{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 grunner til at reising ødelegger livet ditt

ubud-ricefields-girl-planning-travel-safe-cover

Livet vil aldri bli det samme

Å reise er noe av det mest fantastiske som finnes. Lengselen etter nye opplevelser og den deilige, kriblende følelsen som kommer snikende når det er klart for avreise er nesten ubeskrivelig. Så hvordan kan reising ødelegge livet ditt? Jo, det skal vi fortelle deg!

1. Du kommer aldri til å få nok

Å reise er ikke noe du blir ferdig med. Din nyoppdagede wanderlust forsvinner aldri. Har du først blitt bitt av reisebasillen er det gjort. Du kommer alltid til å ville ha mer, du kommer alltid til å ville oppleve nye steder og sommerfuglene i magen vil alltid dra deg mot nye eventyr.

2. Venner du kanskje aldri kommer til å se igjen

På din ferd rundt omkring i verden kommer du til å møte en hel haug med fantastiske, vakre, vennlige og herlige mennesker. Dere kommer til å dele minner og opplevelser for livet. Og det er jo helt pyton å tenke på at du kanskje aldri kommer til å treffe disse menneskene igjen! Du kommer aldri til å ha alle vennene dine samlet på et sted.

Venner du kanskje aldri kommer til å se igjen

3. Norge blir så ufattelig kjedelig

Misforstå oss rett. Norge er et spektakulært land. Ganske så vakkert også, og et veldig så greit sted å bo. Likevel, alt blir så kjeeedelig sammenlignet med den gangen du reiste overland gjennom Afrika, gikk Inkastien til Peru, dro på road trip i USA eller backpacket gjennom Sørøst-Asia. Dessuten er Norge så nært uansett. Du kan jo bare reise rundt i ditt eget land senere. Det er bare en ting å gjøre for å kurere denne kjedsommeligheten; Ny backpackertur!

4. Venner og familie vil hate deg

Vel, ikke bokstavelig talt, men de kommer til å bli så utrolig lei av å høre om alle de utrolige eventyrene du har opplevd, alle de nye turene du planlegger og alt annet du bare må se og gjøre. Noen vil bli misunnelig, noen vurderer kanskje til og med å slette deg som venn. Da slipper de jo i alle fall å se alle de latterlige kule oppdateringene dine fra rundt om i verden. 

Kno Rtw Maps Young Wild And Free
På jakt etter den perfekte Jorden Rundt-reisen?
Finn din favoritt blant disse ville reiserutene eller la deg inspirere til å sette sammen din helt egen reise Jorden Rundt!
Jorden Rundt-reiser

5. Jorden Rundt-reisen kommer til å bli det beste året i livet ditt

Alt som kommer etterpå vil aldri helt leve opp til dette kapittelet av livet ditt. Å reise Jorden Rundt er kanskje noe du bare kommer til å gjøre én gang i livet. Og du kommer til å savne opplevelsene for alltid. Kanskje det må bli en Jorden Rundt-reise til?

Du kommer aldri til å få nok

6. Urimelig reisemisunnelse

Er det egentlig noe som heter urimelig reisemisunnelse? Ja, definitivt. Hver gang du ser noen andre som er ute på tur eller planlegger en fantastisk reise kommer du til å bli usannsynlig misunnelig og reisefeberen kommer til å slå deg ut hardere enn noen gang. Urimelig reisemisunnelse er en skrekkelig og en forferdelig følelse. Det eneste som hjelper er å bestille en ny flybillett. Nå.

7. Alarmen om morgenen blir din verste fiende

Vanlige rutiner forsvinner rett ut vinduet når du er på reise. Å ha en alarm som ringer om morgenen blir veldig forvirrende og utrolig merkelig. Ikke minst vanskelig å vende seg til. Det er langt i fra bare bare og omstille seg til en "vanlig" hverdag.

8. En forferdelig rastløshet

Med et ord, wanderlust, kan det beskrives så fint på engelsk. Vel, egentlig tysk, men uansett: A strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world. Noen som kjenner seg igjen?

Evig planlegging av nye turer

9. Evig planlegging av nye turer

Du kommer nå til å bruke all tiden din til å tenke, drømme og planlegge din neste tur og kommer til å måtte kjempe for å fokusere på noe annet. Du kommer også til å bli merkelig tiltrukket av kart og globuser, noe som fort kan trigge nye dagdrømmer og bestilling av nye turer. Derav setter du også av mesteparten av lønnen din til nye reiseeventyr, så det kan bli mye makaroni og tunfisk fremover.

10. Post-travel depression

Dette er kanskje det verste av alt. Den fryktinngytende følelsen som kommer snikende ca. 1 uke etter du har kommet hjem. Det eneste som hjelper er å planlegge en ny tur så raskt som mulig. Eller enda bedre, sørg for at du alltid har en ny tur å glede deg til!

Post-travel depression er en greie

Keen på litt hjelp på veien?

Kort oppsummert; "Jeg angrer så utrolig mye på at jeg reiste Jorden Rundt". Det har ingen sagt. Noensinne. Kom deg ut i verden og ødelegg livet ditt du også!

La oss ta en kaffe!

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...