{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

12 grunner til hvorfor reising gjør deg lykkelig

General Girl In Turquoise Water Cover

Hvis du er som oss, så vil du kjenne deg igjen i dette - den yrende følelsen av lykke som sprer seg gjennom kroppen i det du har bestilt din neste reise. Du vet at du nå har mange spennende og morsomme opplevelser i vente! Vi vet at reising gjør oss lykkeligere, og her er 12 grunner til hvorfor!

1. Økt selvtillit

På reise skjer det ofte at man støter på uforutsette situasjoner – ja, til og med når man har planlagt alt til punkt og prikke. Når du opplever at du fint kan håndtere disse situasjonene på egen hånd vil det bidra til økt selvtillit. Du skal heller ikke frykte disse uforutsette situasjonene, for de vil også bidra til at du blir mer løsningsorientert. To fluer i en smekk der!

2. Smittende glede

En smilende kvinne i Salvador, Brasil

Du har sikkert opplevd å treffe på mennesker som sprer glede med sitt gode humør og vennlighet. Vel, når du er på reisefot vil du ha gode muligheter til å møte lokalbefolkninger rundt om i verden som gjør nettopp det! I de aller fleste tilfeller er lokalbefolkningen glade når de får sosialisere med turister – snakk med de, lytt til de, og la deg smitte av deres entusiasme.

3. Borte bra, men hjemme best

Det er i allefall sånn ordtaket lyder, selv om vi ikke er helt sikre på om vi er enige. Uansett så holder det en viss sannhet i det at man setter bedre pris på det man har når man har vært borte. Å se igjen venner og familie etter å ha vært på reise bringer glede til de aller fleste!

4. Nye vennskap

Nye vennskap

Det er mye lettere å stifte nye vennskap når man er på reise! Folk er mer åpne og interesserte i å treffe likesinnede når de er på et nytt sted. Vi vet jo at sosialisering gjør oss lykkeligere – ergo, reising gjør deg lykkeligere!

5. Koble ut

Når du er på reise er ikke tilgang til internett alltid en selvfølge, og det har også sine fordeler. Å koble ut fra sosiale medier kan gjøre underverker for din sinnsro og bidra til å gjøre deg lykkeligere. Legg vegg mobilen og nyt å ikke være tilgjengelig 24/7. Du er på et eventyr – Instagram kan vente!

6. Nye erfaringer, ny kunnskap

Du lærer mye nytt på reise

Uansett hvor du reiser vil du komme hjem rikere på både erfaringer og kunnskap. Enten du lærer deg å surfe på Bali eller spansk og salsa på Cuba, så er reising en ypperlig måte å tilegne seg ny kunnskap og nye ferdigheter på.

7. Leve her og nå

Denne henger litt sammen med forrige punkt – det handler nemlig om at man får et avbrekk fra den daglige rutinen og hverdagsstresset. På reise kan du glemme alt som heter ‘burde gjøre’, ‘skulle rukket’ og ‘må huske’. Bare lev i nuet og gled deg over at du er på reise – det gjør i hvert fall oss lykkeligere!

8. SOL SOL SOL

Deilig klima

I Norge har vi mørke og laaange vintre som kan få de fleste til å kjenne på et tungsinn. Å reise til varmere strøk med lange solrike dager vil ha en positiv innvirkning på ditt humør, for hvem blir vel ikke lykkeligere av å innta en deilig drink på en vakker sandstrand? Ingen vi kjenner i hvert fall…

9. Du blir mer interessant

Jo mer du reiser, jo flere morsomme, bisarre og spennende historier vil du kunne fortelle venner, kollegaer og bekjente. Når du får folk til å le eller gispe med dine reise-fortellinger vil det ikke bare få deg til å føle deg mer interessant, men også øke din selvtillit.

10. Gode minner

Nye opplevelser skaper mange gode minner

Å reise er en av de beste måtene å skape gode minner på. En stor del av å reise handler om opplevelser og severdigheter – enten det er spektakulær natur, ville dyr på safari, eller fantastiske byggverk – og du vil kjenne på gleden du følte under disse opplevelsene hver gang du tenker tilbake på reisen!

11. Du blir mer tolerant

Når du reiser til nye steder og møter mennesker fra andre kulturer med en annen religion og bakgrunn enn deg selv, vil du også lære at ‘annerledes’ ikke er synonymt med ‘farlig’. Heller tvert imot! Å reise vil gjøre deg mer tolerant og bidra til økt forståelse for kulturforskjeller, som i gjengjeld vil gjøre deg mer avslappet og lykkeligere. 

12. Lykkerusen ved å bestille din neste reise

Hvor går din neste reise?

Du vet den følelsen du får når billettene og reiseruten til din neste reise er i boks? Når du ser på bilder fra din destinasjon, teller ned antall dager, planlegger utflukter og skriver pakkeliste. Den følelsen kalles lykke!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...