{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

12 stereotyper du treffer når du backpacker

mountain-view-girl-planning-kilroy-gift-voucher-cover

Har du møtt noen av disse stereotypene på reise?

Vi har alle truffet dem. Enten det er på hostellet, på opplevelsesreise, på surfekurs, på flyet, på stranda eller midt i regnskogen... de er overalt! Folk er forskjellige, men det er ikke til å unngå å møte på noen steretyper på backpacking. Her er noen av de vi har møtt på!

1. Gitar-duden

Guitar-duden

Gitaren i seg selv er ikke noe problem. Det er den enorme trangen til å spille den eneste sangen, eller det eneste riffet han kan, om og om igjen. Som regel også kun når folk ikke legger merke til han lenger.

2. Iglen

Iglen

De virker ufarlige nok når de introduserer seg, men før du vet ordet av det har de sugd seg fast i deg som en blodigle. Ubesluttsomme som de er lar de gjerne deg bestemme alt og følger etter deg uansett hva du gjør. De endrer like godt reiseruta for å slå følge videre. Eneste måten å bli kvitt de på er å bli like ubesluttsom selv. Da finner de noen andre å henge seg på. Eller så kan du jo løpe fra de.

3. Bedreviteren

Bedreviteren

De har vært overalt, i alle fall i følge seg selv, og kan naturligvis også alt. Blir ikke imponert over noe. De vet hva du burde oppleve samt hvor du burde reise videre og de er ikke fremmed for å legge ut om alt de har opplevd. Gjerne med en nedlatende og negativ tone. Rådene er ofte gode, men måten de blir gitt på gjør at du kan klare deg uten.

4. Slasken

Slasken

Ser ut som de har vært på reisefot i 10 år og hadde for lengst trengt en dusj. Du finner de ofte på hosteller der de tar seg til rette. Liker ekstra godt å brette alle tingene sine utover gulvet og benytter gjerne også senga til de andre på rommet.

5. Asiatene

Asiatene

Nå tenker vi utelukket på asiatiske backpackere. Som regel svært høflige, stille og litt sjenerte. Holder seg gjerne i små grupper der alle har vanvittig store kameraer. Vanskelig å komme i kontakt med, med mindre de spør deg om veien ved å peke forsiktig på et kart.

6. Amerikanerne

Amerikanerne

Garantert de mest høylytte, brautende og bråkete backpackerne. Uansett setting. Du hører de på lang avstand, og det kan ofte være greit å styre unna. Tror Norge er hovedstaden i Sverige eller en by i Nederland.

7. De "alternative"

De "alternative"

Det finnes alltid én type med dreads og harem-bukse, men ofte er de en større gjeng. Henger gjerne med slaskene (ref nummer 4.)

8. Den overstadig berusede

Den overstadig berusede

Snøvler, bråker, griser, og drikker mer enn alle andre. Det er neppe en god idé. Mister stort sett pass, penger og det som er, kun for å gjenta suksessen fra gårsdagen på nytt igjen. Sovner ALLTID i feil seng.

9. Alltid på nett

Alltid på nett

Bruker mer tid på å chatte med folk hjemme, oppdatere statusen sin, ta selfies og dokumentere hver minste lille ting i stedet for å lene seg tilbake og nyte reisen. Du finner de som regel bak nettbrettet eller med nesa dypt nede i mobilen. Noen som kjenner seg igjen?

10. Old farts

Old farts

Vi digger at du er gammel og likevel tviholder på livsstilen som backpacker, men noen ganger er det også greit å anerkjenne at du faktisk begynner å trekke på åra.

11. Elskerne

Elskerne

Å henge opp et håndkle foran køyesenga isolerer ikke lyd. Vi vet hva dere driver med. Et sant mareritt å havne på rom med.

12. Skilpadden

Skilpadden

Du ser de traske nedover gata med en gedigen ryggsekk bak og en temmelig stor ryggsekk foran. Bor i sekken og har blitt til 'reiseroboter'. Har et beundringsverdig arsenal av gadgets.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...