{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 grunner til hvorfor du bør oppleve Hawaii

usa-hawaii-girl-hiking

Aloha!

Hawaii er virkelig en drømmedestinasjon og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her er 10 grunner til hvorfor du bør hive alt du har i hendene og pakke sekken til paradiset, Hawaii. 

1. Været

Været

Vi starter like så gjerne med det opplagte. For det er ikke til å legge skjul på at været på Hawaii frister ganske mye nå som vi beveger oss mot kalde vinterkvelder. Hawaii nyter et tropisk klima, med behagelige temperaturer året rundt. Det er det perfekte stedet for deg som elsker sommer og sol. 

2. Maten

Maten

Både amerikansk og polynesisk kultur og tradisjoner har hatt stor innflytelse på Hawaii, og dette kommer blant annet godt til syne i matveien. Nyt tradisjonelle Hawaiiske retter som kalua pork, poké, og loco moco. I tillegg kan du meske deg på kilovis med fersk og saftige tropiske frukter når du er på Hawaii!

3. Landskapet

Landskapet

Med sitt frodige grønne landskap, fargerike blomster og mektige vulkaner er Hawaii virkelig et skue! Ingen kan påstå at Hawaii ikke imponerer med sitt flotte landskap og vakre natur. Hvis du liker å gå fotturer kan du ta en topptur til vulkanen Mauna Kea på Big Island. Turen opp kan være krevende, men det finnes et bredt utvalg av turstier å velge mellom, og utsikten fra toppen gjør det hele verdt det!  

4. Surfeforholdene

Surfeforholdene

Hawaii er kjent for å være en ypperlig surfedestinasjon, og surfeentusiaster fra hele verden flokker til Hawaii hver eneste vinter for å få med seg de høyeste og beste bølgene. Er du en nybegynner så er det også helt fint - det finnes gode surfeforhold til alle ferdighetsnivåer på Hawaii.

5. Strendene

Strendene

Uansett hvilken av øyene du befinner deg på, hvilken årstid, eller tid på døgnet det er, så er Hawaiis strender fortryllende vakre. Noen er riktig nok litt mer overfylte og turistifiserte enn andre, men det finnes hundrevis av små bortgjemte og uberørte paradisstrender på Hawaii hvor du kan nyte de vakre omgivelsene i fred og ro. 

6. Luau

Luau

En av de morsomste tingene å oppleve på Hawaii er en Luau. I dag er ordet Luau synonymt med fest på Hawaii. Typisk vil en Luau inkludere masser av kalua pork, poi, laulau og poke. Deretter er det ingen ekte Luau hvis det ikke dukker opp et par hula dansere også.

7. Historien

Pearl Harbor, Hawaii

Hawaiis historie er både lang, unik og fasinerende. Når du besøker Hawaii kan du blant annet lære om polynesisk kultur, mytologi og historie. Videre er Hawaii den siste staten til å ha blitt en del av USA, og bak dette ligger det også en lang og spennende historie. Du bør heller ikke gå glipp av det historiske landemerket Pearl Harbor når du er på Hawaii. 

8. Dykkingen

Dykkingen

Dykkeforholdene er helt supre på Hawaii takket være det unike marinelivet, undersjøiske vulkanformasjoner, grotter og gamle skipsvrak. Dykking på Hawaii er bra året rundt og du kan glede deg til en fantastisk undervannverden bestående av fargerike fisker, koraller, hai, skilpadder og den lokale fisken humu humu nuku nuku apuaa.

9. Road trips

Road trip

Selv om Hawaii består av flere større og mindre øyer, er Hawaii likevel en overraskende god destinasjon for en road trip, og da spesielt øyen Oahu. 

10. Livsstilen

Aloha

En viktig del av identiteten til lokalbefolkningen på Hawaii er knyttet til begrepet "aloha". De fleste vet at uttrykket brukes for å si både til å si hei og farvel, men ordets mening går dypere enn det. I følge Hawaiisk lovgivning (ja, faktisk!) så handler aloha spirit om hvordan et menneske koordinerer sitt hjerte og sinn, og blir mer selvbevisst. Aloha spirit betyr at man skal tenke og ønske gode ting til sine medmennesker. Vi alle kunne vel strengt talt ha hatt godt av litt aloha spirit i hverdagen. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...