{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Shopping

shopping i utlandet

Shopping i utlandet

Når du reiser rundt i verden vil du raskt oppdage at det aller meste er mye billigere enn her hjemme. Det kan være fort gjort å kjøpe med seg en helg haug av suvernirer tidlig på reisen, og det er ofte dyrt å sende ting hjem. 

Våre tips til shopping i utlandet

Du ønsker neppe å drasse rundt på den gigantiske masken du kjøpte i Mexico de 5 kommende månedene! Derfor er vårt tips; tenk deg gjerne om før du går til innkjøp av div. rariteter. Det kan være fornuftig å vente til noen av dine siste dager på reisen før du begynner å shoppe suvenirer.

En av de mest spennende aktivitetene du kan gjøre på reise er å besøke mange av de fascinerende markedene rundt om i verden. Her er det lett å bli lurt. Alt er stort sett langt billigere enn i utgangspunktet og pruting er ofte ikke bare godtatt, men forventet. Husk også at et par kroner i pris kan utgjøre en enorm forskjell for selger, uten å påvirke ditt budsjett på noen som helst måte. Derfor, prut med et smil om munnen, og godta gjerne en litt høyere pris, selv om du helt sikkert kunne prutet ned enda noen kroner.

Vær også klar over at det er mange falske produkter i omløp. Spesielt i land som Kina, Thailand, India, Vietnam og andre asiatiske land. Det er fristende å kjøpe noe som gjerne koster 10-20 ganger mindre enn originalen, men det er ikke sikkert produktet overlever til du kommer hjem en gang. Du kan også komme til å få problemer med de lokale myndighetene når du krysser landegrenser, dersom de oppdager en rekke falske produkter i bagasjen din. Husk også at å medbringe eller å sende falske produkter er straffbart.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...