{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

12 mest insta-vennlige steder i verden

monteverde-costa-rica-waterfall

Drømmer du om å reise og oppleve verden, og samtidig krydre instagrammen din med fargerike og unike bilder som vitner om spennende opplevelser? Da har vi samlet et knippe destinasjoner til deg her som vi tror kan tilfredstille nettopp den drømmen!

1. Cappadocia, Tyrkia

Se luftballonger som dekorerer himmelen over det månelignende landskapet i Cappadocia i Tyrkia. 

luftballonger i cappodocia, tyrkia | KILROY

2. Lake Louise, Banff Nasjonalpark, Canada

Bli bergtatt av den fantastiske naturen i Banff Nasjonalpark, og spesielt Lake Louise. Denne vakre, isblå innsjøen er ulik noe annet du har sett.

jente ved Lake Louise, Banff nasjonalpark | KILROY

3. Chefchaouen, Marokko

Chefchaouen er også kjent som "the blue city" og er vel verdt et besøk på din reise i Marokko. Du vil garantert få tatt noen unike bilder til din instagram her!

En trapp i Chefchaouen, Marokko | KILROY

4. Roy's Peak, South Island, New Zealand

Roy's Peak på New Zealand er et yndet sted for å knipse bilder, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Det er en liten gåtur opp, men når du kommer til toppen så er utsikten virkelig verdt alt strevet! 

Roys Peak på New Zealand | KILROY

5. Agra, India

Du kan dra nesten hvor som helst i India og du vil aldri gå tom for spennende og unike motiver. Men hvis du skal starte et sted, kan du begynne med Agra, hvor du finner både Det røde fort og Taj Mahal. Hvis du dessuten reiser til India i månedsskifte februar/mars kan du få med deg den fargerike Holi-festivalen som avholdes i hele landet. Du kommer uten tvil til å komme hjem med mange instragramverdige snapshots!

kvinne foran Taj Mahal, Agra, India | KILROY

6. Santorini, Hellas

Med sine hvite og blå hus, gamle vindmøller og bittesmå kirker, fortsetter denne ikoniske greske øya å sjarmere alle som setter sine ben på dens jord. Det er ikke uten grunn at Santorini er Hellas mest avbildede øy.

Santorini, Hellas | KILROY

7. Havana, Cuba

Bienvenido a Havana! Havana, og Cuba for den saks skyld, er helt unik og motivene du finner her, finner du ikke noe annet sted i verden. Så sleng deg med i denne sigarrullende, mojitodrikkende og salsadansende verdenen, og knips i vei mens du cruiser rundt Havana i en gammel cabriolet. 

mann med trompet i havana, cuba | KILROY

8. Antelope Canyon, USA

Det er vanskelig å beskrive Antelope Canyon med ord, for dette naturlige underverket må nesten bare oppleves. Er du på rett sted til rett tid kan du få med deg øyeblikket når solstrålene bryter gjennom de små fjellsprekkene, som skaper en magisk setting for fantastiske bilder. 

Antelope Canyon, Arizona, USA | KILROY

9. Kyoto, Japan

Med sine mange templer, hager, blomstrende kirsebærtrær, trange smug, og neonlys leverer Kyoto motiv etter motiv som du vil glede deg til å dele med følgerne dine.

Kiyomizu Dera temple, Kyoto, Japan | KILROY

10. Maldivene

Det sies at et bilde sier mer en 1000 ord, og jo, det er en klisje, men se på det bildet der da! Hvis du vil dekorere instagrammen din med bilder fra paradis er Maldivene stedet å dra!

Boat-beach-maldives-cover

11. Monteverde, Costa Rica

Se for deg tykk, grønn og frodig regnskog med alskens dyrelyder og fulgekvitter som får deg til å føle at du har havnet langt inne i jordens dypeste hjerte. Sånn er det å være i Monteverde! Grønnere motiv enn dette skal du lete lenge etter.

Mann på hengebru i Monteverde. Costa Rica | KILROY

12. Masai Mara, Kenya

Få unike natur- og dyreopplevelser på Masai Maras savanner. Området er kjent for sitt rike og varierte dyreliv, og du vil derfor kunne se alle de velkjente afrikanske dyreartene. Er du her på rett tid av året (rundt september) kan du dessuten få med deg den enorme årlige dyrevandringen (The Great Migration) der 3 millioner dyr forflytter seg på leting etter nye beitemarker. Dette er en klassisk begivenhet på enhver backpackers 'bucketliste' som virkelig er verdt å få med seg.

sjiraffer i masai mara, kenya | KILROY

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...