{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

14 grunner til hvorfor du IKKE bør reise til Thailand

Reis til Thailand med KILROY

Kanskje like greit å bli hjemme?

Thailand er en av de mest populære destinasjonene for backpackere fra hele verden. Det er virkelig et fantastisk land. Så hvorfor i all verden sier vi at du IKKE skal reise til Thailand? Les videre og finn ut om det er noe mening i alt dette våset da vel! 

1. Altfor mange strender

James Bond Island, Phuket

Reiser du til Thailand kommer du fort til å se at dette er hjem til noen av verdens beste strender. Med så mange flotte og vakre strender å velge mellom er det jo umulig å vite hvor man skal starte! Hold deg hjemme isteden, og voilà, problemet løst! 

2. Altfor mange øyer også

Koh Samui, Thailand

Thailand har hundrevis av øyer både i Siambukten og i Andamanhavet. Eksotiske paradisøyer som Koh Tao, Koh Phangan, Koh Phi Phi, Koh Samet, Koh Lanta, bare for å nevne noen. Det er rett og slett alt for mange å velge mellom!

3. Det er så billig at det må være en hake ved det

Koh Phangang, Thailand

Åpenbart må det være noe galt med prisingen i Thailand. Overnatting, mat, drikke aktiviteter og mer eller mindre absolutt alt annet er latterlig billig. Det må jo være for godt til å være sant!

4. Perfekt klima?

Palmer

Ikke en fan av varmt vær og sol året rundt? Da blir du ikke glad for å høre at temperaturen sjelden blir lavere enn 20 grader i Thailand, og det blir ansett som kaldt hvis du spør de lokale!

5. Smilenes hjemland

Smilets land

Thailand blir ikke kalt for "Land of Smiles" uten grunn. Thailands lokalbefolkning er utrolig vennlige. Faktisk, de er så vennlige og hjelpsomme at det nesten kan bli litt for mye av det gode for oss litt mer gretne nordmenn.

6. Du risikerer å miste venner

Koh Tao, Thailand

For en ting er sikkert… du kommer til å irritere vettet av venner og familiemedlemmer med alle de fantastiske bildene fra reisen som du poster på sosiale media.

7. Same same, but different

Same, same, but different?

Hva betyr egentlig det!?? Er det noen som i det hele tatt vet?? Forvirrelsen er komplett...

8. De snikende farene ombord en longtailbåt

Longtailbåter i Phuket

Har du noen gang forsøkt å klatre elegant inn og ut av en longtailbåt? Da vet du også at det er mye vanskeligere enn det ser ut som! Du er herved advart.

9. Ingenting å finne på

Dykking i Thailand

Å reise til Thailand er kjedelig og det er ingenting å finne på... dersom du ser bort i fra dykking, snorkling, sightseeing, shopping, trekking, frivillig arbeid, seiling og fitness camps, så stemmer det vel ganske bra. Definitivt ikke noe å finne på i Thailand...

10. En bøtte blir aldri helt det samme igjen

Du har sikkert hørt om en bucket?

Klar for enda en bøtte?

11. Rabies blir en overhengende fare

Gatehunder i Thailand

Hvorfor kaste bort penger på en rabiesvaksine tenkte du kanskje før avreise? Men når du ser alle de søte gatehundene vil du plutselig få en sterk trang til å klappe hver eneste en av de. Hver eneste en!

12. Full moon party

Full moon party

Det høres kanskje ut som den sykeste og morsomste kvelden du noen gang vil ha - og det er det! Bare husk at du bokstavelig talt risikerer å ha elefanter trampende på hodet ditt morgenen etter. Sa noen fyllesjuk?

13. Smakfull og spicy thaimat

Floating market

Billig og deilig thaimat. Hele dagen lang! Du kommer til å være avhengig av thaimat før du vet ordet av det. Og det er aldri bra å være avhengig av noe, ikke en gang thaimat.

14. Du kommer alltid til å ville reise tilbake

Chiang Mai, Thailand

Thailand er det type sted som du alltid kommer til å ville reise tilbake til. De minnene som du skaper her kommer du til å huske for alltid og det vil sørge en lengsel som er vanskelig å tilfredsstille. Den eneste kuren er rett og slett å bare bestille en ny tur!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...