{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 av våre mest populære opplevelsesreiser akkurat nå!

Theme Traveling Alone Hammock Guy Beach Relax Evening

Dette er drømmereisene ALLE vil dra på akkurat nå

Trenger du litt inspirasjon til å booke din neste reise? Du er ikke alene om å ville utforske Indias gater, dra på safari i Afrika eller på rundreise i Karibia. Sjekk ut oversikten over våre mest populære opplevelsesreiser! Kanskje finner du starten på ditt neste eventyr?

Dunes, Deltas and Falls (Northbound)
Varighet: 21 dager Pris: Fra 18.015 NOK Reiserute: Sør-Afrika - Namibia - Botswana - Zimbabwe
Les mer og bestill

10. Dunes, Deltas and Falls

Har du lyst til å oppleve en eksplosjon av rike farger, kultur og et eventyrlig landskap? Da er denne ekspedisjonen gjennom sørvestlige Afrika noe for deg! Dra på safari, oppdag verdens høyeste sanddyner, sjekk ut den majestetiske fossen Victoria Falls, og utforsk det rike dyrelivet i deltaene. Benytt deg også av en av våre trucks! Dette er en morsom og rimelig måte å se hva Afrika har å by på. Camping i villmarken vil bringe deg nærmere den yrende naturen mens du sovner til lyden av fuglekvitter og våkner til tørste elefanter langs elvebredden neste dag. En drøm!

Er du klar for en vill opplevelse? 

Vi hjelper deg på veien!

Opplev Namibia med KILROY
Cuban Rhythms
Varighet: 8 dager Pris: Fra 5.910 NOK Reiserute: Havana - Vinales - Playa Larga - Trinidad - Havana
Les mer og bestill her

9. Cuban Rhythms

Frister det med en rundreise på den karibiske øya Cuba? Sleng deg på et 8 dagers eventyr med andre backpackere og opplev det beste Cuba har å by på uten å måtte tenke på å planlegge noe som helst! Dette er en organisert opplevelsesreise med mange avganger i løpet av året, så du finner garantert en tid som passer for deg! Opplev Cuba på en reise sammen med en gruppe andre backpackere og en guide, en gjeng som garantert vil bli en stor del av eventyret ditt og som du sent vil glemme.

Klar for å bestille en tur til Cuba? 

Vi hjelper deg på veien!

Reis til Cuba med KILROY!
Golden Triangle
Varighet: 8 dager Pris: Fra 5.323 NOK Reiserute: Delhi - Agra - Dhula Village - Jaipur - Delhi
Les mer og bestill her

8. Golden Triangle

Denne nette, lille reisen gjennom India vil introdusere deg for tre veldig forskjellige byer i Nord-India, samt det landlige livet i Rajasthan. Fra hektiske Delhi med sine bugnende markeder og flotte severdigheter, videre til Agra og det fortryllende vakre Taj Mahal, en av verdens syv under. Oppdag hvorfor Jaipur kalles Den Rosa Byen og få en smak av landsbylivet i Dhula Village. Fotografer og kulturelskere vil ikke bli skuffet over dette indiske eventyret!

Er denne reisen midt i blinken for deg? 

Vi hjelper deg på veien!

Oppdag India med KILROY!
Delhi to Kathmandu on a shoestring
Varighet: 15 dager Pris: Fra 7.084 NOK Reiserute: Delhi - Pushkar - Jaipur - Agra - Varanasi - Lumbini - Pokhara - Kathmandu
Les mer og bestill her

7. Delhi to Kathmandu on a shoestring

Denne 15-dager lange fartsfylte turen gjennom India og Nepal vil få deg til å føle at du virkelig lever! Sammen med andre unge reisende, vil du seile ned elva Ganges, du vil ha muligheten til å dra på en jeep-safari i Chitwan Nasjonalpark, for deretter å senke skuldrene i vakre Himalaya. Denne turen tar for seg klassikere som Taj Mahal og backpacker-favoritter som fargerike Pushkar. Planleggingen trenger du ikke å tenke på, men vi lar deg likevel få fritt spillerom til å velge hva du selv vil gjøre. Ikke bare besøk Sør-Asia...Lev det!

Klar for et episk eventyr i India og Nepal? 

Vi hjelper deg på veien!

Oppdag India med KILROY!
Cambodia: Ancient Ruins & Boatrides
Varighet: 10 dager Pris: Fra 5.184 NOK Reiserute: Bankok - Siem Reap - Phnom Penh - Koh Rong - Chambok - Hi Chi Minh City
Les mer og bestill her

6. Cambodia: Ancient Ruins & Boatrides

Har du lyst på en magisk rundreise i et av Asias mest undervurderte land? Da kan du se frem til 10 spennende dager med vakre tempelruiner, tropiske strender, fantastisk mat og flere høydepunkter på reise sammen med en gruppe andre backpackere. Legg ut på en rundreise i Kambodsja! Dette er en organisert opplevelsesreise med mange avganger i løpet av året, så du finner garantert en tid som passer for deg! Overnatting og transport er dekket, og hele reisen er tilrettelagt slik at du bare kan nyte hvert eneste inntrykk. Du reiser sammen med en gruppe andre backpackere og en guide, en gjeng som garantert vil bli en stor del av eventyret ditt og som du sent vil glemme.

Er Kambodsja det neste landet på din bucketliste? 

Vi hjelper deg på veien!

Oppdag Kambodsja med KILROY!
Cambodia & Vietnam: Bonfires and Banh mi
Varighet: 20 dager Pris: Fra 11.154 NOK Reiserute: Bankok - Siem Reap - Phnom Penh - Koh Rong - Chambok - Ho Chi Minh - Nha Trang - Da Nang - Hoi An - Huè - Hanoi - Ha Long - Hanoi
Les mer og bestill her

5. Cambodia & Vietnam: Bonfires and Banh mi

Opplev Asia på sitt beste! Start i Bankok, byen som aldri sover, og avslutt i Hanois travle gater. Denne elektriske reisen gjennom Kambodsja og Vietnam vil definitivt sette spor. Senk skuldrene på de kritthvite sandstrendene, lær lokal historie i Angkor Wat og ta inn inntrykk mens du vandrer langs Ho Chi Minhs spennende gater. Overnatting og transport fikser vi, slik at du står klar til å oppdage og utforske.

Er dette drømmereisen? 

Vi hjelper deg på veien!

Opplev Vietnam med KILROY!
Vietnam on a shoestring
Varighet: 12 dager Pris: Fra 5.742 NOK Reiserute: Hi Chi Minh - NHA Trang - Da Nang - Hoi An - Huè - Hanoi - Ha Long - Hanoi
Les mer og bestill her

4. Vietnam on a shoestring

Fra byen som yrer av liv, Ho Chi Minh, til den sjarmerende forstaden Hoi An. Fra hovedstaden Hue, til den levende byen Hanoi, og den vakre naturen i Halong Bay. Denne opplevelsesturen har noe for alle! Reis oppover kysten i denne action-fylte introduksjonen til Vietnams høydepunkter og natteliv med andre reisende på din egen alder, slik at du er garantert masse nye bekjentskaper. Våre reisespesialister tar deg med på en rekke spennende opplevelser, men gir deg også fritt spillerom til å gjøre og oppleve det DU vil!

Vietnam kaller!

Vi hjelper deg på veien

Reis til Vietnam med KILROY!
Uncover India - Delhi to Goa
Varighet: 15 dager Pris: Fra 7.452 NOK Reiserute: Delhi - Agra - Jaipur - Tordi Sagar - Pushkar - Udaipur - Mumbai - Goa
Les mer og bestill her

3. Uncover India - Delhi to Goa

For reisende som er på et budsjett og ser etter en opplevelse som kan vise alt India har å by på, er denne turen midt i blinken. Ikke bare besøker du en rik, annerledes kultur og får se naturens vidundre, du går heller ikke glipp av de mest kjente byene og severdighetene. Fra det mektige Taj Mahal og den glitrende sjøkysten i Goa, til Rajasthans fargerike fort og templer. Ta inn kulturen og ånden i dette fantastiske landet. Våre reiseledere tar seg av all den slitsomme planleggingen, men lar deg også få frie tøyler til å skreddersy din egen reise, slik at du kan møte India slik DU vil!

Klar for å utforske India? 

Vi hjelper deg på veien!

Reis til India med KILROY!
The Inca Trail
Varighet: 7 dager Pris: Fra 7.940 NOK Reiserute: Cusco - Ollantaytambo - Inca Trail - Machu Picchu - Cusco
Les mer og bestill her

2. Inkastien til Machu Picchu

Okei, vi innrømmer det. Ingen andre på markedet tilbyr inkaturer slik som vi tilbyr inkaturer. Vi kombinerer de kulturelle høydepunktene i Sacred Valley sammen med den utfordrende og spennende inkastien, som er kjent verden over. Den fire dager lange turen tar deg gjennom en fantastisk kombinasjon av ruiner og fjellandskap, surret i en skog av skyer. Når du endelig kaster ditt første blikk på Machu Picchu ved soloppgang, vet du at det hele var verdt det. Det beste er at vi administrerer våre egne stier, slik at vi kan sørge for at du får beste mulig kvalitet på mat og utstyr og at du kan slappe av og nyte ferien din.

Frister det å ta fatt på Inkastien?

Vi hjelper deg på veien!

Oppdag Sør-Amerika med KILROY
G Roundtrip Indochina Discovery 2020 Map
Indochina Discovery
Varighet: 30 dager Pris: Fra 21.099 NOK Reiserute: Thailand - Kambodsja - Vietnam - Laos - Thailand
Les mer og bestill her

1. Indochina Discovery

Opplev det beste av Indokina med andre backpackere på en uforglemmelig 30-dagers reise gjennom Kambodsja, Vietnam, Laos og Thailand. Dette er en organisert reise med mange avganger i løpet av året, så du finner garantert en tid som passer for deg! Opplev hjertet av Indokina på denne reisen gjennom fire veldig forskjellige land. Lær om historie, både gammel og moderne, og se det utrolige, praktfulle Angkor Wat. Ta deg gjennom hektiske bybaner og pulserende natteliv. Overnatting og transport er dekket, så du kan velge akkurat de aktiviteter som interesserer deg. Og med andre reisende på din egen alder kan du være trygg på å få oppleve eventyr som lever opp til forventningene!

Ser Indochina Discovery ut som noe for deg? 

Vi hjelper deg på veien!

Opplev Indokina med KILROY!

Har du funnet en reise som frister?

Uansett om du er gira på en av disse magiske opplevelsesreisene eller ønsker å planlegge din helt egen reise fra 'scratch' hjelper vi deg med alt fra planlegging av reiserute til bestilling av flybilletter, overnatting, transport og opplevelser. Prat med en reisespesialist for å komme i gang!

Kontakt oss

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...