{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Visum

visum på reise

Visum

Avhengig av hvilket land du skal reise til, kan det hende du blir nødt til å skaffe deg et visum. Dette søker du om gjennom det aktuelle landets nærmeste ambassade, og husk at det er ditt ansvar å sørge for at du har nødvendige visum på plass før avreise.

Verdt å vite om visum

En rekke faktorer spiller inn på hvilke visum du må ha for reisen, blant annet reisens lengde, hvor du kommer fra og formålet med reisen. Varigheten på visumet varierer også, avhengig av hvilke regler og innreisebestemmelser som gjelder for det aktuelle landet.

Hvor lang tid før avreise bør jeg søke om visum?

Behandlingstiden for en visumsøknad kan variere mellom alt fra et par dager til flere uker. Å skaffe seg et visum er nemlig ikke alltid like enkelt. Noen land tillater for eksempel ikke at du søker om visum tidligere enn 6 måneder før innreise. Hva gjør du da om du skal være bortreist i over et år, og landet du trenger visum til er det siste landet du skal besøke? Nettopp derfor kan det være lurt å ta kontakt med oss i KILROY! Vi har god kjennskap til de ulike visumbestemmelsene og kan hjelpe deg med å sette opp en reiserute som ikke bare tar hensyn til visumregler, men også til andre viktige faktorer som klimasoner og sesongsvingninger.

Hvordan søker jeg om visum?

Har du allerede satt opp en ferdig reiserute, men lurer på hvordan du skal gå fram for å søke om visum? Visumservice AS er vår samarbeidspartner på visum og visuminformasjon, og på deres hjemmeside kan du få en oversikt over hvilke innreisebestemmelser som gjelder dit du skal reise. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av deres tjenester (mot en ekstra kostnad) eller om du vil ordne det selv. Et visum koster vanligvis mellom 250 og 500 NOK.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...