{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 fete opplevelsesreiser

thailand-palmtrees-couple

10 fete opplevelsesreiser med KILROY

Dra på eventyr med andre backpackere neste år, og fyll ryggsekken med fantastiske opplevelser i utlandet! Denne uken har vi nemlig salg på noen skikkelig fete opplevelsesreiser der du opplever ett eller flere land over 7-21 dager med en gruppe reiseglade mennesker. 

En opplevelsesreise er en organisert gruppereise der du er med på en tur som kan strekker seg over flere uker og mange spennende destinasjoner. Du reiser sammen med en liten gruppe reiseglade mennesker, og dere kommer garantert til å dele mange kule opplevelser og minner underveis. Det er også med en Chief Experience Officer (CEO), en guide som vil sørge for at dere får mest mulig ut av reisen og mange uforglemmelige opplevelser. 

En opplevelsesreise er perfekt for deg som vil oppleve mye på kort tid og se de aller beste høydepunktene fra ett eller flere land. Det er mange fordeler med å bli med på en opplevelsesreise; Du oppdager steder som vil være vanskelig å komme til på egenhånd, du er i trygge hender med en CEO i reisefølget, du blir kjent med andre backpackere og du får minner for livet.

Sjekk ut disse 10 fantastiske opplevelsesreisene og kontakt oss for å bestille ditt neste eventyr!

Opplevelsesreise: End of the earth
Varighet: 14 dager Reiserute: Buenos Aires - El Chalten - El Calafate - Puerto Natales - Torres del Paine - Puerto Natales - Ushuaia - Buenos Aires
Les mer om denne turen

1: Rundreise i Argentina

Denne opplevelsesreisen er perfekt for naturelskere som vil oppleve noen av verdens mest uberørte områder på et to ukers eventyr gjennom Argentina. Utforsk utrolige Torres del Paine, se Perito Moreno-breen og gå på vandring i Glacier National Park. Gjør deg klar for å bli slått i bakken av den vakre naturen som finnes her. 

Opplevelsesreise: Dunes, deltas and falls (Southbound)
Varighet: 21 dager Reiserute: Victoria Falls - Kasane - Gweta - Maun - Okavango Delta - Ghanzi - Windhoek - Etosha National Park - Damaraland - Spitzkoppe - Swakopmund - Namib Desert - Fish River Canyon - Orange River - Cederberg - Cape Town
Les mer om denne turen

2: Eventyrlige Afrika

Utforsk ville dyr på nært hold, sett fotspor på verdens høyeste sanddyner, se mektige Victoria Falls og bo midt ute i det fuktige deltaet med elefanter og flodhester som nærmeste nabo! Dette er turen for den eventyrlystne backpacker som søker en uforglemmelig opplevelse blant Afrikas største undere.

Opplevelsesreise: Mt. Kilimanjaro trek - Machame route
Varighet: 8 dager Reiserute: Moshi - Machame camp - Shira 2 camp - Barranco camp - Barafu camp - Mweka camp - Moshi
Les mer om denne turen

3: En uforglemmelig fottur

Dette er ingen vanlig søndagstur, men kanskje den vakreste ruten opp til Mt. Kilimanjaro. Ruten er en ekte utfordring, men med en fantastisk gevinst på toppen! Lokale guider sørger for at du kommer deg trygt opp (og ned igjen), og på veien krysser du vakre skoger, ørkenaktig alpe-landskap og islagte platåer med fantastisk utsikt. Tar du utfordringen? 

Opplevelsesreise: Sailing Cuba
Varighet: 8 dager Reiserute: Havana - Cienfuegos - Canarreos Archipelago - Cienfuegos - Havana
Les mer om denne turen

4: Karibisk øyhopping

Hvem har sagt at luksus i Karibien kun er forbeholdt pensjonister og millionærer? Utforsk Cuba på denne 8 dagers rundreisen i Canarreos skjærgård ombord på en katamaran. Snorkle i det krystallklare vannet på jakt etter fargerik fisk, slapp av på stranden eller ta deg en kald drink på dekk. Altså, kan det bli bedre? 

Opplevelsesreise: Uncover India - Delhi to Goa
Varighet: 15 dager Reiserute: Delhi - Agra - Jaipur - Tordi Sagar - Pushkar - Udaipur - Mumbai - Goa
Les mer om denne turen

5: India i et nøtteskall

Denne rundreisen fra Delhi til Goa gir deg alt du drømmer om og mere til av Indias kultur, underverker, templer, mennesker, severdigheter og andre høydepunkter. Fra den skinnende marmoren på Taj Mahal, via Rajasthans fargerike fort og templer, til Goas glitrende kyst. Dette er en fantastisk rundreise som både du og lommeboken din vil bli fornøyd med!

Opplevelsesreise på Galapagos - South Island Aboard the Xavier III
Varighet: 7 dager Reiserute: Quito - Puerto Ayora - Rabida Island - Bachas Beach - Floreana Island - Punta Suarez - Bahia Gardner - Puerto Baquerizo Moreno - Quito
Les mer om denne turen

6: Øyhopping på Galapagos

Mange backpackere har fulgt i Darwins fotspor og latt seg fortrylle av de fantastiske Galapagosøyene, og det med god grunn! Det utrolige, rike og unike dyrelivet som finnes her er noe mange drømmer om å få oppleve – Grip muligheten for et uforglemmelig eventyr! 

Opplevelsesreise: Brisbane to Cairns Experience
Varighet: 10 dager Reiserute: Brisbane - Fraser Island - Noosa Everglades - Airlie Beach - Whitsunday Islands - Airlie Beach - Cairns
Les mer om denne turen

7: Ellevill moro Down Under

Få med deg det beste fra Australias østkyst på denne elleville reisen fra Brisbane til Cairns. Utforsk Fraser Islands lange sandstrender på en firhjuling, ta deg en svømmetur i Lake McKenzie og gå på vandring i regnskogen, nyt tre dager med øyhopping, snorkling og annen moro ved Whitsunday Islands og sov en natt på bredden av Noosa River. Tiden din her varer kanskje ikke lenge, men minnene varer for alltid!

Opplevelsesreise: Classic Bali
Varighet: 8 dager Reiserute: Sanur - Munduk - Kintamani - Ubud - Candidasa
Les mer om denne turen

8: Klassiske Bali

Fra uberørte strender til templer omgitt av tett jungel, Bali er et land fult av kulturelle og naturlige høydepunkter. Denne reisen byr på en perfekt blanding av 'must-sees' og fritid til å bevege seg utenfor allfarvei der du kan møte på alt fra imøtekommende lokalbefolkning til andre backpackere på eventyr. 

Opplevelsesreise: Amazon Riverboat & Machu Picchu Adventure
Varighet: 14 dager Reiserute: Lima - Cusco - Ollantaytambo - Aguas Calientes - Machu Picchu - Cusco - Iquitos - Pacaya Samiria National Reserve - Lima
Les mer om denne turen

9: Ville og vakre Peru

Så snart du trer ombord i elvebåten begynner dette spennende eventyret gjennom Amazonasjungelen. Eksotisk dyreliv og unik kultur venter deg på veien før Inkaenes imponerende ruiner og den vakre utsikten over de peruanske fjellene fra Machu Picchu står for tur. Om denne turen står på din bucketliste er det ingen grunn til å vente!

Opplevelsesreise: Bangkok to Chiang Mai Express
Varighet: 7 dager Reiserute: Bangkok - Kanchanaburi- Ayutthaya - Chiang Mai
Les mer om denne turen

10: Thailand på en uke

Om du har knapt med tid og vil få mest mulig ut av din Thailand-tur er dette opplevelsesreisen for deg! Opplev herlighetene som finnes nord for Bangkok med fantastiske templer, sjarmerende småbyer og spennende kultur – En kombinasjon som gir deg det beste fra denne delen av landet og som ikke kan bli annet enn vellykket! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...