{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Reisebudsjett

bali-ricefields-guy-planning-worldtrip-costs-cover

Sett opp et reisebudsjett

Et av de oftest stilte spørsmålene når man planlegger en backpackerreise er: hvor stort reisebudsjett bør jeg ha? Det finnes dessverre ikke en generell huskeregel for å beregne budsjettet, for det kommer helt an på din personlige situasjon, behov, reisetid, preferanser for komfort osv.

Hvor mye penger vil det gå med?

Alle ønsker å få mest mulig ut av reisen sin. Forskjellen er at noen har et høyere reisebudsjett og er opptatt av å unne seg litt luksus på reisen, mens andre har et strammere budsjett og er opptatt av å gjøre reisen så billig som mulig. Det finnes derfor ingen fasit på hvor stort budsjett du bør beregne.

Husk uansett, du klarer nok ikke å sette opp et nøyaktig budsjett over alle kostnader du kommer å møte på helt til den dagen du er hjemme igjen. Så sørg alltid for at noen hjemme er klar over din økonomiske situasjon. Ingen ønsker å forkorte reisen fordi pengene tar slutt.

Tips
På tross av de individuelle forskjellene vi allerede har nevnt, har vi noen generelle tips for planleggingen av ditt reisebudsjett:

 • Skriv ned alle kostnader du vet om på forhånd. Dette vil gi deg et godt bilde av det samlede budsjettet.
 • Skap balanse mellom de kostnadene og utgiftene du kommer til å ha før avreise og de som kommer under selve turen. Forhåndsbestill for eksempel en velkomstpakke for hver nye destinasjon du ankommer før avreise.
 • Ta med et kredittkort. Dette vil spare deg for mye elendighet og gir deg en sikkerhet hvis noe skulle skje.
 • Sørg for at noen hjemme har mulighet til å hjelpe deg dersom noe skulle gå galt.
 • Sett av 10 % reservekapital som en sikkerhet for uforutsette utgifter.
 • Husk at det er billigere å reise sammen med noen!
 • Ha alltid med litt kontanter i lomma. Det kan være nyttig når du f.eks. skal ta taxi hjem midt på natta. Ofte betaler man småutgifter kontant, og da er det greit å slippe og lete etter en minibank.
 • Et budsjett er personlig og det er derfor vanskelig å gi presise råd. Som nevnt, kan du vanligvis dele et budsjett opp i to deler: Før avreise og på reisen.
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...