{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 grunner til at reising bidrar til personlig utvikling

Inspiration Girl In The Woods Cover

Trenger du egentlig enda en unnskyldning for å reise?

Elsker du også å reise? Gjerne så ofte som mulig? Det skjønner vi godt. Og selv om vi egentlig ikke trenger enda flere gode grunner til å reise, så skader det jo heller ikke å vite om de! Her får du altså 10 gode grunner til at reising bidrar til din personlige utvikling. Så da har du noe ekstra å argumentere med neste gang bankrådgiveren din klager på din ustoppelige wanderlust. 

1. Du lærer å bli mer tålmodig

10 grunner til at reiseing bidrar til personlig utvikling | KILROY

Alle som har prøvd å reise utenfor Europa vet at det er ikke alltid at ting følger tidsplanen. Bussene kommer ikke til tiden, toget stopper på destinasjoner som aldri var annonsert, og veienes tilstand er ikke det de engang var. Enten du liker det eller ikke, så er en reise - spesielt til ekotiske destinasjoner - en god måte å teste og utvikle din tålmodighet på.

2. Du lærer å overkomme kultursjokk

Det er ikke alle som er i stand til å overkomme overhvelmende kultursjokk når man reiser til land hvor hverdagen er så fjern fra alt det man er vant med hjemmefra. Men jo mer du reiser og lærer, jo mindre sjokkert blir du. Eller, om ikke annet så blir du hvertfall bedre til å takle kultursjokkene og å akseptere de. 

3. Forholdet blir sterkere (kanskje)

10 grunner til at reiseing bidrar til personlig utvikling | KILROY

Uansett om du reiser med en kjæreste eller en venn, så kan du være sikker på at en lang reise er en god hjelp til å se om forholdet er 'meant to be'. Man lærer utrolig mye om hverandre når man er på reisefot sammen hver dag over en lengre periode. 

4. Du bli mer selvstendig

10 grunner til at reiseing bidrar til personlig utvikling | KILROY

Særlig hvis du reiser alene er det stor sannsynlighet for at du møter mange nye venner på reisen din. Selvom det for mange kan være nervepirrende å skulle reise alene og selv ta kontakt med andre mennesker, så er det nettopp den slags opplevelser du kommer til å vokse av og som vil bidra til å gjøre deg mer selvstendig.

5. Du endrer ditt syn på verden

Kanskje har du hatt en bestemt oppfattelse av et land, en kultur eller en tradisjon. Det kan endre seg når du reiser. Eller...det kommer høyst sannsynlig til å endre seg. Alternativet er at du får bekreftet din oppfattelse, og lærer å forstå deg selv bedre. Uansett, så vokser du på dine reiseerfaringer!

6. Du lærer å tåle forandring og uforutsette hendelser

Uansett hvilken sti i livet du velger å følge, kan du være sikker på at det før eller siden vil skje forandringer undervejs. Når du rejser er det alltid mulighet for at det kan skje noe uforutsett som får planene dine til å gå rett i dass. Når du har opplevd det noen ganger, vil du etterhver merke at du blir desto bedre til å håndtere forandringer og blir mer fleksibel.

7. Du blir bedre til å klare deg uten dagligdagse småting

10 grunner til at reiseing bidrar til personlig utvikling | KILROY

Når du våkner opp om morgen i en trehytte i junglen i Myanmar, så er det ikke akkurat å forvente at det er gode muligheter for å plugge inn hårføneren etter morgendusjen. Kanskje har du ikke mulighet for å dusje engang! 

Ja, så når du er ute å reise lærer du lynraskt at mange av de tingene du trodde du ikke kunne leve uten, slett ikke er så nødvendig for å komme deg gjennom hverdagen.

8. Du lærer å sette pris på ting i livet

10 grunner til at reiseing bidrar til personlig utvikling | KILROY

I forlengelse av punktet over, så er det ingen tvil om at en av de tingene vi lærer best under en reise er å setter pris på ting som vi normalt tar for gitt. Når du besøker lokale landsbyer i Botswana eller Vietnam, vil du raskt forstå at du er et veldig priviligert menneske. Det kan kanskje være vanskelig å innse eller forholde seg til når du sitter hjemme på sofaen og skal velge om du skal spise et eple eller sjokolade til neste episode av favoritteserien på Netflix, men når du er ute i den store verden vil du få en helt annen forståelse av din posisjon.

9. Du blir modigere

10 grunner til at reiseing bidrar til personlig utvikling | KILROY

Når vi er hjemme har vi en tendens til å leve livet etter faste (og til tider trivielle) rutiner og vaner. Sånn er det derimot ikke når du befinner deg på reise i det store utland. Nei, da skal du smake på både insekter og spise med fingrene. Da skal du hoppe i strikk, skydive eller sove under åpen stjernehimmel i Australias outback. Når du prøver nye ting og utfordrer deg selv blir du også et modigere menneske.

10. Du flytter grensen for din komfortsone

Vi alle kjenner til begrepet "å forlate sin komfortsone". Det begrepet kunne nesten ikke vært mer passende enn når man reiser - spesielt til land hvor infrastrukturen, kulturen og de daglige vaner er helt annerledes enn hva du er vant med fra Norge. Det er først når du kan merke frykten komme snikende og når du føler deg ukomfortabel med noe at du faktisk kan flytte grensene på din komfortsone. Og når din komfortsone flytter seg, vokser du som person, både i imaginær størrelse og mentalt.

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...