis du skulle være uheldig mens du reiser!

Du tenker kanskje "dette skjer ikke med meg" og forhåpentligvis gjør det ikke det! Men en reiseforsikring er i det store bildet en liten pris å betale og definitivt verdt det hvis du skulle være uheldig en dag. Trust us!

Hvor kan jeg bestille reiseforsikringen og hvor mye koster den?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den riktige reiseforsikringen som passer for deg og din reise. Prisen vil variere avhengig av hvor du skal reise og hvor lenge du skal være borte.

Spør oss om reiseforsikring

Her er de ulike reiseforsikringene Gouda tilbyr

Enkeltreiseforsikring - for deg under 35 år
Med ungdoms reiseforsikring for deg under 35 år betaler du kun for de dagene du er på reise. Ønsker du å være på reise lengre enn planlagt er det enkelt å utvide reisedagene. Bare ring oss før reiseforsikringen har gått ut

Helårsreiseforsikring
Helårs reiseforsikring er for deg som reiser flere ganger i året og gjelder for reiser inntil 45 dager. Ønsker du å være lenger på reise er det enkelt å utvide reisedagene med super-forsikringen, da gjelder forsikringen på alle reiser inntil 70 dagers varighet. Velger du super, dekker den også blant annet uhell og egenandel på leiebil. Bare ring oss før reiseforsikringen har gått ut.

Student i utlandet
Med reiseforsikringen "Student" kan du være trygg på at du er forsikret både på reisen og under oppholdet ditt. Inneholder reiseforsikring, innboforsikring og ulykkesforsikring under oppholdet ditt - uansett om du studerer i Norden, Europa eller andre deler av verden. Forsikringen kan tegnes for 6 eller 12 måneder.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...